Man ar vīra māsu bija ļoti labas attiecības. Kad viņa bija kopā ar savu bijušo draugu,es vienmē biju tā uz kuras pleca viņa izraudājās,tāpat arī man bija,jo kad es paliku stāvoklī viņa no vīra puses radiniekiem bija vienīgā,kas mūs atbalstīja!
Tad viņa izšķīrās no drauga,sāka likt tiešibas. kamēr lika tiesības katru dienu(pēc darba) braukāja pie mums,pie mazā,loti daudz laika pavadīja ciemojoties.. Sazvanījāmies katru dienu..Nu tiešam bija super atiecības.Arī naudiņu aizdevām tiesībām. Tad viņa nolika tiesības un visss. Laika viņai vairs nav,braukājās ar brālēnu pa darīšanām un brīvo laiku pavada ar brālēna meiteni (manu bijušo labāko draudzeni) ar kuru man tagad normālas attiecības. Pāris reizes visi gājām uz klubiņiem,et no vinas puses tād kā ignors. Tikai ta draudzene un viss,ja kko stāta tad viņai un uz manīm pilnīga vienaldzība.Nu protams es juto aizvainota un arī vair nezvanīju,un necentoskā muļķe uzbazties. Un tā arī viss,vair mums ar viņu nekāda kontakta. Bija viņai nesen dz.diena,ar vīru bijām protams,domāju,ka varbūt tas ko mainīs un atkal viss būs labi,bet nekā.Vis vakaru viņa pavadīju ar to brālena meiteni,bet es ar vīramāti.
Labi es saprotu,mums berniņs tik bieži nekur netiekam,un viņa jauna,nrīva meitene meklējumos,bet vai tiešam tā vajag rīkoties? Aizmirst par cilvēkiem,kuri bija līdzās,kad viņa bija nekas un viņai bija sūdīgi? Nebija ne tiesību,ne draugu,jo visi viņu apdirsa ( tas pats brālēns un viņa draudzene ).
Es ik pa laikam iečolēju viņas profilu dr.lv un one.lv , bet kādu dienu saņēmu vēstuli ar tekstu : " KO TU visu laiku skaties manu profilu!? " vai tad tādas vēstules raxta draugiem? es tādas raxtu kkādiem dzkiem vai vecenēm,kurus nepazīstu,bet ne cilvēkiem no mana draugu loka!! es viņu izdzēu no dr.lv un apratu,ka negribu ar viņu kontaktēties,bet sirds dziļumos pietrūkst viņas. :(
Paldies tām kuras izlasīja šito penteri,un ceru,ka kko sapratāt. Bet man palika bišķin vieglkāk.. Jo vīrs un mana mamma saka,ka es pārspīlējot. :D:D:D