nu jā.. Mani nekad nav nelaiduši, kaut gan vienreiz neielaida, jo man nebija līdzi dokumentu (pirmo reidzi mūžā pajautāja dokumentus, jo man jau kopš 16 gadiem nav prasīti dokumenti), un toreiz vēl biju ar 3 draugiem, kuriem visiem bija dokumenti un gadi no 26+.. un nelaida (tie bija kaļķu vārti, un tāpēc es tur nekad vairs neiešu, nafig).
Un pienā.. tur jau visu laiku "iekšā laidējs" bija gejs, vai tad kaut kas mainījies? Tur vari būt nez kāda princese, Tu viņam nepatiksi :D + vēl viņu politika, ka tā ir vietiņa pačilošanai - draugu draugiem. Tak što, ja nevienu nepazīsti, vai bieži tur nerādies, tad var neielaist (vismaz agrāk tā bija, bet nu es ilgi neesmu bijusi).
Kefīrs.. Nu nezinu, esmu tikai redzējusi, ka dokumentus prasa, bet ar visu to, var sarunāt, ka ielaiž. Atceros, ka mazais brālis ar 20 gadiem it kā netika laists, jo puišiem it kā no 21. Un tad es pateicu, kas tas par sviestu, bla bla.. un ielaida (pāris sekundes tikai argumentēju :D ) .
Par aklu meiteni neko neesmu dzirdējusi, lasījusi..
stulbi.
Bet tie "iekšā laidēji" man šķiet, paši ir kompleksaini cilvēki, un tad nu jo vairāk viņi Tevi apskauž, jo vairak nelaidīs.. (bet nu vairums, ne visi)