Sveikas, dāmas! :-)
Gribās padarīt neko, tāpēc izdomāju paklausīties (t.i. izlasīt ) kā iet šodien cosmo meitenēm!
Man tik dīvaina diena iesākās. Galu galā šodien nokārtota sesija. Bet pats smieklīgākais, ko būtu vērts pieminēt, man gadījās sabiedriskajā transportā. Gribēju jau kāpt ārā, bet atspiedos tā kā pret to stiklu pie durvīm (aiz tā stikla sākās krēsli), un es gribēju pieturēties pie tās stangas, es es palieku roku uz aizmuguri (nu tā arī kā roka nolaista, tādā līmenī), un it kā apķeru stangu, bet kaut kā nevar saturēt, saķeru kārtīgāk, pēc tam paskatījos, es kaut kādam onkulim biju ap celi ķērusies.. man bija tāds kauns, ka es pat sejā nepaskatījos :D.
Un pats galvenais, ieraudzīju Tādus svārciņus ( (l) ), man viņus tik ļoti ļoti ļoti gribās, sen tā nav gribējies kaut ko.. Jāgaida draugs mājās, un jāpielien uztaisot viņam kaut ko garšīgu.. Kādi varianti? Man ir laba cepeškrāsns, bet nav kūkas/keksu forma. Ja nu vienīgi mīkla baigi šķidrā nav sākumā, varu kaut ko uz lielās plāts. Hmm.. varbūt mafinus jāpamēģina, nekad neesmu cepusi gan.. bet nu..
Bet kā jums iet? :)