Attiecību robežas un cik tālu ir "normāli"

Reitings 537
Reģ: 29.01.2009

Šovakar vakaru, kā ierasts pavadīju savu draugu kompānijā. Esam 4 pārīši, kas katru nogali atpūšas kopā. Šovakar man sanāca 'īsais' vakars, jo rīt 8.00 uz darbu, bet ne par to ir stāsts :-/ šodien nez kāpēc ievēroju katra pāra attiecību īpatnības un pie sevis nodomāju, ka nekad nepieļautu, ka viss aiziet tik tālu... tātad...

Pāris nr.1. Ir kopā aptuveni 4 gadus. Meitene pirms 6mēn atbrauca ciemos pie manis, kad strādāju citā valstī, iepazinās ar vienu puisi, 3 nedēļas nodzīvojās ar viņu (mani pašu un draudzeni, ar ko kopā brauca ciemos pilnībā aizmirstot) un pirms 3 nedēļām atkārtoti aizbrauca pie viņa un tagad ir atgriezusies mājās. Viņas draugs zin visu situāciju, bet izliekas, ka viss OK, arī pārējie draugi zin, ka viņa vēlreiz brauca pie tā cita džeka, bet izliekas, ka nekas nav noticis. Kamēr es kā muļķe besos, jo vnk fiziski man paliek slikti viņas klātbūtnē, zinot kāda "double-face" persona viņa ir... (e)

Pāris nr.2. Kopā mazliet vairāk par gadu, vasarā precēsies. Bet šovakar džeks savu draudzeni vnk galda spēles laikā sāka saukāt par raganu un reibekli, jo meitene viņam izjauca uzvaru spēlē. Jā, džeks ir nenormāli "competative", bet tieši tādus pašus vārdus viņš veltīja savai iepriekšējai draudzenei, no kuras tagad jau ir šķīries... (t)

Pāris nr. 3. Kopā gandrīz gadu. Puisis šodien aizbrauca uz savu dzimto pilsētu tusēt, un attaisnojās, ka draudzeni neņēma līdz, jo viņš braucienu izdomāja pēkšņi un viņa 15 min laikā nespēja tam sagatavoties.

Tad nu es tagad sāku domāt... Vai esmu pārāk prasīga, ideāliste, romantiķe, utt.??? Jo neviens no šiem attiecību variantiem man absolūti nav pieņemams. Ja mans draugs izstrādātu ko līdzīgu attiecībā pret mani, sen būtu šķīrušies un beigta balle. Kā ir Jums, dāmas? Cik tālu ļaujat saviem draugiem sev kāpt uz galvas un kur ir tā robeža, kuru neatļaujat parkāpt? :)

16.01.2011 04:52 |

Reitings 712
pilnīgi piekrītu teqilas teiktajam. Katrā pārī ir kas tāds,kas otram šķitīs nesaprotami un nepaciešami.
No tevis pieminētajām situācijām,es momentāli aizietu tikai pirmājā gadījumā.
Par pēdējajiem diviem-ja tas notiktu vienu reizi,tad es vienkārši būtu pamatīgi aizvainota,ja atkārtotos,tad varbūt sāktu domāt.
Un pāriem vajag reizēm arī atpūsties atsevišķi ;-)
16.01.2011 16:04 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Labi,ka tu neesi redzējusi nevienas manas attiecības :D Būtu jauna diskusija tad tev :D

Ragana un riebekle jau nu gan ir šausmīgi vārdi :D Spēles vai citu sacensību laikā es visus bez žēlastības lamāju,bet tas jau nenozīmē,ka es dzīvē tā domāju par tiem cilvēkiem,un nemīlu viņus. :D
Es kādās tizlās situācijās draugu nosaucu par Losi,ja vin''s kautko stulbi-smieklīgu izdara,ko tad viņam mani tagad pamest pēc tavām domām?:D
Un strīdu laikā ar ex ir bijis,ka plīst viss pa rokai un tiek lietoti asāki vārdi,varbūt esmu jocīga,bet tas ir normāli.
Un pirmais pāris,es uzskatu,ka ja abas puses pieņem šādu attiecību modeli,tad viss ir kārtībā. Savādāk ja otrs to nezin,bet cilvēki ir dažādi,un daudzi pāri piekopj brīvās attiecības,tur nav ko šausmināties.
Un kautko strikti teikt,var tad,ja esi pati piedzīvojusi to pašu.Es agrāk daudz kam teicu-es,nekad to nepieļautu,nepiedotu.Bet dzīvē nereti nākas saprast,ka ne visu var izplānot;)
16.01.2011 16:21 |

Reitings 537
O'Hara - atsevišķu atpūšanos laiku pa laikam es arī pilnībā atbalstu. Manējais vakar ar to džeku kopā aizbrauca.
16.01.2011 16:23 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Katram ir savi putni galvā! Tikai ja pats esi attiecībās, tad ir grūti saprast, kā no malas tās izskatās. Varbūt tik pat šizī (t)
16.01.2011 16:27 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
No malas arī manas attiecības izskatās briesmīgi gan jau :-D
Bet ieksēji-ne tuvu. Tā,ka- laikam jau galvenais, kas iekšēji ;-)
16.01.2011 16:35 |

Reitings 1202
Es noteikti nepiedotu krāpšanu un vardarbību. Pārējais jau viss ir atkarīgs no situācijas. Vienā gadījumā apsaukāšanās ir apvainojums, otrā - draudzīga pavilkšana uz zoba.

Un no malas jau attiecības arī izskatās citādākas nekā ir. Es bieži skatos uz draugu pāriem un domāju, ka man nu gan tā nekad mūžā nebūtu. Un nebūtu jau arī. Gan jau citi tāpat skatās uz manām attiecībām un šausminās:D
16.01.2011 17:46 |

Reitings 1111
Visas problēmas sākas no salīdzināšanas ;-)
16.01.2011 17:53 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izskatās, ka 1. pāris un 3. krāpj(kāds no viņiem), bet 2. viens otru ir izēduši. :-D
:-D :-D

manas attiec ar nav tās labākās, bet nu sabiedrībā tomēr cenšamies izskatītiest tādi pūkaināki
16.01.2011 17:54 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
No malas viss izskatās citādāk.
Attiecībās parasti ir mīlestība, pieķeršanās un tad viens rupjš vārds nešķiet pietiekams iemesls, lai tā visu ar vieglu roku pārtrauktu. Es vispār nesaprotu tās meitenes, kas saka- ai, viņš tā nelabi izdarīja, šķiramies. Es tā nevarētu, jo vai izšķiroties negrauzīs sajūta, ka tas tak tāds nieks vien bija. Laikam neesmu tik karstasinīga :)
Un piekrītu pārējo meiteņu viedoklim, ka katrās attiecībās ir savas dīvainības. Bet dīvaini tas liekas tikai no malas raugoties. Ja attiecībās ir tuvs cilvēks, tad parasti mēs zinām vairāk un tad tās dīvainības nemaz nešķiet dīvainas. Nu, piemēram, Dāmīte raksta, ka visi zin, ka viens krāpj otru un otrs neko nesaka, bet nav jau zināms, vai tas otrs pats nekrāpj. Tāpat tā apsaukāšanās- varbūt mājās tā meitene džeku apsaukā vēl labākos vārdos.

Bet piekrītu, ka ir interesanti pavērot citus pārus- reizēm var pasmieties, reizēm ņemt piemēru, reizēm- saprast, kas ir pašai pieņemams, kas nav.
16.01.2011 18:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits