Viens no labākajiem, ko arī visbiežāk iesaku klientiem - Mana Mai Tai versija -pilna glāze sasmalcināta ledus, 25ml baltā ruma (arī ar malibu ir garšīgi), pa virsu ananāsu, persiku sula, kādi 10ml grenadīns, pašu pēdējo noslāņo bacardi black pa virsu.
Tas pats vecais mohito. Vai vēl labāk ja tusiņā pieejams blenderis - uztaisīt savu variāciju par daiquiri - man vislabāk garšo šādi - blenderī liek saldētas zemenes, banānu, nedaudz ananāsu sulu un balto rumu, zemeņu sīrupu, smalcinātu ledu (smalcinātu, lai blenderis nepārkarst) un sablenderē līdz biezas zupas konsistencei, salej glāzēs un pa virsu uzspiež laima sulu
no laima pusītes. (l)
Bet iespējas jau ir 101, drīzāk jāprasa kāda ir Tava un Tavu draugu gaume - labāk saldu, skābu, rūgtu..?