Cik bieži tas notiek ar Jums? :)

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010

Cik bieži Jūs komunicējiet ar draudzenēm?

Es tikko aizdomājos un atcerējos, ka 5dien draudzene piezvanīja, jo palūdza, lai iznesu taisnotāju, vairāk laikam šomēnes neesam runājušas! Un ar otru draudzeni tikos pēdējo reizi pirms divām nedēļām, bet skype vienu dienu par angļu val. tulkošanu runājot, bet sausi ne jau apspriežot dzīvi, mākslu un mīlestību!

Tas man lika aizdomāties, ka esmu viena kā pirksts :-D Skanēs debīli, bet jāsāk domāt, ka cosmo kļūst man par labāku draudzeni, jo te es ikdienas paklačojos, pakasos, pasmejos, bet, ja nopietni tas tiešām ir skumji, es atceros, kad mana nu jau ex labākā draudzene (skan maniakāli :-D) kad bijām draudzenes, katru dienu, ja nebijām netā sms kko sūtījām, sazvanījāmies, citreiz nakšņojām kopā, kur nu skype tur vnk pielipām viena pie otras.

Ja pavisam godīgi man pietrūkst tās sajūtas, ka esmu kādam vajadzīga, jo neviena tagad bez manas iniciatīvas no tagadējām draudzenēm man neraksta, izņemot, ja kaut ko vajag vai arī pēkšņi brīvdienās parādās plāns, kur iesaistīt arī mani, un tas liek aizdomāties, cik tad nozīmīga draudzene viņa ir.

Jeb es kļūdos? Un kontaktēšanās mēnesī reizi jeb mazāk ir draudzenes cienīgi? Jūsu viedokļi, pieredze? Tīri intereses pēc!

Ps. Kā nekā šī ir vienīgā vieta, kur vēl var "patrīt" mēli :-D Neiešu jau draugu nogurdināt ar tādām lietām, nu, ja pavisam skumji būtu ietu mātei uz nerva pakrist :-D Bet šobrīd vēršos pie Jums!

26.01.2011 20:33 |

Reitings 16
Reģ: 31.12.2009
jā, draugi paliek draugi. ticu,ka manā dzīve tas neaimīsies, jo mūs šķir neskaitāmi kilometri,bet pateicoties interneta iespējām man katru dienu ir iespēja būt viņu dzīvē un viņam manēja :)
Es mīlu internetu :D
...bet savas mīlules vēl vairāk (l)
27.01.2011 03:10 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
da labi, beidz tu man liecies vēl trakāka kā es biju, kad biju zem grādiem :-D

manuprāt, aizlejot mūli visa pasaule Tevi sāk mīlēt :-D un ir tik daudz piedzivojumu un sūdu ko savārīt, patiesībā arī alko man pietrūkst, bet po, esmu stipraka par to sūdu :-D esmu gana ķerta, lai izklaidētos bez tā, tikai žēl, ka ne visas meitenes tādas ir :-)
27.01.2011 03:11 |

Reitings 393
Reģ: 29.01.2009
ir viena druška ar ko regulāri,katru dienu sakontaktējamies,sazvanamies,caur skaipu,satiekamies arī regulāri,ejam kur ko daramies..tad ir vel pāris kuras satieku reizi nedēļā un sazvanamies sarakstamies arī aptuveni tāpat.un ta ir diez gan daudz draudzeņu ar kurām pa retam satiekamies un sarakstamies,jo nu dzīve mūs ir tā kā pašķīrusi...nu tā...
tas nav normāli,kad uzdod ziņu kad kaut ko vajag.
man prieks,ka jums patiecoties šim profilam ir uzradušās druškas,vai vismaz klaču kompanjones.. :-D
27.01.2011 03:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!