Cik bieži tas notiek ar Jums? :)

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010

Cik bieži Jūs komunicējiet ar draudzenēm?

Es tikko aizdomājos un atcerējos, ka 5dien draudzene piezvanīja, jo palūdza, lai iznesu taisnotāju, vairāk laikam šomēnes neesam runājušas! Un ar otru draudzeni tikos pēdējo reizi pirms divām nedēļām, bet skype vienu dienu par angļu val. tulkošanu runājot, bet sausi ne jau apspriežot dzīvi, mākslu un mīlestību!

Tas man lika aizdomāties, ka esmu viena kā pirksts :-D Skanēs debīli, bet jāsāk domāt, ka cosmo kļūst man par labāku draudzeni, jo te es ikdienas paklačojos, pakasos, pasmejos, bet, ja nopietni tas tiešām ir skumji, es atceros, kad mana nu jau ex labākā draudzene (skan maniakāli :-D) kad bijām draudzenes, katru dienu, ja nebijām netā sms kko sūtījām, sazvanījāmies, citreiz nakšņojām kopā, kur nu skype tur vnk pielipām viena pie otras.

Ja pavisam godīgi man pietrūkst tās sajūtas, ka esmu kādam vajadzīga, jo neviena tagad bez manas iniciatīvas no tagadējām draudzenēm man neraksta, izņemot, ja kaut ko vajag vai arī pēkšņi brīvdienās parādās plāns, kur iesaistīt arī mani, un tas liek aizdomāties, cik tad nozīmīga draudzene viņa ir.

Jeb es kļūdos? Un kontaktēšanās mēnesī reizi jeb mazāk ir draudzenes cienīgi? Jūsu viedokļi, pieredze? Tīri intereses pēc!

Ps. Kā nekā šī ir vienīgā vieta, kur vēl var "patrīt" mēli :-D Neiešu jau draugu nogurdināt ar tādām lietām, nu, ja pavisam skumji būtu ietu mātei uz nerva pakrist :-D Bet šobrīd vēršos pie Jums!

26.01.2011 20:33 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man arī jāsaka paldies studijām,kas saveda mani ar manām superīgajām draudzenēm.No skolas laikiem man tikai labākā draudzene palikusi.
Mēs visas tiekamies kopīgās lekcijās,jo semināri katrai savi(neesam visas vienā modulī).Ejam uz kino kopā,kad ir kāda filma.Nedēļas nogalēs,kad esam visas Rīgā,tad cenšamies savākties kopā,paklačoties.Protams,ja nav jāmācās vai kkas cits.
Nespētu būt tik bezatbildīga un aizmirst par viņām.Svarīga man ir draudzība.
26.01.2011 21:01 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Tā kā mēs tagad esam tajā vecumā - pēc vidusskolas- tad visas esam kaut kur pa Latviju izmētātas, bet caur draugiem.lv sarakstāmies, es cenšos nezaudēt kontaktu ar viņām, šad tad uzrīkoju tusiņu, kā meiteņu vakaru. ;-)
Arī man nav daudz draudzeņu, tāpēc cenšos nezaudēt šīs pašas :-)
26.01.2011 21:02 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Nesanāk bieži, patreiz ar vienu draudzeni tiekos 1-3x mēnesī, agrāk tikāmies pat vairākas reizes nedēļā, ar bēŗnības draudzeni dažas reizes gadā, pārējās paklīdušas pa pasauli (e)
26.01.2011 21:03 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Tāpēc arī šeit cosmo vēlos iepazīties ar foršām meitenēm - ar kurām var papļāpāt, kaut kur aizbraukt atpūsties, aiziet uz klubu vai vienkārši paciemoties.
26.01.2011 21:05 |

Reitings 50
Reģ: 05.01.2011
Es ari sirgstu ar šo pašu slimibu.
Visu prieku dod manas atiecibas, kuras patiešām ir fantastiskas, bet man pietrūkst draudzeņu, ar kurām aiziet atpūsties un izārdities- tā, kā to dara tikai meitenes. Gribās dalities noslēpumos. Vārdu sakot, pietrūkst man tas viss. Un reizēm man par to uznāk gaužām raudiens. Bet es pat nevaru iedomāties, kas pie tā ir vainigs? Es? man uzlabot sevi.. :%27-(
26.01.2011 21:10 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Manas draudzenes ir tikai manas studiju biedrenes, līdz ar to tiekamies vairākas reizes nedēļā skolā. :-)
26.01.2011 21:15 |

Reitings 350
Reģ: 12.01.2011
Ar savu ļoti labo draudzeni sazinos katru dienu, mēs arī kopā studējam vienā fakultātē, taču arī ārpus skolas laika nezūd kontakts.. Otra draudzene aizbrauca uz UK, ar viņu tagad tikai šad tad sarakstos, atzīstos,ka ļoti pietrūkst viņas,un arī tās sarakstes ir kļuvušas tādas tīri formālas-kā iet,kas jauns un tā..,lai gan iepriekš bijām viena otrai diezgan lielas uzticības personas... ir arī man bērnības draudzene,ar kuru gan tiekos reti, šad,tad sarakstos, bet tās tikšanās un sarakstes vienmēr ir īpašas,jo,lai arī kontakts nav vairs tik spēcīgs,kā agrāk,uzskatu,ka mūsu draudzība ir stipra...
Vispār es esmu apmierināta,ka šādu labu draudzeņu man ir maz,dotajā brīdī sanāk,ka tikai viena,bet vismaz es zinu,ka varu uz viņu paļauties jebkurā situācijā,un tad labāk , lai ir tā.. :-)
26.01.2011 21:16 |

Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
Kopš iestājos augstskolā visa draudzeņu būšana pazudusi... divas labākās draudzenes abas ārzemēs,nju jau gandrīz gadu neesam tikušās,un tikšanās arī nav ieplānota, virtuāli arī sanāk labi ja reizi mēnesī. No tām divām kas palikušas Latvijā,kkā nav vairs tas, satiekamies reizi mēnesī,bet tā drīzāk ir tāda atskaišu diena, nav vairs tas sirsnīgums,atklātība un tiešām interese par otras dzīvi
26.01.2011 21:18 |

Reitings 156
Ir tikai viena palikusi, ar kuru sanāk kādu reizi satikties, kad atbraucu no skolas uz mājām. Bet arī tas notiek pēc manas iniciatīvas.

Jā, jūtos viena kā pirksts... :'-(
26.01.2011 21:19 |

Reitings 49
Reģ: 14.11.2010
man tā pat kā tev Minčukīte! tagad jau tas laiks kad katra aizgāja uz savu pusi un attālums visu izjauc! es ar gribētu sev labu draudzeni ar kuru varētu dalīties kurai varētu uzticēties un kārtīgi izklaidēties bet tādas nav!
26.01.2011 21:19 |

Reitings 164
Reģ: 11.11.2009
man arī ir līdzīgi kā tev.dažreiz pat sāku domāt, vai tiešām viņas IR manas draudzenes..
bet tad saprotu, ka ne jau katru dienu man viņas vajag satikt! :-P
26.01.2011 21:21 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
laikam jau visām mums die zgan vienādi, tapēc arī šeit cosmo sēžam.
Pēc skolas beigšanas, tā arī ir ka paklīdām katra uz savu pusi.
Tiekamies pa nopietno reizi mēnesī vai retāk, pasēžam kāda kafē un parunājamies pāris stundas. un vēl ļoti reti aizstaigājam uz klubu.. Ir viena draudzene, kura tagad tāpat kā es - bez puiša, un ar to sanāk biežāk tikties, izbraukāt pasākumus, vai vienkārši čatot, bet kā parādīsies kādai puisis viss mainīsies :))
bet tapēc jau esam cosmo ;)
26.01.2011 21:24 |

10 gadi
Reitings 2563
Ja tā padomā, man arī nav tādu labu draudzeņu, ar kurām es regulāri tiktos.
Ir viena skolas laiku draudzene, ar kuru tiekos pāris reizes gadā, tad vēl pāris draudzenes, ar kurām šad tad sazinos un māsa, kura, iespējams, ir mana labākā draudzene.
Reizēm jau pietrūkst tādu meitenīgu sarunu, izklaižu un vnk paklačošanos, bet es tīri labi iztieku arī ar vīriešu kārtas draugiem, ar kuriem man ir daudz labākas attiecības. :-)
26.01.2011 21:28 |

Reitings 4298
Tad, kad nestrādāju un studēju, tad ar draudzenēm pavadīju ļoti daudz laika.

Ja ir pilnas slodzes darbs, vīrietis mājās, visādi mājas darbi + vēl aktivitātes pēc darba (piemēram, treniņi, koris utt.), tad tiešām draudzenēm atliek maz laika.
Bet arī sirdsapziņa nemoka, jo viņām ir gluži tas pats.
Tomēr ir man viena laba draudzene ar kuru gandrīz katru dienu sarakstamies darba laikā, kopā dziedam korī un kopā vēl apmeklējam dažādus pasākumus, pārtijus utt.. ar pārējām draudzenēm bieži ar tā, ka saskrienamies uz ielas vai sarakstamies skype, norunājam, ka noteikti kaut kad drīzumā jāsatiekas un kārtīgi jāpapļāpā. pieņemu, ka daudzām tā ir. un šīs reizes bieži vien nepienāk nekad.

Bet man laikam nepietrūkst. Man ir kāds, ar ko parunāt, kad tas ir nepieciešams..
26.01.2011 21:37 |

Reitings 101
nu es ar savu labāko draudzeni kontaktējos katru dienu. Protams ir reizes, kad neesam kontaktējušās ilgāku laiku, bet tas ir atkarīgs no situācijas. tāpat mēģinām katru nedēļu kopā ko pasākt, lai nezūd draudzības saites. tā kā abām ir savi vīrieši blakus, tad protams laika reizē ir mazāk, bet mēs abas turam viens otrai solījumu, ka puiši neizjauks mūsu draudzību. Pagaidām darbojās. :-P
Nu domāju, ka draudzības īstumu pārbauda dzīves sliktajos brīžos. Un ja draudzene tev tad ir blakus, tad nav kur uztraukties,pat ja reti kontaktējaties. ;-)
26.01.2011 22:01 |

Reitings 551
Reģ: 21.12.2010
Ar bērnības draudzenēm tiekos ļoti reti, pārsvarā vien nejauši saskrienoties uz ielas, kaut ko bišķiņ parunāja, varbūt ja ir kāda jubileja, aizejam ciemos, bet tas arī viss. Protams, nedaudz skumīgi, bet katrai tagad sava dzīve, savi draugi.. (t)

Par draudzenēm varu uzskatīt divas, bet diemžēl satiekamies reti. Bet tad gan izrunājam visu sīkumos, kas noticis utt :)

Pārsvarā lielu daļu brīvā laika šobrīd aizņem skola, kur protams arī ir meitenes, ar kurām kontaktējos, un foršas, bet tas tikai skolā, un ārpusskolas - protams draugs (l)
26.01.2011 22:15 |

Reitings 1058
Man nešķiet, ka draugs ir šķērslis, līdz šim es vienmēr esmu atradusi laiku visam, ja dzīvotu kopā, vispār bieži aicinātu pie sevis un nedomāju, ka draugam būtu iebildumi ( bet nav jau ko aicināt :-D) Bet nu arī tagad, vienmēr esmu gatava kaut kur doties un tā, tāpēc šajā ziņā svei par vainīgu neuzskatu!

Un es aizdomājos, ka draudzeni, manuprāt, ir vēl grūtāk atrast, jo tas nav kā ar puisi, o, smuks pirmais jau kas piesaista, o vēl tāda saderība otrais, o vēl dvēseles radinieki ideāli, ar draudzeni uzreiz ir jāsaista kaut kam un skūpstīšanās pirmajā randiņā diezin vai noderēs :-D Ehhh.. es sapratu, ka man ļoti pietrūkst, tas, ka esmu kādam vajadzīga.

Žēl, ka manai ex draudzenei aizvērās širmis un viņa tagad ir best friend mana puiša ex meitenei, nedomāju, ka ar viņu varētu reiz būt atkal draudzenes. Tas tomēr bija sāpīgi, viss ko biju uzticējusi nonāca puiša ex redzeslokā.. Tā jau bija forši, mums puiši bija draugi, līdz ar to bieži bija kopīgas intereses utt., ai ko par to gan jau nāks daudz foršākas meitenes (l)
26.01.2011 23:01 |

Reitings 1058
Un jocīgi.. tieši no zila gaisa (sauksim to manu ex draudzeni par Vasju) Vasjas kkāda kursa biedrene mani uzaicina dr.lv, itkā būtu dzirdējusi, ka man pietrūkst vecās kompānijas :-D

Bet es neesmu naiva uzjautāšu, kāpēc aicina, jo galu galā maybe pāris reizes dzīvē redzējusi, un ja grib uzaicināt, lai vnk ar Vasju mani nokakātu, tad FINGER (e)
26.01.2011 23:05 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
īpašā, varbūt Vasja šito diskusiju izlasīja! šeit tomēr tik daudz meiču ir :-)
26.01.2011 23:10 |

Reitings 1058
Diezvai :-D Stipri šaubos, tad jau Vasja sen manam puisim izstāstītu visu par ko šeit esmu kratījusi sirdi! (nu, nav jau nekas slikts, bet droši vien ir lietas, kuras es kā meitene - meitenei saku bez jebkāda aizsprieduma, bet vinam varētu gan tādi būt)
26.01.2011 23:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits