Man vnk smieklīgi-katra otrā uz ielas ar tādu pretī nāk.Acīmredzot,kārtējais modes brēciens,kam tagad pakaļ skrien.Un ja nākošajā ziemā nebūs aktuāls,tad tu nevalkāsi?
Ja patīk,tad valkā-vienalga ir vai nav aktuāls.
Pati nevalkāju un nevalkāšu.Nepatīk.
Esmu redzējusi Centrāltirgū pavecākus krievu tautības onkulīšus, kas tirgo pašu darinātus pižikus. Ja atceros pareizi, cena variēja no ~20-35ls (atkarībā no dzīvnieka ādas, kas izmantota). Turklāt visi traki kvalitatīvi ;-)
Es nēsāju, bet ne gluži pižiku, nu ķipa cepuri no kažokādas un mākslīgās, jo neuzskatu,ka kādai dzīvai radībai būtu jānodīrā āda dēļ tā,lai man būtu ko likt galvā. Es neesmu krievuška, vienkārši tāda cepure ir silta un pietiekami moderna. Bet par gaumi un modi jau nestrīdās...vai tieši otrādi....strīdās. :-P
Hey!
Man iet uz pārdošanu kažokādas pižiks, no polārlapsas. Balti pelēkā krāsā. Un cena sākotnēji man bija 35ls, bet varu nolaist uz 30ls ;)
Bildes vari jautāt e-pastā ;) [email protected]
Man ir milzīgs pižiks - nu es to uztveru vnk par cepuri. Un man patīk tā sajūta, ka galvai nu nekad nav auksti. Cepurei ir vairāk kā 20 gadi, un tā bija mammas, sanāca nejauši atrast. Bet es nesāšu arī tad, kad mode būs cauri - tikai tāpēc, ka tik silti nekad nevienā cepurē neesmu jutusies. (l)
Bet runājot par tiem modes pižikiem - tie man pēc skata ļoti nepatīk, jo man liekas, ka tādi pat ausis nenosedz, tik uz paura uzbāžas.