Vīrietis..viņa bērni un es! :/

Reitings 3
Reģ: 26.04.2009

Sveikas! Labu laiku nebiju te iegriezusies sakarā ar ceļošanu apkārt. Joks tāds, ka sapazinos ar vīrieti, kurš man tiesām patīk,es viņam arī, bet abiem ir bail,ka kautkas varētu noiet greizi. Visvairāk bail ir no tā,ka šim vīrietim, ir 3 bērni no iepriekšējās draudzenes...Par bērna māti viņš runā ar riebumu acīs, bet bērniņus dievina...Varbūt esmu jocīga, vai galīgi neizglītota, bet es zinu,ka agri vai vēlu man nāksies iepazīties ar viņa mazuļiem..Es jau sāku domāt, vai man jājūtas kā nelietei,kas izjauc ģimeni(kura jau vairāk par 2 gadi ir izjaukta), vai jāļauj visam iet savu gaitu?! Esmu apmulsusi ne pa jokam :-/

Varbūt Jums kādai ir gadījies iepazīties, samīlēties, vai palikt kopā ar vīrieti,kuram jau ir kāda atvasīte?

20.01.2011 04:07 |

Reitings 83
Reģ: 20.01.2011
3 berni ir daudz.
20.01.2011 16:13 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Austrasmeita
Viena lieta pieņemt svešus bērnus, ja viņu māte mirusi, cita lieta- ja dzīva un iespējams dusmīga uz Sherly. Jo pieņemt viņa bērnus, nozīmē pieņemt arī viņa bērnu māti. Un tad pa lielam ņemot, iznāk pieņemt visu ģimeni. Gandrīz vai vienkāršāk Sherly iet uz to māju un dzīvot kā ceturtajam bērniņam, kas čuč ar tēti :D :D :D
20.01.2011 16:14 |

Reitings 49
Reģ: 14.11.2010
Nu ar mani ar tā ir! nu ir diezgan grūti bet es Loti mīlu savu vīrieti un tas ir to vērts! arī manam draugam sākumā viņa bijuša ļoti nepatika bet protams mil savu dēliņu! ar laiku viņa attiecības ar bērna māti uzlabojās viņi palika draugi! Viņš brauc ciemos pie sava dēla!mani gan viņa terorizēja! nopietni! un man bieži uznāca tāda kā neticība draugam man likās ka viņam vēl kautkas ar viņu ir! bet tās bija tikai manas iedomas! dzīvojam kopā jau vairāk par gadu un esmu laimīga! protams viņa bijušo draudzeni neciešu bet bērns jau pie tā nav vainīgs! ja jau viņi izšķīrās pat tad kad ir bērns tad viņiem tiešām nebija lemts! tā notiek un tur neko nevar darī vajag dzīvot un izbaudīt mirkli ar to kuru mīli un nevajag domāt par par stulbiem sīkumiem! ja tam ir lemts notikt tas notiks!
20.01.2011 20:30 |

Reitings 101
Reģ: 29.01.2009
ja attiecības ir izjukušas tad tu nevari neko izjaukt. ;-)
Ļauj lai viss iet savu gaidu, tad redzēsi kas un kā būs..
Bet pati esi gatava iepazīties ar tā vīrieša bērniem? man liekās, ka tad es justos apmulsusi.. :-P
20.01.2011 23:04 |

Reitings 460
Reģ: 18.01.2010
Pirms gada, kad man bija vēl tikai 17, man mīlestībā atzinās manas mammas bijušais kolēģis, kuram bijusi draudzene un ar viņu 2 meitas, tagad ir jau cita draudzene, ar viņu vēl 1 meita. Par pirmajām 2, viņš vispār neliekas vairs ne zinis, par mazāko vēl kaut cik, jo ar tagadējo draudzeni dzīvo kopā. kāpēc vēl mani gribēja iepīt - es nezinu :-D vispār tā kā kaut kādā seriālā :-P
20.01.2011 23:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits