aizdomājos...

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010

Izlasīju kasjauns.lv rakstu par aklu meiteni, kas neielaista klubā....un palasīju vēl komentārus, kur citi saka, ka ar nav ielaisti klubā...

Tātad vai tiešām cilvēku var neielaist klubā tāpēc vien, ka , piemēram, tu neesi stilīgi apģērbies vai tev ne tāds deguns ir?

Kāda ir saskārusies ar ko tādu?

Esmu neizpratnē. Ja mani vienkārši tā nelaistu iekšā, es aizdomātos vai esmu normāla un noteikti iegūtu kompleksus ilgu gadu garumā... :-/

19.01.2011 19:59 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
nu bet iedomājieties. piemēram aizejat uz koijotiem un tur beibju vietā kāds panks pa leti ārdās. tak uzreiz ārā skriesiet. un es tiesām nespēju iedomaties, kā akla meitene bez incidentiem varētu mūžam pārbāztajā pienā vai kefīrā padejot.
19.01.2011 20:26 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Brīžiem brīnos,ko visi kaifo par to Pienu.Biju vienu reizi.Klubs bija sūdīgāks,nekā gaidīju.Ņemot vērā attieksmi,biju gaidījusi,ka būs vērts tur būt utt...nekā.Tāds...nekāds.
19.01.2011 20:32 |

10 gadi
Reitings 3007
Reģ: 29.01.2009
ok, piekrītu, ka face control var taisīt pēc dzēruma pakāpes, urliskuma un tā, vai neizskaties pēc narkotiku tirgoņa un mauķeles, kā arī pēc pilngadības.
atcerējos, ka manu bariņu Polijā nevienā klubā neielaida. laikam tāpēc, ka draugs bija pa daudz iedzēris un runāja latviski ar visiem apsargiem un puiši bija ģērbušies ādās (l)
vēl atkarīgs no attieksmes. ja normāli pasaka, ka klubā neielaidīs- ok, bet ja uzbrēc un vēl apkauno- tad gan ir mērs pilns :-)
19.01.2011 20:38 |

Reitings 144
Reģ: 01.06.2009
Man arī liekas, ka vērtēt tikai pēc izskata ir aprobežoti. Reāli sanāk, ka nevari aiziet paballēties klubos tikai tāpēc, ka tu kadām tēvainim neiepatikies. Dumji... Pareizi būtu, ja face control būtu domāts nevis skaista ģīmīša novērtēšanai, bet konstatējot vai cilvēks nav parāk lielā ķirsī.
19.01.2011 20:38 |

Reitings 164
Reģ: 18.01.2011
nu jā.. Mani nekad nav nelaiduši, kaut gan vienreiz neielaida, jo man nebija līdzi dokumentu (pirmo reidzi mūžā pajautāja dokumentus, jo man jau kopš 16 gadiem nav prasīti dokumenti), un toreiz vēl biju ar 3 draugiem, kuriem visiem bija dokumenti un gadi no 26+.. un nelaida (tie bija kaļķu vārti, un tāpēc es tur nekad vairs neiešu, nafig).
Un pienā.. tur jau visu laiku "iekšā laidējs" bija gejs, vai tad kaut kas mainījies? Tur vari būt nez kāda princese, Tu viņam nepatiksi :D + vēl viņu politika, ka tā ir vietiņa pačilošanai - draugu draugiem. Tak što, ja nevienu nepazīsti, vai bieži tur nerādies, tad var neielaist (vismaz agrāk tā bija, bet nu es ilgi neesmu bijusi).
Kefīrs.. Nu nezinu, esmu tikai redzējusi, ka dokumentus prasa, bet ar visu to, var sarunāt, ka ielaiž. Atceros, ka mazais brālis ar 20 gadiem it kā netika laists, jo puišiem it kā no 21. Un tad es pateicu, kas tas par sviestu, bla bla.. un ielaida (pāris sekundes tikai argumentēju :D ) .
Par aklu meiteni neko neesmu dzirdējusi, lasījusi..
stulbi.
Bet tie "iekšā laidēji" man šķiet, paši ir kompleksaini cilvēki, un tad nu jo vairāk viņi Tevi apskauž, jo vairak nelaidīs.. (bet nu vairums, ne visi)
19.01.2011 20:40 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Piekrītu, ka kaut kādam face control ir jābūt, kā jau minēja par vispārīgām lietām!

Man par šo konkrēto gadījumu domas dalās, no vienas puses, kur tad lai mūsdienās iet šie cilvēki ar invaliditāti? Otrs, jā, var meitenei klubā kāds uzgrūsties virsū, bet, tik gan jau viņa apzinājās, jo negāja taču viena pati! Apsargs nevietā un nepareizi pavirināja muti un no tā iznāca skandāls!

Bet vispār, priekš manis šī tēma ir smaga, jo nesen drauga tēvs stāstīja, kā viņa sievas dēls, akls būdams, viens pats normāli pa Holandi dzīvojas, ar visu tiek galā, ka nemaz neliekas, pat uz Londonu aizlaida pie radiem ciemos, Latvijā viņš bez pavadoņa ne soli nevarēja paspert!
19.01.2011 20:43 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Ārzemēs, piemēram, arī facecontrol ir ļoti izteikti. Tādēļ daudz ir sadalīti- tipiski vācu klubiņi, krievu klubi, serbu, melnādaino, turku klubi utt. Tur iet attiecīga publika, lieto attiecīgus dzērienus un dejo pie attiecīgas mūzikas. :-D Esmu bijusi ļoti daudzos un vienmēr esmu ielaista.
Bet nu, protams, ir jau parasti klubi arī.Un īstenībā visi var iet visur.
Bet atceros, kā runāju ar vienu paziņu (turku puisi), viņu neielaida kaut kādā klubā, kad jautāju "Kādēļ?" viņš atbildēja "Nezinu, laikam acu krāsa nav īstā!" |-)
Pretīgi īstenībā |-)

19.01.2011 20:58 |

Reitings 1613
Pati visvairāk esmu iecienījusi melnādaino r&b klubus (l) atmosfēra dievīga, mūzika arī un cilvēki vienkārši super, skatoties cik viegli un dabīgi viņiem sanāk dejot, jau vien ir ko vērts. :-D (l)
Šie klubi skaitās te laikam zemākais slānis, bet man vienalga |-) :-D
19.01.2011 21:07 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Chantelle, ja nav noslēpums, kurā valstī dzīvo? :)
19.01.2011 21:13 |

Reitings 1613
vācijā
19.01.2011 21:14 |

Reitings 879
ja man piederētu klubs, tur bez variantiem būtu face control.

protams, šis gadījums ar aklo meiteni ir ļoti nepatīkams un apsarga rīcība - netaktiska. būtu viņš viņu ielaidis, būtu miers un cilvēkiem labs prāts. bet mēs jau nezinām situāciju, kāda tā bija reāli - ok, es te netaisos attaisnot apsargu, jo zinu, ka liela daļa no viņiem ar galvu mēdz nedraudzēties, bet tāpat - nevajag arī tiesāt, ja nav zināmi visi apstākļi.

jā, mani vienreiz neielaida pienā, jo es biju ar augstiem papēžiem un kleitā. :-D

var jau būt ka skarbi izklausās, bet sorry - klubs ir bizness - tā nav labdarības organizācija, kur OBLIGĀTI jālaiž iekšā visi, kas tīko tur nokļūt.
19.01.2011 21:24 |

Reitings 1613
"ar augstiem papēžiem un kleitā" un neielaida klubā :-O :-D Kā tā???
Kā tad tur jāiet- krasenēs un džinsos?
19.01.2011 21:28 |

Reitings 879
Chantelle - nezinu, pienā laikam vairāk piekopj kaut kādu pusmākslinieku ielaišanas taktiku. nē nu es arī nenoliegšu, ka tā bija viena no vienīgajām reizēm manā klubu apmeklēšanas vēsturē, kad es tiešām vairāk izskatījos pēc coyotu mērķauditorijas. :D
19.01.2011 21:32 |

Reitings 1020
es gan nekad neesmu bijusi pienā un neplānoju tur rādīties, bet, cik dzirdēts, tad lielākoties ieeja tur ir tikai tādiem alternatīviem cilvēkiem, kas piekopj mākslinieku-bohēmistu dzīvesveidu :)
bet nu es absolūti to nenosodu, jo tāda stila piekritējiem ir vajadzīgs savs klubs. caciņām un bliezējiem pilna vecrīga ar klubiem :D
19.01.2011 21:38 |

Reitings 276
Reģ: 05.01.2011
Ai, tie apsargi vispār pārsvarā ir diezgan aprobežoti.
To var spriest pēc tā, ka bieži klubos tiek ielaistas meitenes, kuras izskatās tā, it kā konkrētajā vakarā nāktu strādāt, nevis izklaidēties, toties normāli cilvēki tiek atstāti aiz kluba durvīm.
19.01.2011 23:17 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es izlasīju rakstu kas jauns portālā un secināju, ka Kefīra pārstāvis Eņģelis vienkārši salaida visu dēlī minot diskriminējošu frāzi par redzes invalīdiem un šo klubu, to ko apsargs teicis kāpēc neielaidis to var izdomāt gan pati meitene, gan viņas tuvinieki, bet to ko teica Kefīra pārstāvis tas ir izspļauts. Domāju, ka vadībā būtu stipri jāpārrunā šis gadījums ar šo kluba pārstāvi, un jāaizlaiž uz kādiem kursiem kur pamācītu kā sarunāties ar žurnālistiem, jo pēc tā ko viņš pateica man pret šo klubu un šo cilvēku nav nekādas cieņas!!! Ir jādomā ko runā!!!
20.01.2011 01:19 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un tomēr man tas liekas pazemojoši, ka cilvēks tomēr posās un gatavojās atpūsties(neskrēja jau no dārza darbiem darba drēbēs uz klubu), bija pacilāts noskaņojums, bet te čušsssssss :-|
20.01.2011 03:22 |

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
Neatbalstu invalīdu diskrimināciju utt., jo arī viņi tomēr ir cilvēki, tādi paši, kā mēs, neskatoties uz kaut kādām nepilnībām, TAČU uzskatu, ka šis gadījums jau nu tiešām ir gandrīz vai speciāla izaicināšana...

Kamoon, vai tiešām aklai meitenei, kopā ar māti un mātes māsu ir jāiet uz Rīgas "izlepušāko" vietu ballēties? Tak kaut vai teorētiski ir skaidrs, ka neielaistu, ja pat tāds gadījums nebūtu bijis.
Pašas laikam gribēja sevi pazemot, pirms tam nedomājot ar galvu, izlemdamas uz turieni iet, un tagad tā taču bez maz būs iespēja tiesāties un nogrābt lielo piķi.

Nu jā, piekrītu, ka tas Enģelis tizli izteicās, bet nu tomēr...

Es arī neuzskatu, ka šī bija īstā vieta, kur ballēties... Un dresskods daudz nozīmē, ja runa nav par kaut kādu piepīpētu pagrīdes alus bāru.

Ja man piederētu klubs, es arī gribētu tur redzēt tādu publiku, kā man patīk, nevis visus, kas tik grib nākt.

Arī es kad aizeju uz k
20.01.2011 03:35 |

Reitings 1784
nezinu kas tas pa apakšējo sviestu gadījies :D
20.01.2011 03:36 |

Reitings 1784
Un ja pat Sončiku neielaida, un ja nemaldos, Biedriņu, tad kas te vēl nav skaidrs..? :D:D:D
20.01.2011 03:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits