Frenda
Lai gan manās attiecībās bija tā, ka azgāju es, es vienalga tevi ļoti labi saprotu - es esmu tam gājusi cauri, un pašai šķiet, ka vēl jo projām eju! Viss jau būs labi - es ļoti labi saprotu, ka negribas nekur iet, bet gan sēdēt mājās, skatīties sienā, tici ma - vēl būs posms, kad iekšā būs niknums - gribēsi iet ballēties, piedzersies, atkal raudāsi, liksies, ka nekas neiet uz priekšu, nekas nemainās, nevienam neesi vajadzīga, tad atkal gribēsies ballēties, pieludzēji būs čupām, sākumā gribēsies izmēģināt visus, pēc tam - nevienu negribēsi redzēt... Laiks pēc šķiršanās nekad nav viegls, bet, lai kā negribētos, ir jāiet uz priekšu... Es pati vēl tikai mācos... Bet tici man, pienāks brīdis, kad jutīsies brīva - es, kā jau minēju, arī tikai mācos - citreiz liekas, ka katru dienu mācos... Bet viss iet uz priekšu. Kā pati reiz teicu vienai draudznei, kad viņu pameta draugs, IZBAUDI - IZBAUDI brīdi, kad vari dzīvot sev, jo tu nezini, vai jau rīt atkal nebūsi attiecībās - un varbūt, ka tieši ar to cilvēki, kas būs tavs vīrs, tavs bērnu tēvs - un tu vairs nekad nevarēsi padzīvot TIKAI UN VIENĪGI sev! Bet es zinu, ka ir grūti - kā jau pati teicu - arī es pati tikai mācos! Un zinu, ka padomus ir vieglāk dot, nekā pašai pēc saviem padomiem dzīvot! Turies!!!!!!!