Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

help? :)

Reitings 18
Reģ: 29.01.2009

Sveikas! :)

Tuvojas man dzimsanas dieninja un censos izdomat kaut kadas speles.. tad nju esmu izmeklejusi visu googles tanti un atradu tikai 1 speli.. varbut jsu zinat un varat ieteikt kautkadas speles.. ideali butu kur tiesi ar papiru un rakstamo(kur sadala visiem pa lapinjai un rakstamajiem un tad uzdod kaut kadus jaut, un tie raksta atbildes, ko tml), bet der dazadas bet lai butu jautras un smiekligas.. Paldies jau ieprieks.. (ja nu gadiena kas sepeles vecuma grupaa no 16 lidz 34gadiem?)

25.01.2011 01:21 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tu vēlies, lai tos jautājumus izdomājam? :D Es tā sapratu, jo norādi, ka vajag ar lapiņām un rakstāmo katram, lai tie var atbildēt uz jautājumiem. Tur jau ir tikai 1 spēle, ne? :D Nu var arī likt zīmēt. Piemēram, saukt visdažādākos vārdus, neloģiskās secībās un ļaut, lai zīmē.. Pēctam izveidot kolāžu no šiem zīmējumiem un lietot kā fonu speciāli izveidotam bilžu stūrītim. :D
25.01.2011 01:35 |

Reitings 392
varu ietekt un ir spēlēts,ir pozitīvas atsauksmes. Tiek sadalīti cilv. 2 grupās,katram jāveic šāds uzdev.: starp ceļiem ir 1 vai 2 sant monēta,ko jāaiztransportē līdz glāzei(var skriet,iet,lekt,ja izkrīt paņem ieliek naudiņu starp kājām un turpina iet)kur no ceļiem jāietrāpa glāzē,nedrīkst izmantot rokas,ja aizmet garām glāzei naudiņu,to paceļ,ieliek starp ceļiem un mēģina vēlreiz,kamēr iemet,pēc tam paņem rokās skrien atpakaļ pie kollonas un nodod nākošajam! uzvar tā komanda kura pirmā finišējusi.
vēl ir vecais joks ar knaģiem,ka no komandas dažiem dalībniekiem aizsien acis,bet pārējiem pretinieku komandas biedri sasprauž visur knaģus(ap cilvēkiem) un pēc svilpes signāla mēģina noņemt(ir jautri skatīties kā viens otram visur grāpstās).
Vēl var mēģināt,ka zem segas paslēptas mantas,katrai komandai. pēc svilpes signāla pa vienam no katras komandas skrien pie savas slēptās mantu kaudzes un 10-5s.skatās,kas tur pa mantām, tālāk nodod stafeti nākošajam un kad visi finišējuši vadītāja izdala lapas,lai uzraksta,kas bija paslēpts(raksta visa komanda kopā) uzvar tā,kas visvairāk nosaukusi pareizās mantas(labāk likt arī sīkas lietas,grūti pamanāmas un atcerēties,slēpt var jebko).
tad vēl var kamoliņu vērt caur visu komandas kolonu,kam jāiet caur apģērbu,tā galā kaut ko piesienot,lai ir interesantāk. :-D
Ceru,ka kaut kas noderēs! ;-)
25.01.2011 01:39 |

Reitings 18
Es neprasu, lai izdomajat..Jautāju, jo varbūt kāda zin un ir ar mieru padalīties. Man der visādas spēles ,kas varetu patikt tada vecuma grupai. :)
25.01.2011 01:41 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
nu man jau baigi patika vienas cosmo meičas ieteikta spēle, kur visi sastājās aplī, piepilda šņabglāzītes un tad sāk no viena cilvēka - tas pasaka, ko ir darījis un citiem cilvēki, kuri to nav darījuši ir jāizdzer glāzīte..
piemēram, esmu snovojusi..
skraidījusi kaila pa kāpņu telpu utt.
:D
25.01.2011 03:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits