Nju jā, apmērām mana edienkarte, ja neskaitīt, ka no rita ēdu putru vai jogurtu vai biezpienu vai tikai Actimel, pa dienu gaļu ar salātiem, bet vakariņās, kad noturos un neriju nost visu, tad Ok, kad nē, nju arī rezult;ats - plusos, nevīs mīnusiņos :)
Bullim man viens jautājums, Tu baigi forši uzrakstīji par produktu, vielu sadalījumu, bet man tagad baigais šoks par kalorijām, jo man šķiet, a ja no rīta kādu biezpieniņu apēd ar dabīgo jogurtu , piemērām, vai jogurtu, vai to pašu putriņu, nju nebūs tur 400 kkal, bet tieši pusdienās ja pat ēd liesu gaļu un dārzeņus, atkal var būs drausciņ vairāk par tiem 300 :D
Bet tas ir no dietologa ieteikumiem (jo no gadiem 15 - 17 es, lai notievēt un atgūt vismaz kaut kādu formu peč nepareizās ārstēšanas, ēdu ļoti pareizi, un tad tieši mamma nevīs kā autorei lamā, bet pielāgojās manai ēdienkartei un mēs sacentāmies kā kurai ies :D Es notievēju vairāk, bet mamma - mazāk, bet tur formu līdz šim :) Bet es gan pieņēmos svarā, jo tā, kā toreiz vairs needu nekad , toties tad lēpojos ar sevi, tagad vairs nē :(
atkal pa gadu sanācis :(