Garnier ir ĻOTI laba krāsa - sarkanā iepakojumā - XL. pats gaišākais tonis matus padara patiešām patīkamā blondā tonī - ļoti ilgi jau lietoju tikai šo! (l)
He he,pēdējā laika top tēma :D,,man ir rudi mati tāka ņem tikai parastais balinātājs blondex,bet balti ir tikai labākajā gadijumā pēx 2x un bonusā lietoju zilo toniku,,,,
ja kas patreiz eksperimentēju,sāku pāriet uz dabiski blondiem, tagad rudajos iešķipsnoju palette 7 ar ceriibu ka nebus tik krasa atšķirība starp baltajiem un karamelizētajiem:D
Hirro ja smalki sašķipsno blondi tad ir ļoti smuki,ja kas uz @ varu atsuutiit bildi kā piemēru,mans epasts [email protected],,,
patreiz man notiem baigais eksperiments ar faberlic 8 toni-dabīgi blons,bet to lieku tikai baltajos lai izliidzinātu daudzmaz toni,bail atkal visu balināt
Pamēģini Garnier Light Ags Blonde, nr. laikam bija 111, bet īsti neatceros, uz paciņas meitenei ļoti daudz vasarraibumu uz sejas! Mati vienmēr sanāk smuki blondi, reizēm ir tāda pelēcīga nokrāsa, bet tā ātri noiet nost, turklāt pelēkais pigments vnm nosit nost dzeltenīgo.
Pamēģini Garnier Light Ash Blonde, nr. laikam bija 111, bet īsti neatceros, uz paciņas meitenei ļoti daudz vasarraibumu uz sejas! Mati vienmēr sanāk smuki blondi, reizēm ir tāda pelēcīga nokrāsa, bet tā ātri noiet nost, turklāt pelēkais pigments vnm nosit nost dzeltenīgo.
iekopejiet linkus kada, internetaa matu krasas firmu saitaa pacinjas jau var atrast :)) , lai vieglak, jo biezhi gadas ka attiecigi DROGAAs konkretaa matu krasa jau izpirkta, a me velti snaikstas un meklee forumaa ieteiktos matu tonjus,,, bez rezultatiem (s)