Jēziņ, Gemini. :-/
Man īstenībā ir kaut kāda `bēbjafobija` šobrīd. It kā nu tik tikko esmu sākusi rāpties ārā no bedres un tikt pāri bijušajam. Iedomājoties jebko saistībā ar viņu, liekas, ka nekas - mani tas neiespaidos, kaut precēties taisītos ar savu tagadējo. Tikai ne tas - bēbis! :-| Es nezinu, ko darītu, ja uzzinātu, ka viņam būs bērns no citas.
es joprojām pie šīs pieturos :-D http://www.youtube.com/watch?v=SSbBvKaM6sk&ob=av2em
man patīk tas, ka varu kādreiz arī pabūt viena..un vēl man patīk tas, ka no 24:00 līdz 2:00 katru dienu mācos ar lielo cigoriņkrūzi blakus :-D un vēl man ĻOTI patīk tas, ka tikko dabūju Maximas piečuku - sanāks man gandrīz bez maksas cosmo tusiņš :-D :-D
so.so, nu cerams, ka Tev tas nebūs jāuzzin ;-)
Bet man būtu vienalga-man vairāk puišiem ar ko esmu kaut ko bīdijusi jau ir bēbji vai drīz gaidāmi, un man par to prieks :-)
bet šeit man ir savādāk - un kaut kas līdz galam nepatīk. Laikam tamdēļ,ka viņš bija tas pirmais un šķita, ka nu īstais :-D
Protams, nekā tāda. Maza skuķa domas :-D
Es vienkārši nedomāju, ka saradošos ar viņu :-)
dziesma, kas man veljoprojām liek iešūpot gurnus- Loca (l) :-D
Es tik gaidu, kad aiziešu uz kādu ballīti un tur šī skanēs, jo pagaidām kā pāris mēneši nekur nav būts, esmu tik uz kompja klausījusies :-D