Kaadi plaani sodienai?Kur iesiet,ko pirksiet?Pamodos 7,pavadiiju draugu,sis sodien uz Londonu,vakaraa tik maajaas buus,man daudz briiva laika,pan nezinu ar ko saakt:d vai varbuut tomeer veel iet paguleet:d
Labrīt!
Guļu gultā un gaidu kamēr manējais atnesīs braokastis :-D
Šodiena pagaidām vēl nav saplānota. Draugs grib uz kalnu, bet es baidos. Vakarā gan noteikti iesim ballēties.
Šodien uz veikaliem neiešu un neko nepirkšu, bet rīt būšu Rīgā, tad gan pa kluso kādā veikaliņā varbūt ieiešu :-P
Brīt!
nolēmu šodien notēlot slimu un neierasties uz vienu sanāksmi, lai vienu reizi nedēļā varu kārtīgi izgulēties. |-) tā nu tikko arī pamodos, bet + tāds, ka garastāvoklis ļoooti labs. :-)
vienīgi sapņi tādi ārkārtīgi dīvaini bija, un lasīju, ka šīs nakts sapņi ir slikti, tos jānoskalo ar ūdeni un jāaizmirst. tāda jocīga sajūta palika. (t)
bet nu tas tā. diena ir super. laižu ciemos pie krustmeitiņas. (l)
Man bija jokainākais sapnis ever-par kaut kādu vīrieti ar kuru laikam kop strādāju, pēc tam viņš man veic ginekoloģisko apskati un kaut ko smērē, jēziņ, neko tādu nekad nebiju murgojusi... :-/
Labrīt, nesen pamodos...
Vakar sanāca neplānota ballīte, domāju, ka būs neliela pasēdēšaa pie manis (arī bija negaidīta), bet beigās aizgājām uz klubiņu, bija ļoti jauki, tagad dzeru stipru rīta kafiju. :-D
Šodien plānos satikties ar klasesbiedreni no vidusskolas laikiem (l)
Pēc tam gan sākšu rakstīt prakses dokomentus, savādāk būs viss pēdējā brīdī jāraksta un tas nu man galīgi nav raksturīgi. :-)
Esmu augšā jau no 8.00 un tagad darbā..pēc tam skriešu uz māsas izlaidumu..vēl ziedi pa ceļam jānopērk, ceru ka paspēšu (l)
JAuku jums visām šo dienu! (l)
Esmu augšā jau no 8.00 un tagad darbā..pēc tam skriešu uz māsas izlaidumu..vēl ziedi pa ceļam jānopērk, ceru ka paspēšu (l)
JAuku jums visām šo dienu! (l)
Pašlaik esmu darbā, bet vakarā došos uz teātri, vēlāk doma varbūt aiziet uz Pienu ;-) Rītdiena arī jau saplānota. Tikšanās ar draudzeni un vakarā randiņš (l)
Šorīt no sava pielūdzēja izlasīju tik jauku vēstuli, muļķīgs smaids visai dienai garantēts (l)
Sveikas!atbraucu no naktsmainjas,darbs beidzaas 7.30 bet vajadzeeja palikt un darit visu liidz galam...neesmu guleejusi jau sutku :-/ japaeed un jaalien guleet!!!zhel ka diena taa jaanosit bet nu ko padariisi...
sveikas!
vakar biju atvadu ballītē, šodien bik ilgi pagulēju :D
ahh, man tāāāāda dusma parāva - mani jau kkādas dažas dienas vnk nonstopā skatās feiki dr.lv un vnk viiiiisas galerijas no a-z apskatās (e) un es konkrēti zinu, ka tās ir drauga paziņas, kas mani pēc katra tusiņa izčeko! zajebal jau! paslēpšu visas galerijas, bet tas jau nemaina lietas butību. tgd man ir kkāds miljons bloķētu profilu 8-)