vai pēc vai pirms kāzām ar musulmani ir jāmaina sava reliģija? vai drīkst atstāt tādu kāda ir? kā vispār ir iespējams mainīt reliģiju uz Islāmu? :-)
jap ,musulmaņiem vienīgā sieva nebūsi---vinjš var precēt vairākas sievietes ,tā viniem pienmets.
Galvenajos vilcienos Melns jau visu pateica (starp citu no kurienes tik labas zinasanas par Islamu?),
Es interesējos, iegūstu info pa tiešo un kontaktēju ar reliģijas nesējiem "pa tiešo", nevis atgremoju melīgu mediju muļķības.
vai pēc vai pirms kāzām ar musulmani ir jāmaina sava reliģija? vai drīkst atstāt tādu kāda ir?
preceeties?es ariii jau 4 gadus kopaa esmu ar musulmani bet ess baidos preceeties, pagaidaam taapat labi..
neesi paaraak naiva un netici visam ko vinjsh saka...tas neoziimee ka vinjsh tevi tagad apber ar ziediem un daavanaam, veelaak vinjsh paraadiis savu iisto sejo jo tad kad apreceesies vinjsh uzskatiis ka tu esi tikai vinja, lielaakaa dalja musulmanju tagad taa dara ar muuseeejaam jo vinjiem ir bail ka var pazaudeet, vinji to nepaardziivos ja aizies ar kaadu citu..vinjsh izdariiis da jebko lai tik tevi piesietu , vinjsh labraat tev uz galvas maisu uzvilktu.