vientuļa bērnība

Reitings 132
Reģ: 29.01.2009

Chavinja! :)

Šodien man tāds melanholiskais vakars.. Ar draudzeni pārcilājām visu dzīvi, sākot no bērnības.. Un aizdomājos - tas laikam ir tas posms kurš ieliek pamatus visai dzīvei, īpaši sabiedriskajai jomai.. Proti izaugu ar māsu, bet vinja bija vecāka un ātri sāka iet skolā, tā kā vienmēr bija aizņemta ar mācībām, vecāki ar darbu, kaiminju bērnu nebija, vecmāminja bija, bet veca un slima, daudz laika pavadīja gultā līdz ar to var teikt uzaugu viena pati.. Tik neskaitāmas reizes spēlējos pati ar sevi, fantazēju, izdomāju. Mani labākie draugi bija dzīvnieki un lelles.

Un tagad skatos uz sevi kā uz pieaugušu sievieti un domāju cik gan maz kas ir mainījies - vēl joprojām dzīvnieki ir mana prioritāte, regulāri ziedoju dzīvnieku patversmēm, lelles.. haha varbūt tas, ka uz ielas nespēju iziet kamēr neizskatos kā lelle (t.i. make up, frizūra, apģērbs) :D. Savukārt ar draugiem ir kā ir. Visi saka tik sabiedriska, atvērta, bet ja vien vinji zinātu cik man grūti tas nākas.. visas ballītes ar daudz cilvēkiem man ir piespiedu pasākumi. Un lieki piebilst īstu patiesu draugu man nav. Esmu tikai es pati sev. Un tad nu aizdomājos -varbūy tas ir mantojums no bērnības. Kā ar jums? Jūsu viedoklis? :)

28.01.2011 01:11 |

Reitings 712
Draugs arī ir vienīgais bērns ģimenē,bet viņam ar to nav pilnīgi nekādas problēmas,viņš vienmēr atrod kā sevi izklaidēt. man tā nav. Līdz ko man jāpaliek vienai sākas katastrofa.
Bērnībā vienmēr bija palikšanas pa nakti pie draudzenēm,un draudzenes pie manis. (t)
28.01.2011 17:29 |

Reitings 712
atceros,ka es pat šantažēju bērnu dārzā draudzeni,ka ja viņa aizies no manis,tad es pārvērtišos par gliemezi un viņa mani vairs nekad neatradīs :-D
28.01.2011 17:30 |

Reitings 2943
Creo, es varētu teikt ka man bija identiska situācija bērnībā. Savādāk ir tikai tas, ka man tagad ļoti patīk sabiedrība, man tiešām patīk cilvēkos, būt ar viņiem, runāties. Protams ne vienmēr- tiešām uznāk reizes, kad gribas kā tad- būt vienai, savā istabā, kautko darīt, domāt, justies brīvi un neviena netraucēta tikai pati sev. Citreiz gribētos kaut es būtu viena, kā tad kad neviens man netraucēja manās nodarbēs.
28.01.2011 17:38 |

Reitings 2943
Aizmirsu piebilst, esmu vienīgā ģimenē- man pat nebija ne brļa ne māsas ar ko vismaz kādreiz paspēlēties, tika retu reizi māsīcas pie kurām aizbraucām ciemos.
28.01.2011 17:39 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
no savas dziives varu pateikt tikai to, ka lielu dalju savas beerniibas neatceros, tikai briiziem taadi kaa fragmenti uzpeld, jo berniba nebija no taa labakajaam....un jaa, varu teikt par sevi roku liekot uz sirds, ka viss, kas notika ar mani beerniibaa mani pamatiigi ietekmeeja tagadeejaa dziivee...un veel joporjaam ietekmee, tur ir smaga smaga psihologija un pamatiigi ar sevi jaastraadaa vai pat jaaluudz kadam speciaalistam palidziiba, lai no taa tiktu valjaa!!
28.01.2011 17:47 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
mmm man ir pilnīgi pretēji es esmu vienīgais bērns ģimenē, bet nekad neesmu jutusies vientuļa, jo vecāki man veltīja pietiekamu uzmanību, kaut arī abi strādāja. Neesmu lutināta un audzināta stingri, bet esmu par to pateicīga. Mani draugi arī bija dzīvnieki un pati izdomāju spēlēs- laboju lellēm zobus, tēloju izmeklētāju kartupeļu laukā utt.
Man nav draugu baru un nekad tos neesmu gribējusi, mans labākais draugs ir mana mamma un tusiņus pavadam pie ģimenes draugiem- mums tādi ir divi pāri. Tā kā esmu pēc dabas vienpate, mani šī situācija ļoti apmierina.
28.01.2011 18:19 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
ujj un otrs labākais draugs- vīrs! :-P
28.01.2011 18:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits