aisse grib pagausties

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009

šogad man galīgi neiet

*savārīju podus ar paypal, nu būtībā podus nesagāzu, bet šie ilgi kancelē manu maksājumu

*līdz ar to 100ls karājas gaisā

*turpinājumā augstāk minētajam es nevaru līdz ar to pasūtīt to, ko gribu, jo nauda karājās

*solīja izmaksāt pirms gada neizmaksāto algu - tā arī palika solījumu līmenī

*vakar atkal nokrišķēja mans tizlais pirksts un sāp kā traks

*es salstu visur un vienmēr, un ir baigais nespēks

*es pieminēju ādas ēdi?

* un man ir besis, alkohols nepalīdz, pat pīpēt iet ir slinkums

nu ja kāda pateiks, ka viņai iet vēl sliktāk - man, protams, paliks labāk :-) piedod par manu ironiju, gaušanos, būtībā jau esmu pozitīva būtne, šodien apskrējās dūša, tāpēc - ja izdodas, pastāstiet kādu anekdoti, lai varu sasmieties :-)

bučas, jūs tomēr esat jaukas :-D

24.01.2011 19:28 |

Reitings 5395
es teiksim tā diezgan izjūtu cilvēka enerģijas, tāpēc saprotu, ak šobrīd kaut kas ar mani nav tā, kā tam vajadzētu būt un kā jau teicu agrāk diskusijā - laikam ir mirklis, kad pāreju citā dzīves līmenī :)
25.01.2011 02:57 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Aisse-interesanti!!!Pastasti vairak,ka tu to doma? :-)
Ms.Elissa-cik labi!!!Viss ok!!! :-)
25.01.2011 03:05 |

Reitings 5395
Emmanuelle - par ko īsti kā es jūtu enerģijas jeb par dzīves jauno līmeni ? :)
25.01.2011 03:08 |

Reitings 16208
Par energima es saprotu,ka cilveki vispar ir kluvusi jutigaki,tapec jut vairak otra energiju...!Pastasti par to ko esi iedomajusies darit ...!
25.01.2011 03:28 |

Reitings 5395
man teiksim ir ļoti grūti braukts sabiedriskajā transportā, jo apkārt ir tik daudz cilvēki, kam ar manu enerģiju nesapas, tāpēc sēžu maliņā pārrāvusies maziņā kamoliņā un ceru, ka man nepieskarsies... Tas pats, ka es nespēju iekāpt šādiem cilvēkiem mašīnās, un man tādi ir vairāki diezgan tuvos rados! parasti cenšos pēc iespējas mazāk uzturēties viņu klātbūtnē, galvenais, lai man nepieskaras, bet pēc tam man palīdz pastaigas pa neitrālu vidi - jūra, mežš, un, protams, bieža mazgāšanās... :)
25.01.2011 03:41 |

Reitings 16208
Loti interesati!!!Man vel mazliet laika-jaiet atpakal uz darbu...!Pateiksu isos vilcienos!!!Man ir tiesi tas pats!!!Man kadreiz nak klat kolege un es zinu ,ka vinai ir tada loti speciga energija ,kas nesaiet ar manejo-godigi!!!Es nevaru vinu apkamt ,piemeram-pateikt tada veida paldies...kaut kas atgruz!!!Es zinu so sajutu tik labi!!!Man ta bija ari Hawaii-man ir viena radiniece seit ar kuru ari-pilnigi nespeju kontakteties,negribu cilveku apvainot...
Tad es uzlieku ,to saucamo bloku!!!Iedomajos ,ka tads aplis apkart-meginu sedet talak no si cilveka,katra zina butu loti gruti celot kopa ar sadu cilveku,kas nav "tavs"!!!To ir loti gruti apprakstit...Es to jutu ari seit...es necensos kontakteties ar cilvekiem ,kuriem nepatiku....es to ari loti jutu!!!Iedomajies pat seit!!! |-)
25.01.2011 03:49 |

Reitings 5395
bet tā, ļoti daudz var just ar enerģijām, tā izteikti :)
25.01.2011 03:53 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
aisse par to biežo mazgāšanos :-D es neziņu kādēļ, bet pēdējā laikā man gribās visu laiku mazgāties. Es visu laiku velkos uz vannas istabu- divas reizes dienā eju dušā un vakarā vēl vanna.
Tas nav dēļ tā, ka justos netīra vai tamlīdzīgi. :-D
Bet man gribās ūdenī!!!
Cerams, ka nepārvēršos lēnām par nāru :-D
Bet, ja nopietni, tā ir un man jau tas sāk šķist nedaudz dīvaini. (t)
25.01.2011 03:53 |

Reitings 5395
chantelle - acīmredzot tev kas trūkst, vai organismā vai zemapziņā, kā arī ūdens ir vieta/veids, kur var relaksēties un apdomāt visu mierīgi, bet protams ir jau vēl arī šī emocionālā un fiziskā tīrība :)
25.01.2011 03:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits