Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Katrai no Mums!

Reitings 64
Reģ: 29.01.2009

Visu pirmām kārtām uzreiz gribu nobrīdināt - ŠIS IR IETEIKUMS !!!!! Izlasīt rakstu! Ikvienai no mums to IR VĒRTS izlasīt! PILNĪGI NOPIETNI!

Tātad, manās rokās nonāca 2010. gada IEVAS žurnāls (Nr. 32 no 11.augusta). šai žurnālā ir raksts " Ar vēzi nevajag spēlēties!" Tas nenozīmē ka uz tevi šis raksts neattiecas! Arī uz TEVI attiecas!! To der zināt!! Tā protams ir tava brīva izvēle izlasīt vai nē, bet tā ir tava dzīve un tu nekad nezini kas ar tevi var notikt! Jo arī es būtu darījusi tāpat kā šī sieviete, ja nonāktu viņas situācijā, vai līdzīgā.

Diemžēl es nevaru šo rakstu dabūt vordā, varētu jums kā pielikumu pievienot un aizsūtīt, bet es vnk nemāku... :/ un skenera ar man nav ar ko ieskenēt šo rakstu.. bet drukāšanai man vnk nepietiks laika (vai arī pacietības).

Ievas mājas lapā ir žurnālu arhīvs, kur varat pameklet šo rakstu, tikai viņš tur ir ļoti smalks (ja protams žurnālu nenopērk).

Ceru ka nevienai no mums šai dzīvē negadīsies pat ne līdzīgas situācijas, bet der ieklausīties ..;)

Lai Jums jauka diena ;)

26.01.2011 15:36 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
Nus esmu cīnījusies ar šo slimību un uzvarējusi viņu...bet spēlēties ar šo slimību tiešām nevajag un izaicināt, vēl jo vairāk nē!
26.01.2011 15:42 |

Reitings 64
Tieshi taa.. par cik es pati arii esmu vairaak maakslinieciskais gars kaa praktiskais, tad arii es noteikti nobiitos un riikotos kaa Violeta un mekleetu citus "aarsteeshanaas" variantus, kas mani mazaak biedeetu un neliktu justies slimai... taapat arii es izlasiiju rakstu... man melns gar aciim sagriezaas... atvaljinaajuma laikaa laikam jaataisa analiizes.. tas taa.. katram gadiijumam .... (tapeec ka pusotra gada laikaa pie sava aarsta esmu bijusi labi ja vienu reizi...)
26.01.2011 15:48 |

Reitings 536
Šo rakstu neesmu lasījusi un es ārstējos tradicionālā veidā, bet ar iekšēju pārliecību un spītu, ka tikšu galā- tas palīdzēja.
26.01.2011 15:49 |

Reitings 64
nu jaa... bet tu jau nenoliedzi sho zinju... nemierinaaji sevi ar domu, ka veel jau nekas nopietns nav... ka vel jau paspeesi...
26.01.2011 15:55 |

Reitings 536
Nē, bija momentāla reakcija un arī jau sākumā 6 mēneši bija pa tukšo, jo zāles izrādījās nepareizās un tad atkal visu no sākuma nācās sākt- kopā pagajā 2 gadi līdz izveseļojos.
26.01.2011 15:57 |

Reitings 64
MALACIS! Bet uz planētas Zeme ir tik daudz dažādu cilvēku... un es nodomāju... ja man nebūtu iedevuši izlasīt šo rakstu, es noteikti rīkotos tāpat kā šī sieviete! ... no sirds ceru ka šo rakstu izlasīs vairāk cilvēku... (s)
26.01.2011 16:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!