Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Baltmaize

 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010

Kāda varētu ieteikt, ko darīt ar baltmaizi (bageti), kas vairs nav svaiga - nav sapelējusi, vai kas, bet paliekusi cieta. Man diezgan daudz palicis pāri, un es kā students neko ārā mest negribu :D

19.01.2011 04:27 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
var taisīt, kā agrāk - izmērcēt pienā, apcept uz pannas un tad ar cukuru apkaisīt vai arī otrs variants - izmērcēt olā, kas sajaukta ar cukuru, un apcept. Vēl var mēģināt grauzdiņus uztaisīt (gan jau nav tik cieta, ka pat sagriezt nevar :-D )
19.01.2011 04:44 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es, drošvien, sataisītu ķiloku masu ar zaļumiem, maizi šķēlītēs, uz tās to masu.. un cepeškrāsnī, lai apgrauzdējas, ievelkas un ir silta. :)
19.01.2011 04:45 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
atdotu suni ar pastēti.
19.01.2011 04:58 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
jā, var arī vienkārši uzsmērēt sviestu, uzlikt sarīvētu sieru (var vēl kaut ko klāt) un arī cepeškrāsnī :-)
19.01.2011 04:59 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Paldies :) Es tagad nesaprotu, kā es pati neiedomājos par to izmērcēto pienā vai ar olu? Tāda taču man bērnībā tāāāā garšoja
19.01.2011 05:32 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
uztaisi grauzdinju salatus no baltmaizes!apgrauzdee,sahriez kubinjos,pievieno riiveetu sieru,kukuruzu konservetu,konservetas pupinjas,svaigu gurkji un tomatus svaigus+krejums/majoneeze ;-)
19.01.2011 10:33 |
 
Reitings 31
Reģ: 20.03.2013
Nu ja bagete garā, tad vari apmērcēt olā un pienā un uzcept, būs super garšīgi un paliks mīkstāka. var vēl cukuru piebērt lai saldāks.
04.04.2013 11:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!