Cik bieži tas notiek ar Jums? :)

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010

Cik bieži Jūs komunicējiet ar draudzenēm?

Es tikko aizdomājos un atcerējos, ka 5dien draudzene piezvanīja, jo palūdza, lai iznesu taisnotāju, vairāk laikam šomēnes neesam runājušas! Un ar otru draudzeni tikos pēdējo reizi pirms divām nedēļām, bet skype vienu dienu par angļu val. tulkošanu runājot, bet sausi ne jau apspriežot dzīvi, mākslu un mīlestību!

Tas man lika aizdomāties, ka esmu viena kā pirksts :-D Skanēs debīli, bet jāsāk domāt, ka cosmo kļūst man par labāku draudzeni, jo te es ikdienas paklačojos, pakasos, pasmejos, bet, ja nopietni tas tiešām ir skumji, es atceros, kad mana nu jau ex labākā draudzene (skan maniakāli :-D) kad bijām draudzenes, katru dienu, ja nebijām netā sms kko sūtījām, sazvanījāmies, citreiz nakšņojām kopā, kur nu skype tur vnk pielipām viena pie otras.

Ja pavisam godīgi man pietrūkst tās sajūtas, ka esmu kādam vajadzīga, jo neviena tagad bez manas iniciatīvas no tagadējām draudzenēm man neraksta, izņemot, ja kaut ko vajag vai arī pēkšņi brīvdienās parādās plāns, kur iesaistīt arī mani, un tas liek aizdomāties, cik tad nozīmīga draudzene viņa ir.

Jeb es kļūdos? Un kontaktēšanās mēnesī reizi jeb mazāk ir draudzenes cienīgi? Jūsu viedokļi, pieredze? Tīri intereses pēc!

Ps. Kā nekā šī ir vienīgā vieta, kur vēl var "patrīt" mēli :-D Neiešu jau draugu nogurdināt ar tādām lietām, nu, ja pavisam skumji būtu ietu mātei uz nerva pakrist :-D Bet šobrīd vēršos pie Jums!

26.01.2011 20:33 |

Reitings 1058
un vispār man iepatikās Vasja :-D diezgan skanīgi! :-D
26.01.2011 23:15 |

Reitings 759
Reģ: 29.01.2009
man kaut ka lidzigi
:D uzrodas tad,kad puisis nav blakus vai ari kad ir brivas un nav ko darit:(

protmas, ne vinmer es ari gribu tikai taa satikties..bet nu.....

maz to draudzenu lai vel skirotu-tikties vai ne (t)
26.01.2011 23:25 |

Reitings 1058
Kad tu publiski izsūdzies, cik viss ir slikti atnāk piedāvājums :-D Bet pilnīgi aplams, tāds, kurā veselības dēļ nevaru iesaistīties un viņa to zin :-D

Būtībā man nāk smiekli par viņu, tas būtu tāpat kā diabētiķim piedāvāt cukuru :-| Arī es veselības dēļ nevaru turp doties un viņa to zin, nez kādu mērķu vadīta viņa to piedāvāja? :-)

Btw ar to arī sarakste beidzās, saucas have fun! :-)
26.01.2011 23:26 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Kopš man ir attiecības, es daudz mazāk kontaktējos ar draudzenēm, kā arī viņas, jo ir mazliet aizvainojums tam, ka veltu vairāk laika savam puisim. Ir grūti, ja draudzenēm pašām nav attiecību un viņas nezin kā tas ir - būt attiecībās. Bet par laimi man ir labākā draudzene, kura mani vienmēr gaidīs ar atplestām rokām pie sevis!!!
Kontaktējos caur telefonu, dr.lv, pagaidām, nav sanācis tikties, gadā tās ir apmēram 4as reizes tikai. :-/
Bet ir meitenes, ar kurām es mēnesī reizi tiekos :)
26.01.2011 23:30 |

Reitings 12651
tieši šodien par Tevi iedomājos :-P

man tā interesanti sanāk - jo tālāk tās draudzenes, jo vairāk kontaktējamies. Piem, ar draudzeni, kas dzīvo citā valstī, "runājam" katru vakaru..un tagad tam pašam skype čatam ir pievienojusies vēl viena, kas arī ir citā valstī. A, tās, kas tepat, reti kad vispār raksta. Par vienu draudzeni es vairāk no cosmo uzzinu, nekā runājot "eci pret aci" :-D
27.01.2011 00:25 |

Reitings 12651
eci=aci :-D
27.01.2011 00:26 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Man ir 2 draudzenes ar kurām esam tāds 'trijnieks', tiekamies teju katru dienu,vieno mācības, ciemos,pusdienās,uz kino ejam vidēji 2 reizes nedēļā.

Ar 1 draudzeni,iepazināmies valodu kursos, tiekamies vidēji 4 reizes gadā, bet esam tuvas draudzenes, vienmēr ir par ko runāt un varam stāstīt viena otrai visu. Sarakstamies internetā reizi divos mēnešos.

Ar 1 draudzeni tiekamies reizi mēnesī,bet tad ir sirsnīgas sarunas, jo esam kā smējušās tā raudājušas kopā.Tādi draugi nepazūd.

Ar 2 draudzenēm kontakts ir palicis ļoti minimāls,bet zinu,ka vienmēr varu satikties vai parunāt un nekas nebūs mainījies,uzticamas un mīļas vēl arvien.
27.01.2011 00:34 |

10 gadi
Reitings 10290
Ar vienu kopā strādājam.
Ar vēl divām e-pastā bieži bīdām sarunas, kas arī vainagojas ar tikšnām :)
ar citām tikai organizētos pasākumos-tas tā tizli.
Bet kopumā varētu biežāk. ok, es sākšu laboties jau ar pirmdienu, uzaicināšu pasēdēt :)
27.01.2011 00:34 |

Reitings 1479
Reģ: 07.08.2010
Es priecājos,ka man ir tāda draudzene,kura par spīti savai aizņemtībai, cenšas katru nedēļu(parasti 3dienā) atbraukt pie manis ciemos. :-)
27.01.2011 01:27 |

Reitings 1058
Jā, nu, es tā klausos un domāju, ka, iespējams, ja pat tiekas vienu reizi mēnesī un no sirds var runāt par visu, tad ir forši, bet manā gadījumā laikam tā nav, jo laiks rit vairāk uz priekšu, jo mazāk tiekamies, jo mazāk mums ir ar to meiteni, ko runāt, to esmu pamanījusi :-/

Ai, Jūs, cosmo dūdas, esat citā kategorijā, Jūs visas esat rēcīgas un kad satiek var runāt par visu iespējamo, kas uz sirds vai zem sirds utt :-D Ar Jums viens vakars vainagojas ar tādu uzviju, ka lādiņš ilgam laikam ir, protams, nebūtu arī nekas pretī tikties biežāk, bet kā jau teicu, Jūs esat VIP foršās (l)
27.01.2011 01:28 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
oi, es ar savējām tiekos ļooti reti, viena ir kā pasaules pilsonis, vienai puisis dzīvo ārzemēs, vēl viena pārvācās pie savu čali uz centrāleiropu.. tās, kas palikušas tepat, ir aizņemtas ar savām attiecībām, darbu, mācībām.. laika satikties praktiski nav! bet pat tās retās tikšanās reizes, kas ir aptuveni 3 reizes gadā, ar citām biežāk, ir sirsnīgas un jaukas, varam runāt par visu, laiks paiet nemanot.. tāpat draugos sazinamies, ar sms! bet nejau katru dienu..
ikdienā man ir manas kursa biedrenes, kas ir kļuvušas ļoti tuvas..
taču šobrīd, kad skola jau praktiski ir beigusies ir tā sajūta, ka palikšu bez draudzenēm! kaut gan man ir mana māsa, mamma, māsīca un brālēna draudzene.. viņas ir vnk super! :-)
27.01.2011 01:53 |

Reitings 56
Reģ: 13.08.2010
Pēdējā laikā ar draudzenēm tiekos ļoti reti - reizi mēnesī vai pat retāk. Jo darbs, dažām vēl mācības, puiši paņem daudz laika. Pluss vēl kādi hobiji. Žēl, ka tā. (t) Jo atceros, ka vēl pirms pāris gadiem bijām nešķiramas, tikāmies vismaz reizi nedēļā, gājām tusēties, klačojāmies, čatojām skype.. :-P Likās, ka tā būs mūžīgi.. tie bija labi laiki.. :-D Pietrūkst.. :-/
27.01.2011 02:12 |

Reitings 8968
traki vispār, ka tik daudz ir bezdraudzņu meitenes!! man atkal vajag pudeles māsas, ar kurām varu trakot, bazarēt pilnīgi par visu, un lai es zinu, ka mani ne par ko nenosodīs... vot tādas parastas gaudulīgās draudzenes man nav un nevajag...
27.01.2011 02:15 |

Reitings 1479
Reģ: 07.08.2010
just a dream, man Gemins 6dien teica,ka mūs abas jāsaliek kopā.
Man arī šķiet,ka tad būtu elle zemes virsū. :-D :-D
27.01.2011 02:20 |

Reitings 20
Reģ: 15.06.2010
Esmu klasē vienīgā meitene,tādēļ man ļoti trūkst meiteņu sarunu.
Man ir labākā dr, ar kuru tiekamies katru nedēļu,viņs nakšņo pie manis un es pie viņas.
Nepatīk apzināties, ka man viņa ir vairāk vajadzīga..
Ir vēl divas ļoti labas draudzenes ar kurām bija pazudis kontkts kādus divus gadus ,bet ir atjaunojies. (l)
Ir vēl meitenes manā dzīvē,bet nevaru nosaukt par draudzenēm.Kaut ari viņas mani par tādu sauc un man moka vainas apziņa, ka es tā nevaru pateikt.Es ar vārdu draugs izturos ar zināmu cieņu.
Labākai draudzenei tagad ir draugs,tādēļ esmu atsākusi te ienākt.Vismaz te ir virtuālas meiteņu sarunas.Šeit ir tik daudz patīkamu meiteņu! (l)

27.01.2011 02:28 |

Reitings 1058
Just a dream, agrāk es biju no tām meitenēm, kas dzēra kā čalis un vnm uzturēja jautrību, tad man pudeles māsu un brāļu netrūka, jo vienoja pudele, bet kopš pudeles nav, lai gan skan tizli, tiešām reāli saprotošu draudzeni ir gruti atrast!

Visi jau saka, ai, nu tas taču nekas nav arī bez alko var iztikt utt., protams, var, bet, ir grūtāk atrast tādus, kas tevi saprot!!!

ps. protams, ne jau nelietoju aiz sava laba prāta, bet veselības dēļ un citreiz tas ieved vēl lielākā gruzī, atceroties, ka, ja citreiz nebija ko darīt, vnk paņēmi tel. katalogu zvans draugam un nezini, kur no rīta būsi vai būsi utt!!!
27.01.2011 02:29 |

10 gadi
Reitings 1513
njā...cik es te ar acīm pārlasīju- daudz ir tā, ka nav to draudzeņu-īstu, patiesu. man arī :-D
vidusskolā it kā bija, bet nu tā bija tāda pusaudžu draudzība- nu, kad man ir mainījusies vērtību sistēma, pieredze- man ar viņām nav ko runāt. žēl! kad sarīkojam klases tusiņus, tad man vairāk un interesantāk ir parunāt ar puišiem,ne meitenēm...

kad pēc vidusskolas iestājos skolā, kursā ir daudz foršu meiteņu! 2 no tām kļuva par tiešām draudzenēm (tā man šķita), bet vienai, dzīve iegriezusies pavisam savādāk - tā kā šad tad sazvanamies, bet nu..nav tas. Bet otra izrādījās liekule.
Tā nu man ir paziņas! bet ne draudzene, kurai nakts vidū piezvanīt un kratīt sirdi..pat ne tāda, ar kuru aiziet uz kādu kafejnīcu pasēdēt. cerams, ka ar kursabiedrenēm nepazaudēšu komunikāciju..
Ir māsīca- agrāk tiešām klačojām caurām naktīm, bet tagad arī kkas nav vairs tā.. Ja viņa piesakās uz tikšanos, es teikušu godīgi- iepriekš izdomāju sarunu tematus, lai nav mulsinoši klusuma brīži...

Un kā jau te dažas minēja, man ir mans draugs- vislabākā draudzene vienā personā!
ar māsu arī ir it kā labas attiecības..
bet nu jā- reizēm prasās līdzīgi domājošs cilvēks ar kuru izrunāties- pat ne par attiecībām (jo tad runāju uzreiz ar savējo), bet vienkārši no sirds izrunāties.. ;-)
Bet nu- ir labi kā ir!
27.01.2011 02:45 |

Reitings 1058
Māsīca, kaut manējā būtu starp mums... :%27-( Bijām vienaudzes, pirmā cigarete, pirmais nočieptais liķieris no vecākiem, ak jel, katru nedēļu tikāmies, bijām kā māsas, labākās draudzenes, ak jel, ja man viņa tagad būtu, mēs droši vien pasauli otrādi apgrieztu. Reizēm es nesaprotu, kāpēc notika tā kā notika un viņas vairs nav... Jā, tas arī ir sāpīgs temats :-(
27.01.2011 02:49 |

Reitings 341
Reģ: 18.11.2009
Man ir viena sirdsdraudzene. Esam draudzenes jau kādus 15 gadus,protams,strīdējāmies,solījāmies nekad nerunāt,bet kopā pārdzīvojām un piedzīvojām tik daudz. (l) Vēl šonedēļ saņēmu dr.lv no viņas dāvaniņu ar tekstu- manai vislabākajai draudzenei uz pasaules!Tiekamies gandrīz katru nedēļas nogali,bija laiks kad tā nekontaktējāmies,bet brīdī kad man vajadzēja vislielāko atbalstu tieši viņai es zvanīju un viņa bija man blakus...Pieredze gan rāda nevienam neuzticēties...Ir vēl viena,esam draudzenes kādus 8 gadus,gandrīz katru dienu sarakstāmies.Un vēl dažas ļoti labas paziņas/draudzenes! :-) Par draudzeņu trūkumu pagaidām nesūdzos! :-)
27.01.2011 03:02 |

Reitings 8968
iipashaaa, a es vot laikam pālī garlaicīga, jo man nav pudeles māsu :D
27.01.2011 03:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!