aizdomājos...

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010

Izlasīju kasjauns.lv rakstu par aklu meiteni, kas neielaista klubā....un palasīju vēl komentārus, kur citi saka, ka ar nav ielaisti klubā...

Tātad vai tiešām cilvēku var neielaist klubā tāpēc vien, ka , piemēram, tu neesi stilīgi apģērbies vai tev ne tāds deguns ir?

Kāda ir saskārusies ar ko tādu?

Esmu neizpratnē. Ja mani vienkārši tā nelaistu iekšā, es aizdomātos vai esmu normāla un noteikti iegūtu kompleksus ilgu gadu garumā... :-/

19.01.2011 19:59 |

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
Vai esmu tāda vienīgā, kurai nav omulīgi to savādāko cilvēku sabiedrībā?
20.01.2011 16:37 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Mani tikai nedaudz izbrīna,ka "Kefīrs" tiek uzskatīts par kaut kādu super duper kruto klubu. Biju tur vienu reizi un cik ātri iegāju,tik ātri izgāju :D Publiku "Kefīrā" es nu nekādi nevarētu nosaukt par "zelta jaunatni". Runājot par incidentu ar meiteni, vislielāko kļūdu pieļāva Enģelis pasakot, ka "klubs nav īstā vieta neredzīgai meitenei", jo šī frāze ir izteikti diskriminējoša. Bet LV vispār attieksme pret cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām ir pabriesmīga (lai gan ar gadiem sāk palikt labāk).
20.01.2011 16:53 |

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
Jā, ārzemēs ir savādāk, tur pret cilvēkiem ar nepilnībām izturas tāpat, kā pret pārējiem, bez atšķirībām vai izņēmumiem. Cita mentalitāte latviešiem.
20.01.2011 16:58 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
ja godiigi, man ir taa, ka es geerbjos attieciigi tam klubam, kur grasos iet, jo muuzika patiik dazaada, bet elektroniska. ari draugi man ir dazaadi, gan maakslinieki, gan cacas :D :D taa kaa es principaa pielaagojos situaacijai ;-)
20.01.2011 16:59 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Skoufields, es pat nedomāju,ka tā ir latviešu mentalitāte - vienkārši tā ir tāda sava veida novitāte LV sabiedrībai. Latvijā ir vēl jūtams postpadomju "mantojums",man liekas - mums cilvēkktiesības un cilvēku ar īpašajām vajadzībam integrēšana sabiedrība ir kaut kas jauns,ja salīdzina ar Eiropu un pasauli kopumā. Kādreiz arī cilvēkus ar citu seksuālo orientāciju ārstēja psihoneiroloģiskajās slimnīcās. Un tas,ka visi ķērc,ka geju kādreiz bija mazāk - tās ir muļķības, viņi ir bijuši vienmēr, vienkārši pirms 15 gadiem par tādāsm lietām skaļi nerunāja. Spilgts piemērs ir Krievija un kas tur notiek geju praidos, zinot ka uz sliekšņa jau sen kā 21.gadsmits! Ļoti līdzīgi ir ar invalīdiem, kādreiz viņiem vispār nebija tiesību - viņi tikai izolēti no sabiedrības. Pateicoties šo jautājumu popularizēšanai, cilvēki Latvijā ir sākuši kļūt saprotošāki, toleramntāki un iecietīgāki, bet nu protams līdz pasaules līmenim mums vēl augt un augt, diemžēl.
20.01.2011 17:08 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Ja neskaita dokumentu neesamību(kad vēl nebija 18) tad vienmēr esmu ielaista,bet es arī neeju uz Pienu. Kefīrā mani laiž un amn tur patīk tieši tādēļ,ka tur nav urlu,ārzemnieku un prostitūtu. Tapēc patīk,ka ir tāds feiskontrols. Tajā pašā laikā Essītī laiž visus pēc kārtas un tas arī rada to riebīgo gaisotni tur.Nu vismaz ,man nepatīk. :)

Par aklo meiteni..nu man drīzāk jautājums,ko tā mamma tur gribēja darīt? 8-)
20.01.2011 17:20 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Man, godīgi sakot, vairāk riebj šitāi cilvēki, kuri par katru, atvainojos, sūdu skrien uz Tautas balsi un žēlojas! (e) (e) Nu labāk palika, ka pasūdzējās???
Es nezinu, bet Kefīrā esmu bijusi ļoti daudz reizes, bet vienmēr esmu tikusi iekšā bez nekādiem starpgadījumiem, un arī ballīte tur vienmēr laba!Izskatās, ka Kefīrs kādam uz varžacīm uzkāpis!
20.01.2011 17:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits