Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

manī ieslēdzas filozofs

Reitings 235
Reģ: 29.01.2009

Kāpēc man jau kuro vakaru ir šī sajūta ? Man ir karsti, bet es drebu zem segas.

Drusku atklāšos jums savās domās..

tātad vai jaunībā ir jāizmēģina viss vai kā nodzīvot precīzāk, labāk nodzīvotu dzīvi ?

Runāšu šoreiz par sevi, bet, varbūt arī jūs kaut ko saskatīsies..

“Pircēji veikalos ar acīm nolaiza vienu preci aiz otras un noliek gandarīti tos atpakaļ plauktiņos’’

Neesmu prece, bet cilvēks taču kā, lai sevi savieno un sanāk man tāds reizrēķins-

radošais gars x mietpilsone = tēlu pielaikošana, tos nemaz nenopērkot.

Un kamēr es sevi meklēju visur un nekur, es nositīšu laiku ar vietām, lietām līdz atradīšu kaut ko labāku, ko darīt ?!

Mietpilsone – stereotipu plāna izpildītāja, klasisku lietu izpildītāja (iemīlies, precies un tev būs bērni kopā ar pienākumu un darbu), bet vai to gribu es, esot gļēvai, vai baidoties no kauna, kuru saņemšu, ja neizpildīšu sabiedrības instrukcijas, kuras, piem. paredz zīmogu uzspiešanu uz pieras, ja līdz 25 gadu vecuma nebūšu izgājusi tautiņās ?

Nē, es esmu brīvs gars un mani nevar nosodīt, tāpēc ka es tikai meklēju sevi un spēlējos ar tēliem, lai atrastu savu vietu šajā plašajā pasaulē.

30.01.2011 01:07 |

Reitings 3379
Es varbūt īsti nesapratu (uzrakstīts diezgan nesakarīgi), bet man tikai sakāms tas, ka tā ir tava dzīve, un vajag mazāk uztraukties par stereotipiem un sabiedrības attieksmi pret tavu dzīvi. Vienīgie, kam tava dzīve interesē, ir tavi tuvākie radi un varbūt mazdrusciņ arī draugi. Vajag vairāk būt egoistam un domāt par sevi, par savām vēlmēm un sajūtām. Tas, ka tu uztraucies par to, ko teiks citi, liecina par to, ka tu tomēr neesi tik brīvs gars, kā tev gribētos.
30.01.2011 01:30 |

Reitings 393
katram ir jādzīvo pēc savas filozofijas,mēs neesam vienādi un nekad nebūsim.kā arī jācenšas iziet no noliktajām normām un apkārtējo domām.
30.01.2011 04:11 |

10 gadi
Reitings 107
Reģ: 27.06.2010
papildināšu sunscreen domu - mēs katrs ar sevi esam tik ļoti aizņemts, ka patiesībā mums nospļauties par (gandrīz) visiem pārējiem cilvēkiem, mēs viņus vairāk redzam kā pūli, nevis atsevišķus indivīdus, ok, kāds ar kaut ko izceļas, to ievērojam uz kādu sekundi, varbūt ir vēl kāds, pie tā mūsu uzmanība arī noturas kādu sekundi, bet pamatcentrs tāpat esam mēs katrs pats. Tāpēc nedomā, ko domās citi, tu tak esi brīvais gariņš :-)
30.01.2011 04:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits