Brīvais laiks

Reitings 125
Reģ: 11.12.2010

Hey, hey :-P

Man tāds jautājums - ko jūs darat brīvajā no studijām/darba laikā? (l) Protams, daudzām laikam nemaz nav tik daudz tā brīvā laika, kuru var pavadīt bezdarbībā, tāpēc jautājums adresēts tām, kurām tāds ir :-P

Varbūt jūs apemklējat kādus kursus/deju nodarbības/iesaistaties jauniešu organizācijās utml.? Būtu labi, ja jūs apstāstītu sīkāk par to visu, jo izskatās, ka man šosemestr būs daudz brīvā laika, gribētos iesaistīties kkur ;-)

Vieta: Rīga

24.01.2011 17:46 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Heatkiller, nju man plānotājā bija tikai dažreiz tā sataisīts, jo man vietas pa maz ;) Tagad tādi A3 minimums ;D

jā, dāvanu kārbas un papīru es arī aplīmēju :) Super, ka kādam līdzīgs hobijs :D !!!!
24.01.2011 18:32 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
5-6x nedēļā sporta zāle,tur aiziet daudz laika,bet es bez tās vienkārši nevaru,kā elpot! (l)
Pārējais laiks aiziet kafejnīcās un restorānos ar draudzenēm; vienu laiku gāju mācīties gleznot,bet apnika ; daudz lasu grāmatas un žurnālus(favorīti ir PlayBoy Latvia ,Santa un Lilit); vēl katru dienu ir garas pastaigas ar suni un TV/internets.
Tā tās dienas iet.
24.01.2011 18:34 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
likām kaut kāda kaite vēsturniekiem :D

Bet man sākas visdusskolā, laikām 10. klasē, kad visuālajā mākslā vajadzēja sataisīt kolāžu "mūsdienu pasaule", es uztaisīju tādu gareno, ar vēl kaut kādiem akmentiņiem, tādā vēl tehnikā, kur viens foā otram, tad ar tām saplēstām malām un dabūju no māksliniecies novērtējumu "piecus desmitniekus žurnālā" un uzmundrinājumu, ka man ir talants, tad arī pamēģinaju taisīt sev, bet man uz mazām lapām nesanāk :(

žēl, ka toreiz to kolāžu vpasniedēja uz kaut kādu izstādi paņēma un neatgrieza, tiešām bija super :) vairs tādu nebija nekad :(
24.01.2011 18:36 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja man parādītos daudz brīvā laika, es vairāk mācītos, lai nav tik daudz jāšpiko vai arī atpūstos.
24.01.2011 18:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits