Labriit manas foršās!!!jee sauliite un liekas ka pavasaris tuvojas (l) tik veejsh gan tads ka aizkari pliivo pie loga...izguleejusies esmu,attapusies arii no neizguleetajam dienaam ;-) saule istabaa liek man raadiit cik daudz putekļu :-D tātad šodien ģenerālā tīrīšana!
Labrīt!
Kopš guļu citā gultā sapņoju ar vien dīvainākus sapņus.Šodien sapņoju, ka gribēju sev aplīdzināt galus, beigu beigās mati bija nogriezti līdz zodam-blondi un čirkaini,un man likās ok, jo var jau iztaisnot. :-D
Endy* :-D
Es aizvakar izšrubēju māju, tā kā mani neviens nebaksta, tad lai ir kā ir..kad būs iedvesma tad noslaucīšu putekļus, un man ir gaišas mēbeles, tāpēc neizksatās tik traki, un vispār neredzu nevienu putekli :-D
He hē, daiļavas! (l)
Es tik nesen pamodos :-D bet vismaz izgulējos pirms sava turpmākā 4 mēnešu režīma, kad diži daudz laiciņa miegam nebūs :-D tagad ēdu brokastis un skatos Margošu [šodien jau pēdējās sērijas palikušas, ko redzēt]. Tad jāņem šunelis un jāiet pēc savas biļetes, bet izklausās, ka ir baigais vējš. Nu neko, saulīte arī ir, tas priecē! :-)
Es vel pa gultu, šķiet,ka manas lasītās zāļu tējas vasarā, dara brīnumu (vismaz saukstēšanās ziņā),pagaidām jūtos labāk :-)
Pārējais gan, jāsadūšojas aiziet pie ārstiem tepat ciemā, nezinu gan kā te viss notiekas,laikam tāpat kā laukos, bet nu.
Jāiet izstaidzināt sune, tik jācer,ka iekšā viņu ar varēs dabūt :-D
Čau, meitenes!
Es arī nesen pamodos, sagaidīju brokastis gultā un priecājos par saulīti aiz loga!
Vakar ar mīļoto noskatījāmies to filmu, uz kuru bija cosmo seanss, man jau dikti patika, pat apbimbājos, esmu nūģīte (l)
Drīz kaut kad jātaisas uz mājiņām un jāsamācas, bet ta negribas tik feini pa gultu vāļāties :-)
šodien atkal pamodos ar briesmīgu garīgo!! likās, ka nu jau viss pāriet, bet nekā...
drīz braukšu pie mammas un babuškas, būs atkal jāklausās, kā man tā, ka atkal darba nav... eh, bļin, šodien tie ērkšķi īpaši asi, neatkarīgi no tā, ka ārā spīd saule... es to vnk neredzu :-/
Labrītiņ!
šorīt beidzot izgulējos, bija tāds miega bads iestājies, vakar 9ņos aizgāju gulēt un šorīt tik 12tos pamodos. Jutos nedaudz aizpampusi, bet toties izgulējusies, beidzot.
Un, saulīte jau ideāla, pa logu, bet biju uz veikalu un vējš ir vienkārši briesmīgs, nekur neiešu, baudīšu saulīti pa logu. :-)