Vakar biju pŗbijusies līdz pēdējam,jo koridorī atstāju gaismu, bet tad es redzu, ka gaisma izslēgta,tad pēc ilga laika ieslēdzās.Man jau divās vietš raustās gaisma. (e)
Labrīt!
Esmu vesela un darbā!Tā strādāt negribās!Tik daudz kas sakrājies,ka nezin,no kura gala ķerties klāt ;-)It īpaši, ja domas vispār lidinās kkur citur (l) (l) ai,bija tik foršs weekends! ;-)
Ierakstīju blogā savu šī rīta perfekto slidojumu uz darbu! :) Vēl joprojām mana personīgā ministrija brīdina-"Alkohols ir kaitī..." tpfūuu- "Neejiet šodien ārā no mājas bez vajadzības!!!"
Brītiņ! :-P
Varēju vēl gulēt, bet piespiedu sevi celties, jo jāmācās eksāmenam, kas būs nākamnedēļ :-D it kā daudz laika, bet tā tik būs, kamēr atkārtošu visa gada vielu [un paslinkošu pa brīdim :-D ]
Meitenes, vai tiešām ārā ir viens ledus? Kāja katra uz savu pusi iet?
Vespera, KUR? es pirmais, ko šorīt, ieslēdzot kompi, izdarīju - meklēju sev zināmajās vietās Golden Globe, bet nav nekur vēl :-O
šodien ieskaite, vajadzētu tā kā pamācīties, vēl ieblogošu par savām vakardienas vakariņām..neeeeenormāli pārēdāmies :-D un tad vēl visādi sīkumi..un tā tā diena paies. :-)
vēl jau kopš šodienas 1:00 ceru, ka cosmo tusiņš būš 6dien nevis 5dien :-D
Vakar līdz diviem naktī noformēju draugam kursa darbu, tā nu šorīt viņu pavadīju un jāsāk rīkoties - bakalaurs, konsultācijas utt. Sesija alleluja nokārtota :-D
ā, vakar cepu keksu pēc Ņam ņam bloga, nu sanāca dievīgs (l)
Labs rīts meitenes!
Lai gan nav nemaz tik labs (e) Nu arī es esmu pārskaitusies uz sētniekiem!!! Šorīt 5 minūšu gājiena vietā uz darbu slīdēju 20 minūtes + kājas slapjas!
Ērzeli, man vannasistabā gaisma raustās - sāka jau likties, ka man spokojas mājās :-D
ielas vienkārši ir nāves slazds,labi,ka neesmu paspējusi pamatīgi nozvelties un tikt pie zilumiem...
well, mācības,gaidu atbildi no EVS projektiem,žēl,laika ka itālijas projekts nespīd,bet ir dažādas iespējas un varianti,ham šodien laikam ta ka uz slimnīcu pēc analīžu rezultātiem netikšu pakaļ, laikam būs kārtējais vakars ar karstvīnu un gatavošanos ieskaitēm... ;-) par spīti tam labs un pacilāts garastāvoklis
Es šonakt neesmu gulējusi ne stundiņu.Līdz kādiem 3iem nenāca miegs,skatijos filmas.Un tad vienkārši vairs nevarēju iemigt,tikai gulēju ar acīm ciet.
Šodien pirmā darba diena pēc 2 nedēļu atvaļinājuma.Tik daudz jaunumu,ka vēl nespēju atcerēties visu :D Labi,ka rīt un parīt atkal brīvdienas :)
Es veiksmīgi nokļuvu uz darbu,man patīk,ka ir silts :)
Nezinu vai brīvdienas bija ārkārtīgi labas, bet es abas dienas biju uz kalnu un slēpoju- šogad pirmo reizi. Man tā patika, jutos pēctam tik moža un izkustējusies.
Šorīt ļoti nāk miegs, jūtos neizgulējusies, Naktī modos augšā ik pa 2h jo likās ka nenāk miegs un bija pa karstu, kautkas spieda un tā, bet kad bija jāceļas- tas nebija iespējams. |-)
Labrīt!!! Šodien sev par brīnumu ļoti labi pamodos, miegs nāk, bet vismaz negulēju līdz pēdējam, kā rezultātā laicīgi atbraucu uz darbu :D:D:D
Bet tā garstāvoklis ne visai, arī darīt neko īpaši negribās... :D
Un tā rīta iešana uz darbu ir kaut kas nenormāls, kāds 50 reizes gandrīs nokritu, cilvēki, kā pīles iet :D:D:D
'brīt!
šodien viss slikti - miegs nāk, auksti, slidens.. par brīnumu nenolikos nevienu reizi pa ceļa uz darbu. pēc pagājušā kritiena joprojām mugura sāp.