mans diētas prieks

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009

hei, dāmas :)

es tikai vēlējos padalīties ar saviem prieciņiem!

Sāku ievērot Sautbīčas diētu un esmu stāvā sajūsmā. Pirms tam esmu vairākkārt mēģinājusi un atgriežoties pie makaroniem/rīsiem un citiem ogļhidrātiem tiešām pamanīju, ka man ir nevaldāma apetīte, ja ēdu pārsvarā ogļhidrātus + pūšas vēders un smaga sajūta, vainas apziņa par apēsto daudzumu.

Tikko notiesāju gardas pusdienas Sautbīčas stilā un tik viegla sajūta, bet izsalkums ir prom. Vēders pilnāks uz ilgāku laiku un arī izdevumi samazinājušies(pirms tam ēdu patiešām daudz)...

Tā kā, ja kāda domā par diētu - iesaku šo.

Vēl tieši kg rezultātus neredzu, jo ir tikai pirmās dienas, bet viegluma sajūta ir nesalīdzināma.

Jāpiebilst vien, ka nepērku gaļu, tā kā man ir kaut kāda veģetārā sautbīčas diēta :D

Veiksmi dūdiņas !!! :)

28.01.2011 15:44 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
MeiteneVārdāKristīne tur jau tā lieta kā uz visu to reaģē organisms jo gribu pati paeksperimentēt ko varu panest un ko nē....Reāli mani ikdienas produkti ko varu ēst ir ļoti maz,jo kunģis ir ļoti jūtīgs. Tas ka ēdu sieru nenozīmē ka man no viņa slikti nevar palikt jo mainot siera šķirni uzturā,vēders var pamatīgi sāpēt,sapūsties utt Bet es jau esmu apradusi ko drīkstu ēst jo produktu klāsts ir niecīgs...
29.01.2011 22:24 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
vienreiz jau kopēju šo linku, bet
http://www.southbeach-diet-plan.com/shoppinglist_p1.htm

tur uz leju pabraucot, rakstīti produkti,ko var ēst, kas ietver lielāko daļu gaļas, zivju un dārzeņu.

un par piena produktiem.
DAIRY

Low-fat (1 percent) or fat-free milk or soy milk
Plain or sugar-free low-fat or fat-free yogurt
29.01.2011 23:17 |

Reitings 313
Reģ: 07.10.2010
Japp. Es notievēju par 2 kg 7 dienu laikā! :) katru vakaru vingroju, no otrdienas ieturēju diētu ( nekādu speciālo. Ēdu mazāk un viss), vakar sāku dzert FIGURA 3 tēju.
Tagad baigie prieki :)
30.01.2011 00:50 |

Reitings 313
Reģ: 07.10.2010
Lindia18- es pildu visu, ko iepriekš minēju, un vēderiņš pazūd. :)
30.01.2011 00:55 |

Reitings 3
Reģ: 31.01.2011
O jaa... arii man ir loti pozitiiva pieredze ar so "dieetu" :) Ieveeroju to jau 8 nedeeljas, bez jebkaadaam gruutiibaam un esmu zaudeejusi 11.5 kg. Pats galvenais - nekad nejuutos izsalkusi un taa kaa tagad esmu 2.faazee reizeem atljaujos apeest arii kaadu kuukas gabalu vai citu nashkji :)
Un sajuutas arii man jau pirmajaa dienaa bija tieshi taadas, kaa KusKus aprakstiija - lieliskas.
Saakot atkal lietot oglhidraatus, nekas nav naacis atpakal, turpinu zaudeet svaru, tikai ljoti sekoju liidz vai no kaada ogljhidraatainaa produkta svars nenaak klaat - taa kaa jaapeeta, kas nodara to ljaunumu, kaadu laiku jaaprod ar to, ka jaaed kkas pilniigi savaadaaks. Saakumaa ik pa briidim skatiijos graamataa kas un kaa, bet nu jau esmu pieradusi un izveidojusi savu pieeju shai dieetai. Arii produktus nepeerku tieshi taadus, kaa rakstiits, bet izveelos un kombineeju tos atbilstoshi macinja biezumam. :)
Taa kaa, nopeerciet graamatu un veiksmiigi! ;)
31.01.2011 18:06 |

Reitings 3
Uij - nu jau gan salieliijos :D ieveeroju 10 nedeeljas :)
31.01.2011 18:11 |

Reitings 7596
a cik vispar ilgi jaaievero taa dieeta?
31.01.2011 18:32 |

Reitings 3
Vispaar jau tam jaakluust par dzives veidu, un vismaz ar mani taa arii ir noticis. 2. faaze, ko ieveeroju es, ilgst liidz ir sasniegts veelamais svars un tad saakas treshaa, kuraa klaat naak veel dazaadi produkti un tad taa arii ir jaaeed. Pirms es shito saaku, man likaas, ka taa nevareeshu un kaa bez kkaa tur iztikshu, bet organisms arii iipashi neprasa vairs visu to, ko ieprieksh eedu un tagad man taa tieshaam vairs nav dieeta - esmu mainiijusi savus eeshanas paradumus un vnk dziivoju taalaak, eedot savaadaak :) kameer to visu neuzsaak, to ir gruuti saprast :D
31.01.2011 19:12 |

Reitings 7596
es tik taa intereses peec pajautaaju jo man dieta nav vajadziiga,zinu kas ir veseliigs utt...
31.01.2011 19:18 |

Reitings 1705
vasara nav aiz kalniem, esmu nolēmusi pamēģināt šo (l) varbūt kāda šobrīd arī to ievēro? :)
08.05.2011 16:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits