skaistums

Reitings 893
Reģ: 17.01.2011

sakarā ar to, ka daba nav mani apveltījusi ar diezko perfektu un skaistu sejas ādu, tā nu gribētos no jums uzzināt , pēc jūsu PERSONĪGĀS pieredzes, kādas smērītes lietojat pret pumpām (nevis melnajām pinnēm bet gan pret tām lielajām, sarkanajām, nejaukajām un šausmīgajām pūtītēm (e) ) unun kādus līdzekļus mazgāšanai lietojat? vēlams, lai atsaucas meitenes ar taukainu un problemātisku sejas ādu. :-/ ā , un vēl gribētos zināt kādus pūderus lietojat un krēmus pirms kosmētikas uzklāšanas. vēlams neko no dārgā gala. :-D

17.01.2011 23:12 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
donut, un tas, ko Tu tagad lieto Tev palīdz? man ir identiski tāpat kā Tev viss. Man tikai problēma ir nevis izsitumi, bet vienk negluda āda. (t)
18.01.2011 00:07 |

Reitings 90
Reģ: 04.05.2009
Varu droši teikt, ka palīdz. Tās melnās ziepes nudien labas - āda paliek maiga un zīdaina (māsai gan nedaudz sausina, tāpēc pēc tam vēl lieto kādu mitrinošo krēmu).

Un noteikti iesaku lietot arī vitamīnus.

Un par to pārtiku jau arī taisnība - no kartupeļiem, maizes un makaroniem atteikties gan nesanāk, esot studentam, bet mazāk lietojot saldumus, sejas ādas stāvoklis arī manāmi uzlabojas.
18.01.2011 00:12 |

Reitings 74
savulaik gāju pie visādiem dermatologiem, viena daktere ieteica man
EUCERIN produkciju - līdzekli sejas mazgāšanai un toniku, bet kā krēmu vislabāko atradām priekš manis BEPANTHEN (ar zilo svītriņu). Viss ir nopērkams tikai un vienīgi aptiekās. Viņa man stāstīja, ka produkcija, kas nopērkama Drogās vai tamlīdzīgos veikalos ir vairāk kosmētiska, bet aptiekās nopērkamā ir vairāk ārstnieciska. Kā vitamīnus lietoju NAKTSSVECES EĻĻU un ĀBOLU ETIĶI (viena tējkarote uz glāzi ūdens katru rītu). Kad sāku lietot šo visu mana āda krietni uzlabojās, tagad šad tad uzmetās pa kādai pumpai, bet nav vairs tā drausmīgā pumpainā āda no vienas vietas.
Galvenais - viss ir diezgan lēts.

Tev protams jāsamierinās, ka tāds ādas tips visdrīzāk būs visu dzīvi :( (tāpat kā man)
18.01.2011 00:30 |

Reitings 12651
paldies :-)

es zinu, ka no saldumiem man tas noteikti nav, jo neesmu saldummīle..un, jā, es arī pamazām sāku no draņķiem atteikties, ne tikai sejas ādas dēļ, bet vispār. :-|
18.01.2011 00:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es jau rakstiju ,ka man ari bija loti slikta seja!Mana sejasada stauji uzlabojas mainot esanu-edu loti vienkarsu edienu-nekadas kimijas,nemazgaju seju ar ziepiem,nelieku pilnigi nekadu kosmetiku uz sejas-ne puderi ,ne tonalos...ja lieku ,tad tikai kadu masku -ola,medus ,citrons,kokosriekstu ella!
Ta pumpu problema var but tapec ,ka ir kaut kas ar kungi,zobiem...ieksejas problemas biezi paradas uz sejas!!! |-)
18.01.2011 01:27 |

10 gadi
Reitings 391
Reģ: 10.10.2010
Man arī vienmēr ir bijusi briesmīga sejas āda, bet tgd vnk perfekta - nevienas pumpas. Kā??? Nu es daru tā pedējā laikā:

1. Dzeru alus rauga tabletes,
2. Katru dienu mazgaju seju ar švammiti un EKO ziepēm (bet tgd kad āda ir ļoti laba, vairs neprasās tik bieži)
3. Ja jūtu, ka kaut kas nāk virsū - pumpas vai tml, vai ja saspaidu (kā šorīt :D) tad tīru seju ar H202 (ūdeņraža parskābe ja kas :D). Lieliski dezinficē!

Ikdienā mans face make up:
1. LIERENE sejas krēms no Drogām - ļoti labs, āda zidaina un man nenak alerģija,
2. Ja ir tomēr kāds apsartums vai ja saspaidu seju (tas ir psiholoģiski, un spaidu pat ja nav ko spaidit - atrodu!!!) lietoju tonālo (MAX FACTOR) vai konsileri izgaismojoso (L'OREAL)
3. Seju noslēdzu ar translucent pūderi (ORIFLAME - ļoti labs)

No šīs kombinacijas man nenak ne pumpas, ne alerģija - ideāli.

Tgd gribu nopirkt sejas tirīšanai - BIODERMA SENSIBIO H2O - tirošais ūdens jūtigais ādai - esmu lietojusi - perfekts - notīra kosmetiku, attīra ādu, tonizē, novērš taukošanos. Vienigi padargs, jo man ātri beidzas, bet ir tā vērts!
18.01.2011 03:58 |

Reitings 2224
Es lietoju Dermowa ziepītes :) Viņas ir speciālas problemātiskai vai jūtīgai sejas ādai :) Aptiekā ap 5Ls ;)

Un ir tiešām labas (bet nu man nav tādas pumpas), varbūt tādēļ man tā šķiet ...
No parastajām man pumpas metās un pleķi bija :p

Es lietoju arī tonālo, kas ir itkā problemātiskai ādai :) (man patīk ,jo no šitām speciālajām lietām man toč nmetās šausmoņi:D)
Acnecolor - aptiekā ap 4,50Ls (l)
18.01.2011 04:05 |

Reitings 748
Reģ: 25.02.2009
Jollya

Tas Aknecolor ir ar dažādiem toņiem?

Un vispār, man gan So Blode līdzeklis liekas ideāls, piedevām viņu jau daudz nevajag! Man viens iepakojums iet gadu, tā kā nejūtu matu bojāšanu :)
18.01.2011 04:20 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Varu pateikt par Acnecolor - tonālajam krēmam ir pieejams tikai viens - diezgan tumšs tonis.
Bet te diskusijās tika minēts, ka esot arī emulsija, kurai toņi esot dažādi.
18.01.2011 12:13 |

Reitings 796
Oij..es esmu izmēģinājusi teju visu. man tikai tagad - 27g vecumā āda ir beidzot kārtībā. Bet mana lielākā barjera laikam bija spaidīšana :) rezultātā rētas un pigmentācijas plankumi. Biju raiba kā dzeņa vēders.
Tas, ko es sev esmu atklājusi kā vislaāko ir augļskābes. Tās izmanto gan mana kosmetoloģe, gan man pašai mājās ir līdzekļi. Seju tīru pa pilnu porgrammu - sejas ziepes, attīrošs toniks un tad pa virsu mitrinošs krēms. No līdzekļiem mani favorīti ir Murad sejas azgāšanas līdzeklis ar AHA/BHA, Burt's Bees Tomatoe toniks, iherb ir nopērkami tiešām labi sejas krēmi (arī ar augļskābēm). Ja ir iespēja kaut kur dabūt, tad iesaku Uriage Hyseac AHA krēmu. LV ir pieejama dr. Wolf sērija (aptiekās). No maskām favorītes ir Elizabeth Artden Clear the Way un Deep Cleansing maskas. Skrubis - Burt's Bees Citrus facial scrub. Daudz arī izmantoju dabīgo kosmētiku.
Iesaku labu dermatologu apmeklēt. Man piemēram āda bija iekaisusi (vēl vasarā metās nejaukas pumpiņas). Izrakstīja man aptiekā uzjaucamu līdzekli - ideāls. Par pūderkrēmu vispār esmu aizmirsusi. Ikdienā jau kādu laiku vairs nelietoju. Iesaku Clinique Superbalanced. Bet, ja tu ikdienā lieto, klāj labāk ar pirkstiem. ja tev āda ir iekaisusi un ir kādas baktērijas, kas tev izraisa tās pūtītes, tad klājot ar spilventiņu tu nepārtraukti uznesīsi uz ādas to infekciju un tas būs neverending story.
18.01.2011 12:45 |

Reitings 893
Reģ: 17.01.2011
ehh, nu ko.. paldies, meitenes, ka pamudinājāt mani sākt veselīgu dzīvesveidu, kurš arī iepriekš bija veselīgs, bet nu jā. :-) ā, un meičaas, sakiet lūdzu, vai dzert kakao var? :-D
18.01.2011 18:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits