Biju uz randiņu, neeeeenormāli pārsalu :( Skatījos ekstrasensu cīņas un dzēru skrūvi. un tagad gaidi intriganti, lai gan, protams, esmu to seeriju jau redzējusi :D
Neesmu pēdējā laikā meklējusi jaunas dziesmas, tāpēc tajā ziņā nevarēšu palīdzēt
Esmu mājās no treniņa un nikna (e) (e) (e) (e) (e) es ienīstu kāpostus un nekad dzīvē neēdīšu, jo man tik traki piepūties vēders, ka pat draugs teica, ka izskatos kā 5tajā grūtniecības mēnesī. Nekad dzīvē vairs neēdīšu (e)
Ēzelīt, es vēl visas neesmu redzējusi, ir palikušas tikai 3 sērijas no 4.sezonas :D Saku to seriālu skatīties tikai janvāra sākumā :D vakar parēķināju, ka skatoties to seriālu esmu pakāsusi jau vairāk nekā 2 diennaktis no savas dzīves :-O :D Bet man vienalga, dievinu to seriālu,lai gan 4.sezona man nepatīk. Tā Čaka prostitūta bija vnk pretīga un Little J arī kretinē :D
Es esmu debīla. Ja jūs zināt kādu,kurš ir galīgi debīls,tad es esmu vēl debīlāka. Bet nu nopietni. Kašķis galvā, pinkšķiens par neko, pati nezinu,ko gribu.
Nesen atbraucu no draudzenes dzimenes, dzērām šampīšus, tgd esmu iereibusi nedaudz :-D
no dziesmām varu ieteikt kanye west pēdējo albumu, ļooooti patīk (l)
Esmu aizrāvusies ar Yoav mūziku playlistā. Bet klasiski man no turienes gandrīz nekad nepazūd Coldplay, The Cardigans, RHCP, Lenny Kravitz, Moby, Muse, R.E.M. un no latviešiem - SPB. Viss ir veca klasika, bet nepārspējama manās ausīs :-D
Es jūtos briesmīgi,šausmīgi ,drausmīgi neizsakāmi bēdīga,noskumusi un sagrauta. :-(
Es laikam atkal iemīlos tajā,kas man salauza sirdi un to es ļoti negribu. sāp trakoti tas,ko viņš dara.
Viss ir tik dranķīgi.
ChOc*Chr
* tā kā tonālo lietoju ļoti reti, tad esmu pilnībā apmierināta ar Loreal infallible tonālo.
* ādas stāvoklis man ir ļoti labs, jo regulāro kopju ēdu un lietoju vitamīnus
* tonālo izvēlos par vienu toni tumšāku nekā ir mana sejas āda
Man ir Maxfactor tonālais, bet neizmantoju bieži. Ikdienā biežāk un daudz labāk patīk Dzintara Hit mocha tonis. Pavisam nopietni patīk daudz labāk nekā tie dārgie. Te jau esmu rakstījusi cik ļoti man patīk tas efekts caurspīdīgam grimam. Ka viņš tā smuki nomatē sejas ādu, no malas i nepateiks ka ir tonālais, bet tāds smuks matēts tonītis sejai.
Izgāju cauri visām lapām latviešu torentos, nu nav tur zaļā jūdze (e)
Es ar lielām mokām dabūju angliski, bet man vajag latviski,ja kāda tomēr zin kād linku vai ir datorā,būtu ļoti ļoti pateicīga. (t)
Runājot par tiem tonālajiem un citiem draņķiem, es gribēju prasīt, kā sauca to, kas maskē riņķus un maisiņus zem acīm? un varbūt ziniet kādu efektīvu līdzekli tieši maisiņu samazināšanai? negribas speciāli cept jaunu diskusiju :-D
šodien ražīga diena, pastrādāju, tad paklausīju Rafaello un nesteidzos ejot pie viņas, un sanāca šo to nopirkt plazā :-D
tad mums bija romantiskas vakariņas un čalīši pie veikala tīrīja sniegu mašīnai.
norāvu telefonam plēvīti un tiku pie smuka maciņa.
man ir vakara pārdomas par to,kā lai saprot vai kādam tiešām interesē, jeb esi vienkārši laika aizpildītāja.