Es teicu tā-dzīvoklis ir silts.
(pazinoju par to tikai tad, kad jau dzīvojām kopā). 100% zināju, ka tas mammai būs pieņammi un man pašai tas nekas TĀDS nelikās.
Pirmoreiz vienkārši paliku arvien biežāk,līdz vairs neatgriezos. Otro reizi neko neteicu,vienkārši aizgāju :D
Bet nu man savādāk,dzīvoju tikai ar tēti,un viņš pie draudzenes dzīvoja vairāk kā mājās,pat nepamanija :D
Man nekas nebija jāsaka, mamma bija aizbraukusi uz ārzemēm. Es palikusi viena tā nu mēs ar draugām abi sākām īrēt dzīvoklī Rīgā un es savu iepriekšējo dzīves vietu pametu :-)
Ja mamma nebūtu aizbraukusi, iespējams, ka tik ātri viss nenotiktu un mēs nesāktu dzīvot kopā.
viņa to gaidīja vairak nekā es.tpc,kad pateicu,neko neteica,jo no sākuma dzīvoju pie viņas ar draugu,tad es viņu izturēt nevarēju vairs,un viņa saprata :)
Lietvede3, nevajag! Sākumā viss šķitīs jauki, laiks daudz kopā un tā, bet pēc kādiem 3 mēnešiem jau ies uz slikto pusi - ar vecākiem kopā NAV dzīvošana. Labāk ierosini meklēt atsevišķu dzīvoklīti, ja ir iespējas, bet uz pilnu māju gan nevajag iet. Nu nebūs labi...
lietvede3 es tavā vietā arī meklētu atsevišķu dzīvesvietu. nu vienīgais, ja tur milzīga māja un jums abiem tur būs atsevišķa virtuve utt.
kā tad 3 sievietes vienā mājā padalīs virtuvi :D