Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par vīra māsu!!!

Reitings 29
Reģ: 30.09.2010

Man ar vīra māsu bija ļoti labas attiecības. Kad viņa bija kopā ar savu bijušo draugu,es vienmē biju tā uz kuras pleca viņa izraudājās,tāpat arī man bija,jo kad es paliku stāvoklī viņa no vīra puses radiniekiem bija vienīgā,kas mūs atbalstīja!

Tad viņa izšķīrās no drauga,sāka likt tiešibas. kamēr lika tiesības katru dienu(pēc darba) braukāja pie mums,pie mazā,loti daudz laika pavadīja ciemojoties.. Sazvanījāmies katru dienu..Nu tiešam bija super atiecības.Arī naudiņu aizdevām tiesībām. Tad viņa nolika tiesības un visss. Laika viņai vairs nav,braukājās ar brālēnu pa darīšanām un brīvo laiku pavada ar brālēna meiteni (manu bijušo labāko draudzeni) ar kuru man tagad normālas attiecības. Pāris reizes visi gājām uz klubiņiem,et no vinas puses tād kā ignors. Tikai ta draudzene un viss,ja kko stāta tad viņai un uz manīm pilnīga vienaldzība.Nu protams es juto aizvainota un arī vair nezvanīju,un necentoskā muļķe uzbazties. Un tā arī viss,vair mums ar viņu nekāda kontakta. Bija viņai nesen dz.diena,ar vīru bijām protams,domāju,ka varbūt tas ko mainīs un atkal viss būs labi,bet nekā.Vis vakaru viņa pavadīju ar to brālena meiteni,bet es ar vīramāti.

Labi es saprotu,mums berniņs tik bieži nekur netiekam,un viņa jauna,nrīva meitene meklējumos,bet vai tiešam tā vajag rīkoties? Aizmirst par cilvēkiem,kuri bija līdzās,kad viņa bija nekas un viņai bija sūdīgi? Nebija ne tiesību,ne draugu,jo visi viņu apdirsa ( tas pats brālēns un viņa draudzene ).

Es ik pa laikam iečolēju viņas profilu dr.lv un one.lv , bet kādu dienu saņēmu vēstuli ar tekstu : " KO TU visu laiku skaties manu profilu!? " vai tad tādas vēstules raxta draugiem? es tādas raxtu kkādiem dzkiem vai vecenēm,kurus nepazīstu,bet ne cilvēkiem no mana draugu loka!! es viņu izdzēu no dr.lv un apratu,ka negribu ar viņu kontaktēties,bet sirds dziļumos pietrūkst viņas. :(

Paldies tām kuras izlasīja šito penteri,un ceru,ka kko sapratāt. Bet man palika bišķin vieglkāk.. Jo vīrs un mana mamma saka,ka es pārspīlējot. :D:D:D

19.01.2011 17:59 |

Reitings 182
Reģ: 29.01.2009
Varbūt pie viņas nonākusi kāda informācija (tā var būt gan patiesa, gan izdomāta), kas likusi viņai mainīt domas par Tevi.
19.01.2011 18:08 |

Reitings 29
es nezinu,jo tiešām neko par viņu nebiju teikusi,jo biju sjūsmā par to,ka mums ir tik labas attiecības.. Un aiz muguras viņai neko neemu teikusi,ja kkas neapatīk saku acīs ko domāju.. un arī izdarījusi neko vinai nebiju,vnk vienā jaukā dienā,kad aizgājām kopā tusēt viņa vnk ignorē mani,un tad es sapratu,ka kkas nav,bet neapratu kapēc. :(
19.01.2011 18:11 |

Reitings 2
Reģ: 19.01.2011
Tu nepārspīlē, es saprotu kā tas ir, kad tev kāds pietrūkst, bet tam otram tevis ne. :-(
Pareizi vien izdarīji, ka izdzēsi no dr.lv

Kad tieši tu izdzēsi viņu? Viņa vispār to ir pamanījusi? :-/
19.01.2011 18:11 |

Reitings 91
Reģ: 26.05.2010
Viennozīmīgi viņai ir kāds pamainījis domas par tevi. Esmu arī tādu izjutusi, bet no draudzenes puses, visa pamatā tikai meitene, kurai skauda mūsu draudzība. Varbūt tava bijusī labākā draudzene kaut ko nelāgu sastāstīja. Es ieteiktu tieši viņai pajautāt- kāpēc tagad ir tādas attiecības.
19.01.2011 18:12 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Jap, tā jau ar tām meitenēm ir, saklausās kaut kadas no pirksta izzīstas basņas un uztaisa problēmu, esi gudrāka, vienkārši brutāli paprasi, kas notiek, kāpēc tā. Ja nav galīga dura, tad jau pietiks sirdsapziņas pateikt kas un kā.
19.01.2011 18:12 |

Reitings 29
Es jau ar par to pašu domāju,ka tiešam tā bijusī draudzenes kko moš pastāstija,kaut arī mums ir labas attiecības ar viņu,bet tāpat viņa ir tāda aizdomīga!!!
Es viņu izdzēsu pirm z-svētkiem,un drošvien ir pamanījusi,jo man ir janas bildes un tā draudzene jau redz,bet māsa nē.. bet nav jautājusi kāpēc izdzēsu,bet,lai tik pajautā,es viņai uzraxtīšu,priekškam man dr.lv cilvēks ar kuru es nekontaktējos un kura profilu es nedrīkstu skatīties. :D
19.01.2011 18:23 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Man savukārt liekas, ka problēma ir mazliet bērnišķīga. Forši, ka palīdzēji viņai, kad bija grūti. BET - Tu gaidi nez kādu pateicību!
Arī man ir bijušas draudzenes, kas vienā brīdī vnk pazūd (arī tad, ja esmu bijusi līdzīgi tavai situācijai). Un zini - lai jau! Gājējus un mirušos neaizkavē 8-)
19.01.2011 19:04 |

Reitings 29
nneie runa par to,ka es paliidzeeju un tagad gaidu atliidzib.. Es neko negaidu,e vnk gribu normaalas attieciibas un cilveciiigu kontaktu.. Nevis kkaadu pateiciibu vai atliidziibu.. :)
Es vnk gribeeju dzirdeet juusu viedoklus,ko dariit,atstaat visukaa ir,un arii nelikties ne zinis par vinu,vai tomeer kkaa meginaat kontakteeties,ja izdeviiba??
19.01.2011 19:07 |

Reitings 1251
Pēc teksta bija saprotams, ka gaidi draudzību no viņas, jo esi daudz palīdzējusi, atbalstījusi... Tomēr - kam tāds draugs, kurš pats nevēles ar Tevi kontaktēties? Dzīve mainās, tāpat intereses - vrb jums vairs nav pa ceļam?
19.01.2011 19:24 |

Reitings 324
Reģ: 30.08.2010
Es atstātu visu, kā ir. Draugiem pakaļ neskrienu. Negrib ar mani kontaktēties, tad negrib.
19.01.2011 19:25 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Man tāpat bija ar manu ex draudzeni, viņai vienā dienā uznāca kaut kāda jauna dzīves filozofija un izlēma ieviest baigo jauno kārtību, pastāstot trešai personai lietas, ko agrāk biju minējusi (tās gan bija patiesas, bet nebija drosmes pateikt acīs, tas, protams, bija slikti un esmu guvusi mācību) nu, jā, tad viņas ilgu laiku čupojās, bet tad kkā viss beidzās.. es arī izdzēsu no dr.lv, jo bessij, ka skatās un kad satiekas, tad vnk noliek! Bet man nācās viņu un viņas puisi uzaicināt atpakaļ dr.lv, jo redz manam puisim tie ir nozīmīgi draugi un man ir jabūt gudrākai, kura piekāpsies. Protams, vēl ir fakts, kad tad, kad mēs draudzējāmies viņa nolika puiša ex, bet tagad ir atkal sirds draudzenes uz mūžu un tur atkal visāda info aizplūda, ko es kā meitene biju sacījusi par bijušo, bet neņemot visu to vērā, varbūt slimi, bet man viņas tiešām reizēm pietrūkst, jo, lai gand raudzējāmies tikai kādu gadu, viņa tiešām bija kļuvusi par ļoti tuvu man, bet neko darīt dzīvē notiek visādi, tagad eju uz priekšu un atpakaļ neksatos, pat, ja citreiz draugs piedāvā atsakos kur kopā ar to pārīti doties, jo zinu, ka jutīšos neērti, zinot, ka viņas ar puiša ex ir best friends un vsis tiks atstāstīts, kā runāju, izturos, ģērbjos utt! Tāpēc man patik teiciens, ka ir iemesls, kāpēc šis cilvēks ir tava pagātne! :-)
19.01.2011 19:29 |

Reitings 29
Miss- es negaidu kkaadu draudziibu,es zinu,ka varbuut tieshaam vinai intereses ir mainiijuaas,kaa jau mineeju vina briive,bez puisha meklee otro pusiiti,man ir viirs un beerns,taadaa zinaa es nemekleeju,ka vina atkal brauks un visu dienu pie mums pavadiis,bet ir tachu elemntaara pieklaajiiba.. piezvaniit,atbraukt pie braala beerna,un galu galaa,kkaadaa zinaa esam radinieces un muuziigi izbeegt un tikshanaa arii nevareesim. vareetu tachu uztureet kkaadas attieciibas kaut vai taapeec,ka esmu vinas braala siva un beerna mamma..
19.01.2011 19:57 |

Reitings 1251
Nu bet nav tas viņas pienākums! Viņa ir brīvs cilvēks, kam pašlaik citas domas galvā. Iespējams, pienāks laiks, kad viņa mainīs savu attieksmi!
19.01.2011 20:04 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
A zin kā var būt? Varbūt tavam vīram nepatika tā jūsu čupošanās, jo viņam varbūt negribējās, lai viņa māsa par viņu zin visādas pikantas lietas, ko tuvas draudzenes mēdz apspriest. Tas ir viens variants. Otrs variants, tas, ko jau citas raksta- kāds apmelojis, piestāstījis kaut ko un viņa apvainojās. Trešais varinats- varbūt viņu aizvainoji ar kaut ko un viņa nespēj piedot- cilvēki mēdz apvainoties par neiedomājamām lietām.

Risinājums? Aizraksti viņai vēstuli un tā atklātā tekstā uzraksti, ka agrāk bijāt baigās draudzenes, bet tagad tev šķiet, ka viņa uz tevi par kaut ko ir apvainojusies (vēstulē neko nepārmet). Ja tā tiešām ir, ka esi viņu aizvainojusi, tad tu to gribētu zināt.

Ja neatbildēs, zināsi, ka viņa vienkārši negrib ar tevi vairāk draudzēties, k ar to otru ir interesantāk. Ja atbildēs, tad vismaz varēsi noskaidrot pārpratumu.
19.01.2011 20:13 |

Reitings 29
Lolipop - nee manam viiram nebija nekas pret muusu draudziibu,un tur taa lieta,ka mees taadas lietas neapspriedaam, es vinai par muusu attieciibaam neko iipashu nestaastiiju,jo es zinaaju,ka vina to noteikti pastaastiis viira mammai un tad saaksies,pashas saprotat. :D
nju jaa laikam vinai vnk nav interesanti ar maniim,jo es tuseet tik biezi neeju,kaa mana ex draudzene..
Laikam atstaashu viss kaa ir un viss.. Ja cilveeks negrib kontaktu,tad es neuzspiediishu..
19.01.2011 20:42 |

Reitings 29
Lolipop - nee manam viiram nebija nekas pret muusu draudziibu,un tur taa lieta,ka mees taadas lietas neapspriedaam, es vinai par muusu attieciibaam neko iipashu nestaastiiju,jo es zinaaju,ka vina to noteikti pastaastiis viira mammai un tad saaksies,pashas saprotat. :D
nju jaa laikam vinai vnk nav interesanti ar maniim,jo es tuseet tik biezi neeju,kaa mana ex draudzene..
Laikam atstaashu viss kaa ir un viss.. Ja cilveeks negrib kontaktu,tad es neuzspiediishu..
19.01.2011 20:42 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
varbūt viņas tagadējā lielā draudzene kaut ko sastāstīja par Tevi.. ka Tu kaut ko teikusi vai ko.
nu es jau nu neprasītu, kas par lietu..
bērnišķīga padarīšana..
Liecies jauka meitene.. vai Tev tāda šļuriņa ir vajadzīga? :)
19.01.2011 21:00 |

Reitings 29
Diize - nee teiksui neko neesmu,jo zinu,ka savai ex draudzenei neko nevar staastiit,jo tad uzzinaas visi. :D
Paldies!!
es domaaju,ka laikam nav,vnk iekshaa sirdii kkaa pieruukst vinas,un taapec nekaadi nevaru nomierinaaties..
:-/ :-/
19.01.2011 21:12 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Klau, viņa Tev to parādu par tiesībām atdeva?

Iespējams, ka ir nomelnojis Tevi un viņa vairs nevēlas draudzēties.

Kāda ir jūsu vecuma starpība?
19.01.2011 22:26 |

Reitings 29
jaa ar naudaam vis kaartiibaa. :))
starpiiba mums ir 2 gadi. :)
19.01.2011 22:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits