Vakar biju darba ballītē. Kopā sanākuši dažādi kolēģi, gan sievietes, gan vīrieši.
Tā nu tur pļāpāju, runāju ar daudziem. Viens kolēģis vīrietis(iepriekš bijām runājuši, bet tā īpaši viņu nepazinu)uzaicināja mani uz deju.
Nu padejojām, parunājām par darba lietām, nedaudz par personiskām (no sērijas, tu esi precējie? Jā Un tu?)- uzzināju, ka viņš ir precējies, viņam ir bērni, informēju, ka es arī esmu "aizņemta".
Tā nu viņš tur dancināja visas meitenes un mēs pamanījāmies vakara gaitā vēl vairākas dejas nodejot.
Kad bija laiks doties mājās, mana kolēģe (sieviete) sarunāja, ka viņš mūs aizvedīs uz mājām.
Kaut kā sagadījās, ka mašīnā sēdēju priekšā. Mana kolēģe izkāpa pirmā.
Kad bija mana kārta kāpt ārā šis vīrietis noglaudīja man matus. Nu ziniet tā kā matu šķipsnu aizliek aiz auss un ar pirkstiem nobrauca man gar vaigu. Un kad to bija izdarījis uzlika roku man uz ceļgala.
Es tā sastresojos, ka pateicu sveiki un izlēcu ārā no mašīnas.
Tagad sēžu, atceros un iekšā tik nepatīkami kņudina.
Visu vakaru pārdomāju, cerot atcerēties vai es savā uzvedībā būtu viņu provocējusi domāt, ka esmu dabūjama.
Bet tā nebija. Un kā no pāris dejām cilvēkam tas var ienākt prātā.
Es tagad vispār nesaprotu kā man darba vietā uzvesties.
Es nevēlos nekādu kontaktu ar šo cilvēku.
Tagad pārdzīvoju, ka kā muļķe izlēcu no tās mašīnas vajadzēja uzreiz pateikt, ka nekas tāds nekad nebūs.
Kā man pirmdien izturēties?