citiem po arī par radio sētu, bet tas arī, kā kuram..tiem, kuriem ar radiosētu nebēg prom, protams, liekas, ka neviens nebēg prom, ka uz visiem tas darbojas utt., bet īstenībā dažiem ir tik traka vēlme aizmukt, ka pat tas nelīdz. Vislabākais, nesāpīgākais ( :-D ) variants ir voljērs. Un parasti ir tā, ka tie, kas izlasa pirms pirkšanas, kas šie par zvēriem (jā, ir arī tādi, kas nopērk un tad tikai sāk lasīt, tāpēc gadās dažreiz, ka ss.lv pārdod vai kādā patversmē nonāk tādi, kas ir nedaudz pāri kucēna vecumam, juniori), viņi palaiž kā kucēnu paskriet..bet pavisam maziņš nekur nebēg (parasti), līdz ar to saimnieki domā "kas tās par muļķībām, rekur palaižu un šis paliek, nekur nemaz negrib bēgt", bet viņiem jau tā vēlme ar laiku tikai "attīstās", tieši vienam draugam tā bija, ka es viņam īpaši uzsvēru, lai skatās, ka neaizbēg..un pēc apmēram 3 mēn viņš jau ar mašīnu dzenājās pakaļ sunim, šis skrien pakaļ uz skolu, lec pāri sētai utt.
Par mums - mēs braucam skriet tikai uz pludmali, citur nē. Mums tur pa ceļam nedaudz sanāk mežs un pag. ziemā viņš jau tur pamanījās nedaudz noklīst (nu, uz kādām 10 min.), jo viņiem tas ir ļooooti izteikti - "ooo, rekur lapiņa čaukst, rekur putniņš", un pats pat nepamana, kā jau aizklīdis ir. Putnu bari arī pludmalē ir, un tad viņš arī dažreiz tā patālāk aizskrien, bet ne aizbēg, viņam vienk tā vieta saistās ar izskriešanos, viss jau tāds zināms, tāpēc viņš prom nemaz nebēg tur, pat kāpās neiet..ja vien nav pēkšņi kaut kāda dīvaina skaņa :-D Vienreiz arī mums no mājas laukā izskrēja, protams, šokēts un priecīgs, bet atlika vien atvērt mašīnas durvis, kad šis jau bija iekšā mašīnā cerībā braukt uz pludmali :-D Un vēl - mūsējais īpaši neskatās uz braucošām mašīnām..man pat bail iedomāties, kas notiktu, ja kaut kādā veidā šis viens skraidītu apkārt. :-|
laikam baigi gari sanāca, man vienk patīk par viņiem runāt :-D :-D