cik ļoti tu esi?

Reitings 35
Reģ: 16.08.2010

gribās kaut ko iedvesmojošu!

TĀDĒĻ

man ir jautājums kādu stilu jūs pāŗsvarā ielaižat savā garderobē?

un vai esat jaunāko modes tendenču upuris?

par mani.. katrā gadījumā es esmu pati savas modes upure... man ir apmēram tāds kā bildē.. Man patīk ģērbties eleganti bet ar nelielu crazy pieskaņu.. bet tad šausmīgi riebjas iet pa ielu.. jo vistulbaakaa uzmanība no puišiem "Eee reku smuks zaķis"... tā kā esmu dizainere, es ģērbjos savādāk!

14.01.2011 20:28 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
Pieradusi staigat esmu sportiski, botas, baikas uc.
bet uznak,dienas,kad gjerbjos ka iista daama..
modes upuris ari neesmu :) bet drebes skapi ir nereali daudz :(
14.01.2011 22:54 |

Reitings 28
Reģ: 10.01.2011
Drēbju ir ļoti daudz. Tā sanāk. Bet nekad nepērku lietu, kam kvalitāte ir neatbilstoša cenai. Vislielākais prieks, ja varu vajadzīgo lietu atrast par smieklīgu cenu, mazliet pielabot un rezultāts ir labāks nekā, ja pirktu modes preču veikalos.
14.01.2011 23:22 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Nu, pirmkārt, es nekad nevelku bikses. 2 gadu laikā esmu tās uzvilkusi divas reizes - vienu reizi vasarnīcā, otro reizi dodoties pārgājienā. Un vēl pa mājām reizēm. Visā pārējā laikā tikai kleitas un svārki. Patīk drēbes ar vintage piesitienu, patīk 60to, 70to gadu atmosfēra, krāsas un piegriezumi apģērbā. Esmu visādu interesantu zeķubikšu cienītāju, ir kolekcija ar vienkārši krāsainām, tāpat ir visādas ar interesantiem rakstiem. Ļoti patīk žaketes. :-) Vispār grūti paskaidrot, jo nav man konkrēta stila, droši vien varētu atrast attēlus ar paraugiem, kā ģērbjos, bet slinkums to darīt. Katrā ziņā, modes aktualitātēm sekoju, ļoti interesē, bet pati ne vienmēr velku to, kas modē. Ak jā, vēl man nemaz nepatīk rotas, jo šķiet, ka tās tikai traucē. Retu reizi atļaujos uzvilkt kādu brošu. Augstpapēžu kurpes nevalkāju.
15.01.2011 03:39 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man laikam nav stila. nopērku tos kas vienkārši patīk. laikam mani vajadzētu aizsūtīt uz pārvērtībām, bet ne publiskajām, kur skapi izķengā un noliek/
15.01.2011 03:43 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nē,neesmu jaunāko modes tendenču upuris.Es neinteresējos par to,kas ir modē.Vienaldzīgi.Velku to,kas patīk,iekrīt acīs.
Mana garderobe 98% ir melnā krāsā.To arī savā stilā ievēroju.Krāsas ir aksesuāros,ja vēlos un zeķubiksēs.Nu,mazas atkāpes notiek vasarā,jo šis tas no mīļām vasaras drēbēm ir rakstains un citās krāsās.Vasarās vienmēr valkāju legingus.Man nepatīk vilkt kko īsu,lai kkādi stulbeņi varētu slienāties.Pārsvarā izvēlos pusgaras kleitas/svārkus vai garus.
Vēl-nenēsāju sportiska stila apģērbu un cacīgu apģērbu.Tāpat nekādi lieki spīguļi,grabuļi,lieli dekoltē un citas figņas.
Vasarā staigāju apavos bez papēža(balerīnas utt).Citos gadalaikos-kerzās.
Man nav tāda stila,ko varētu vienā vārdā nosaukt...
15.01.2011 03:46 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ak,jā-kad uznāk iedvesma,tad pati sev kko uztaisu: uzadu,uztamborēju,saveru utt.
Vēl aizmirsu,ka pārsvarā valkāju svārkus,kleitas un no biksēm tikai džinsus.Nekādas auduma bikses,pusbikses.Gandrīz Nekad nevelku šortus(vienīgi pie omītes,kad eju palīdzēt dārzā,vai kad mājās vasarā aktīvi darbojos).
15.01.2011 03:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits