skābenīt, no iekšpuses ir tā, ka viņas neredz, liek uz otras zobu puses. Cik zinu, tādas ir daudz dārgākas par parastajām + daudz ilgāk jātur, jo nav tik efektīvas.
no iekšpuses parasti liek, lai zobus stumtu uz ārpusi. vsmz man visi zobi ir ieliekušies nedaudz uz iekšpusi un zobārste stāstīja par šīm breketēm un teica rēķināties ar vsmz 1000 ls (visiem (tikai augšējiem zobiem)
bet tās cenas var būt dažādas, jāskatās jau arī, cik zobus tev nepieciešams labot. man ir VISI, bet es no viņas sapratu, ka augšējiem man izmaksātu 100ls. man vnk zobi smuki, tikai auga ieliekušies uz iekšpusi, tāpēc jāstumj būtu pilnīgi visi
Nu mana problēma ir tāda,ka man tikai 1 zobs ir šķībs (uz āru virzīts). Un vairs ar to nevaru sadzīvot,man vienalga cik ļoti sāp,ka tik smuki,bet tāāda naudas summiņa. uhh. :-(
jā, šāda veida breketes tiešām maksā ap 1000ls. traki dārgi. man arī ir nepieciešamas breketes, bet domāju, nav vērts tik dārgas likt, tad jau labāk vienkārši gaišās ielikt. ;-)
Tās ir lingvālās breketes un Latvijā maksā 1500Ls. Kā arī, visbiežāk jāliek ir arī baltās, keramiskās apakšā, jo var gadīties ,ka apakšējie zobi, kas bijuši taisni, sāk taisnoties līdzi t.i. deformēties.Tādēļ liek arī apakšā, lai nekas nemainītos.
man augšējais viens ir uz āru,,tracina,,par apakšējiem es vēl pārdzīvotu un bīdīties arii viņiem ir kur jo pašiem priekšējiem ir starpiņa,esmu ļoti lielā cerībā ka ar 200 vareetu iziet cauri