Britnijai jaunas smaržas iznākušas, tās varētu tapt aktuālas.
bet piekrītu Pakalnam- manam degunam dziļi pie nāss, kas ir aktuāls vai modē- ja patīk, tad patīk, ja ne, tad lai cik daudz maksātu un cik daudz meitenēm somiņās- nepatiks.
Es nemaz nepirktu tādas smaržas, ko zinātu, ka puse Rīgas nopirkusi. Manas "topīgās" smaržas visas jau man vairākus gadus patīk, nav īsti laika staigāt pa veikaliem un jaunās ostīt. :D
Visvislabāk man patīk - Gucci Envy me. Esmu dzirdējusi, ka tās vispār vairs neražo, īsti nezinu, jo katrā ziņā nopirkt jau vēl ir iespējams.
Pasūtīju draugam uz dzimšanas dienu 1 Million Paco Rabanne! Ilgi nāca, pa to laiku paspējām izšķirties :( Bet man tās smaržas TĀĀ patīk, ka pūšu pati! Un tik daudz komplimentu par smaržām ilgi neesmu saņēmusi! (l)
arii esmu par Paco Rabanne - Lady Million.
Sanjemu smarzas davana no drauga, arii daudz komplimenti, daudzas draudzenes un pazinjas pat vairakkart ir prasijusas, kas tas par smarzam. (l)
ir ir tā,ka vienu brīdi kādas ir īpaši topā. Atceros četrus gadus atpakaļ šausmīgi kruti bija,ja tev ir escada,tad vienu brīdi spīrsas smaržas,tad nina rici
Tagad gan nezinu,kas,man pašai ir no givenchy,dievinu šīs smaržas,ebt ātri pūšas ārā :-(
nezinu, nezinu kas tur tagad topā vai nē, bet man pašai šobrīd D&G L'imperatrice;
kā arī nemainīgi favorīti Paco Rabanne 'Black XS'; Lanvin- 'Eclat d'Arpege'; Moschino 'Glamour' un Emporio Armani 'Diamonds' pelēkās.