Murgs, ne attiecības

Reitings 34
Reģ: 19.10.2009

Sveikas, meitenes! :-)

Nezinu pat ar ko, lai sāk...Attiecībās ar savu vīrieti esmu nonākusi neapskaužamā situācijā. Tas ir murgs, ko es šobrīd izdzīvoju. Liekās, ka dzīve ir apstājusies un es spēju eksistēt tikai no nervu un miega zālēm. Ģimene man ir svarīgākais pasaulē. Ja nav tās, tad neko man arī nevajag. Mums ir mazais, dzīvoju mājās, vīrs pelna naudu ar melnu darbu, viņš nodarbojās ar metālapstrādi. Telpu daudz, putekļu arī un vienam visu paveikt ir grūti, es to saprotu. Vasarā, kādu darbiņu pie viņa prasīt atnāca kāda 14-gadīga meitene. Vīrs viņu pieņēma- saka, lai jau piepelnās bērns pa vasaru, ja grib. Viņa tur slauka, tīra, nu vienvārdssakot- piepalīdz tajos saimnieciskajos darbos. Viss tas bija pieņemams līdz dienai, kad šī palīdzība pārvērtās manuprāt, vājpprātā. Ģimene tika aizmirsta. Tagad visur līdzi braukā šī mazā meitene (nu jau viņai ir 15) Vīram bieži jābraukā uz Rīgu darīšanās un visur viņa tiek ņemta līdzi...Viss viņai tiek nopirkts. Viņa tiek vesta izklaidēs uz kalniem, uz izklaides centriem, pa veikaliem, pa...visur, kur brauc viņš pats. Kad es prasu, kāpēc Tu mūs nekur neņem un ar mums negribi laiku pavadīt- viņš saka, nezinu- Tu man masīnā mūziku neļauj skaļi klausīties! Kā mani tracina tie saldie meli, tie pliekanie iemesli, tas nav vārdos izsakāms! Meitene šobrīd mācās 9.klasē. Skolu basto, lai atkal iesēstos mašīnā un ieņemtu manu vietu. Katru nedēļās nogali un darbdienas vakarus viņa pavada pie viņa, darbnīcā. Brīvdienās tur paliek pa nakti, bet nekas jau starp viņiem neesot, tā viņš man saka!!! Meitenes mātei arī nav iebildumu, jo naudu māte pelna viena pati, bez vīra. Ģimene ir nabadzīga, daudzbērnu, un meitenes mātei tā ir savā ziņā atslodze, ka meita i naudiņu saņem, i viss viņai tiek nopirkts, tikai nez, kā viņa uztver savas 15 gadīgās meitas un 43 gadīgā vīrieša attiecības?! Tā, kā normu? Viss ok., ka meita naktīs dzīvo pie precētiem večiem, basto skolu un ej nu sazin, ko vēl tur dara? Kad es vīram prasu, jautāju, kāpēc tā, kas un kā, atbilde ir viena- es negribu par to runāt, man negribas taisnoties un beigās vēl sāk bļaut un ārdīties, ka es pārāk daudz jautājumus uzdodu un gribu zināt, kas viņam var būt kopīgs ar šo bērnu, ka viņa spēj aizstāt ģimeni? Atbildi jau es pusgadu gaidu. Cik var klusēt, melot, neatbildēt, izlikties un galu galā sēdēt uz diviem soliem vienlaicīgi? Nesaprotu, ja mīl, vai tā rīkotos? Laikam nē. Esmu jau vairākas reizes lūgusi pārtraukt jebkādas attiecības ar šo meiteni, bet pretī esmu saņēmusi vai nu uzbļāvienu, ka esmu apnikusi, vai vienkārši dusmu pilnu klusumu...kā pret sienu! Jaunajā gadā nosolījās, ka turpmāk visu būšu es, bet tie bija tikai solījumi, atkal viss ir pa vecam. Nav vairs spēka. Nav kur iet, nav, kur aizbraukt un aizmirsties. Esmu es ar sagrautu, saskārpētu dvēseli un satrauktais mans mazais, jo visu redz un jūt. Arī viņam tēva pietrūkst, jo viņšs dzīvo tik pa darbu. Bailes pat domāt par viņa seksuālām attiecībām ar mazgadīgu meiteni...es nojūgtos, ja manas domas un apkārtējo aizdomas apstiprinātos!

Ko Jūs, meitenes, domājat par šo? (t)

14.01.2011 12:23 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Miss Sporty-zel ,ka jaskrien uz darbu !!! :-O Es par so temu varetu daudz diskutet!!!Meginasu turpinat rit!!! (l)
15.01.2011 03:48 |

10 gadi
Reitings 233
Arii mana drushka straadaa pa vakariem :-P :-P :-P :-P
15.01.2011 03:53 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Miss Sporty , bet Emmanuellei kad mums ir vakars, viņai ir rīts! :)
15.01.2011 06:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cukurvaverit-tev taisniba-nupat atskreju tikai majas-man 10pm-paedu labas vakarinas...krabis!!!Tagad domaju,jaiet gulet un jadoma,ka sapnosu kaut ko skaistu!!! (l)
Es savejam viram nupat teicu,lai nemaz nedoma par "jaunam meitenem"...tik un ta parspesu-VISA!!! :-D
15.01.2011 10:49 |

Reitings 33
Reģ: 04.01.2011
Ja mans vīrs tā rīkotos, tad es pacenstos lai viņš zaudē visu - firmu, ģimeni un brīvību.
Būtu riebīga un uzrakstītu iesniegumu par vīru un meitenes māti, kas pieļauj šāda veida kontaktu.
15-gadīgās tagad nav tik naivas, kādas bija agrāk, labi saprot, ka par kāju palešanu var kaut ko nopelnīt..
Sorry, bet neticu, ka viņu starpā nav nekā, par skaistām acīm vīrietis tādu skuķi nevazādu visur līdz
15.01.2011 11:16 |

Reitings 34
Emanuelle, es vienkārši nespēju nepadalīties savā sāpē, jo man laikam BEIDZOT, vajadzēja, lai kāds no malas man pasaka, kāda muļķe esmu, ka skrienu pakaļ un mēģinu izlūgties mīlestību no cilvēka, kuram uz manis ir pilnīgi nospļauties. Sirds jau sāp, kā negudra, bet es mēģināšu būt cieta, kā klints un izturēt savu misiju līdz galam. Nebūs vairs scēnu, nebūs jautājumu, es būšu pilnīgi neitrāla (viegli jau teikt) Mēģināšu sakrāt naudu iesākumam un tad jau- laiks rādīs. Es nemaz vairs negribu novecot kopā ar viņu, jo viņš nav manis cienīgs- viņš vienkārši nav mani pelnījis! Es nevaru saprast tikai vienu- kā tāda maza, neizskatīga un ja godīgi, tad- "nekāda" meitene var piesaistīt veci pusmūžā. Nu nesaprotu un viss! Esmu domājusi par to, ka varbūt tiešām, viņam viņas ir kaut kādā mērā žēl, un tāpēc, viņš par viņu it kā rūpējās, bet vai tad tas būtu kaut kas slēpjams, ka "jābesās", jāārdās, jāslēpjās, jāklusē un vēl nezin kā jādarās, ja tas viss ir tik nevainīgi? Neticu! Viss kopumā liecina par ko citu. Ar meiteni es nevēlos runāt, jo pietika ar to, ko tajā reizē mašīnā kopā braucot novēroju. Meitene bija lepna, lecīga un jutās pat pārāka. Komandēja, ka viņai vajagot apstāties, jo viņa gribot pīpēt! Bāc, nošaut gribējās, bet es turējos :-D Par to manis pucēšanos, lai pārspētu visu ir tā- es pucējos, cik vien varu, lai mani ievērotu un viss ko mans vīrs man var pateikt ir- labi izskaties! un tas arī notiek tikai tad, kad es cenšos pievērst tam viņa uzmanību. Pārējās reizēs vienkārši liekās, ka viņam ir klapes uz acīm, jeb nu arī viņš pat neievēro mani un viņam ir mazsvarīgi, kāda es izskatos un, kas man ir mugurā! Esmu jau nogurusi no tā visa. Gribu mīlēt un būt mīlēta, tas ir arī viss.
15.01.2011 14:17 |

Reitings 216
Reģ: 16.09.2010
Pirmkārt, tu esi ļoti drosmīga, ka atļāvies savu bēdu izstāstīt svešiem cilvēkiem.
Komentārus līdz galam neizlasīju, bet par iepriekšējo sunces tēmu, ka VIŅA bērns - nebrīnītos :D Mana draudzene uzraka savu tēvu dr.lv un sāka rakstīt, uz ko viņš atbildēja, ka nepazīst un ir sajaukusi, bet kā pieprasīja DNS tā uzreiz atzina, ka ir tēvs. ;D Bet nu viņai ir 19 un alimetus tā pat nedabūtu.

Bet es arī nosveros uz plānu B. Nav jēgas dzīvot ar tādu vīrieti, kas tev dod tikai naudu, lai nesāktos kašķis arī par to, ka neuztur. Ja jums nav bijis sekss, tad rodas jautājums - kad pēdejo reizi viņš tev kaut ko uzdāvināja - tāpat vien? Puķes, končas u.t.t.??

Sāc krāt naudu, mīļumiņ, un domā par iešanu prom. Sāc skatīties dzīvokļus, noskaņo sevi uz to, ka būsi tikai tu un mazais, aicini ciemos draudzenes un tusējies ;) Var taču arī ar mazo divatā kaut ko darīt, lai iemīl tikai tevi. Ejiet uz leļļu izrādēm, lasiet kopā to pašu Vinniju pūku ;)
Neko citu tev ieteikt nevaru! Turies un galvenais neraudi ;)
15.01.2011 14:34 |

Reitings 112
Reģ: 08.11.2009
hei bitiit_matos !
kā jau saproti no komentāriem, tiešām mēs daudzas apbrīnojam tevi un tavu savaldīgumu ! es šādā situācijā jau sen būtu nojūgusies..

par to bērna variantu - man nešķiet, ka tā varētu būt taisnībā, jo tā nav lieta, par kuru būtu jāslēpjas pusgadu.. ar šo klusēšanu un slapstīšanos, tavs vīrs tikai ir panācis aizdomas, ka viņiem ir seksuālas attiecības - VAI TAD TAS NAV TRAKĀK TAVĀ UZSKATĀ PAR TĀS MEITENES ASINSRADNIECĪBU AR TAVU VĪRU ?
tāpēc nedomāju, ka šis variants ir iespējams..
bet jā, atbildot uz tavu jautājumu ''KĀ TĀDA NEKĀDA MEITENE VAR PAVEDINĀT 40 GADĪGU VĪRIETI'' ... vīrieši ir dažādi un daudziem gribās jaunas meitenes miesu, vai nu dēļ fakta, ka nevēlas apzināties, ka noveco, vai arī dēļ nosliecēm, kas raisa viņiem uzbudinājumu..
un tāpēc nev velti tavs vīrs skrien meitenei pakaļ..

BET TURIES, TU ESI APBRĪNOJAMA SIEVIETE, KURAI VISS VEL IR PRIEKŠĀ, TĀDĒĻ PALAID VAĻĀ ŠO DZĪVES POSMU UN GATAVOJIES NĀKAMAJIEM !!!
15.01.2011 16:31 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Situācija neapskaužama un novēlu tev palikt stiprai un to pārvarēt,sākt savu dzīvi bez šī cilvēka,kas tevi nenovērtē.:)

Es tik iedomājos,ja jjau viņam būtu kādas tēvišķas jūtas pret to meiteni(nu mazums) un žēlotu vinu,ka viņai nav tēva.Tad kapēc viņš viens uzņemas tās rūpes? Tad jau būtu iesaistijis viņu visā ģimenē,arī ar tevi,lai veido attiecības,lai saņemtu ģimeniskumu tā meitene.
Bet viņš viens pats slapstās ar viņu,tapēc domāju,ka tur ir tikai mīļāko variants.Un 15-16 gadi jau nav galīgs bērns ,kuru nevar iekārot.Tagad jau meitenes ir tik ļoti attīstijušās,ka bail skatīties.
15.01.2011 16:58 |

Reitings 34
Paldies, mīļās, meitenes, tiešām, paldies! Jūsu vēlējumi un komentāri liek man saņemties un paskatīties uz šo situāciju no gaišās puses! Tieši tas, ka es jau sen esmu nojūgusies no šī visa, tieši tāpēc es arī tikpat ļoti gribu saņemties un visu mainīt. Vīram pavisam noteikti ir sākusies pusmūža krīze, to es jau viņam kādu laiku atpakaļ sacīju. Viņš tikai nosmīnēja un pateica- varbūt. Redzu no viņa attieksmes, ka cilvēks, par spīti vecumam nevēlas to apzināties, ka gadi iet un jaunāks viņš nekļūst. Viņš joprojām vēlas būt jauns. Tas nav nosodāms, nemaz, bet...varbūt tagad, kamēr vēl nav pensija, kamēr jūra vēl līdz ceļiem, varbūt tikmēr, viņš vēl paskries, bet ne jau vienmēr viņš tā varēs. Iedomājos- viņam 60, meitenei 37- otrā jaunība, dzīve tikai tā pa īstam sāk ziedēt un viņai tikai gribās skriet un skriet, bet vecam jau vairs spēka nav. Viņam gribās apsēsties un atpūsties...njā....ko nu tagad vēl par to domāt. Kā gribās ar āmuru pa pieri tam cilvēkam iebliezt, lai attopas, sasodīts!!! Viņš, maita, taču zin, ka atpakaļ es vairs nenākšu, nekad...
15.01.2011 17:07 |

10 gadi
Reitings 5781
Reģ: 04.05.2009
bitīt tiešām pamēģini aizbraukt pie vecākiem, tad jau dzīve rādīs kā būs vai būsiet kopā vai nē, varbūt arī vīrs apdomāsies un atbrauks pie tevis vai vismaz meģinās kaut ko mainīt, ja redzēs ka esi prom, jo pašreizējā situācija viņam šķiet ļoti ērta.
15.01.2011 17:21 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Nekur Tev nav jāiet prom, bet jācīnās par savu ģimeni.
Es Tavā situācijā meklētu kādus variantus caur bāriņtiesu. Ja tā māte savu bērnu nespēj audzināt, tad lai kāds kaut ko dara. Lai par šo problēmu uzzina sabiedrība, lai sataisa skandālu par to, ka 15gadīgs bērns pavada laiku ar pieaugušu vīrieti.

Vēl jau ir variants, ka viņš viņu uztver kā meitu. Jo ja cilvēks draudzējas ar galvu, tad viņam ir jāsaprot, ka seksuāla rakstura darbības viņam var nākt tikai par ļaunu.

Varbūt pamēģiniet kādreiz visi kopā pavadīt laiku. Uzaicini pusdienās, pavēro viņu attieksmi vienam pret otru.
Kā saka - draugi jātur tuvu, ienaidnieki vēl tuvāk.
15.01.2011 17:37 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Inženier un pārejās, ticiet man, ka tad sabiedrība blamēs vīrieti, ne jau to skuķi un viņas māti.
Tur pat nekāds skandāls ar bāriņtiesu nesanāktu, no 15 gadiem, meitene drīkst strādāt, tā kā viss ir ok! Nu ko vēl pateiks bāriņtiesai, vai, viņa manu ģimeni jauc, smieklīgi!
15.01.2011 17:40 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Man nepatīk, ka savos komentāros saki, ka esi muļķe, ka vaino un nosodi sevi. Tas, kas notiek, nav Tava vaina. Vecis stulbs. Un tādā situācijā var nonākt jebkurš cilvēks. Ja esi pārliecināta, ka starp viņiem ir intīmas attiecības, tad droši vien tava intuīcija nemelo. Es tavā vietā sameklētu advokātu un pajautātu, kā pareizi šādā situācijā rīkoties- ja viņam var piešūt pedofīliju, tad piešūtu. Ja nevar, tad painteresētos par visām niansēm, kas saistītas ar tavu nākotni.
15.01.2011 17:40 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Es autores vietā sen to skuķi sen būtu izsvēpējusi...
15.01.2011 17:50 |

Reitings 34
Nu jā, bāriņtiesa te laikam tiešām būtu bezspēcīga, jo, ja meitenes mātei nav pretenziju, ja to nav arī pašai meitenei, ja visi ir laimīgi un apmierināti, tad, bāriņtiesai nav pamata iesaistīties. Strādāt meitenei neviens nevar liegt un ar seksuālām attiecībām publiskā vietā viņi nenodarbojās. Aicināt pusdienās? Tas ir izslēgts, jo meitene no kontakta ar mani izvairās. Ja ir iespēja, viņa mūk, tiklīdz es uzrodos pie horizonta un mans vīrs pats arī, nekādā gadījumā uz to neparakstītos.
15.01.2011 18:14 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
bērniem ir noteiktas darba stundas (mazāk kā pieaugušajiem), vai viņa tās nepārkāpj?
15.01.2011 18:19 |

Reitings 2677
bitīt_matos
kur slēpjas tava pacietība?
es tavā vietā to skuķi noķertu un kārtīgi izrunātos, pajautātu, kas tur īsti notiek, pēc tam viņa baidītos vispār pie vīra rādīties, tāpat jau viss ir beigts, ko vēl var zaudēt, jāiet uz pilnu banku.
15.01.2011 18:20 |

Reitings 34
Pacietība laikam slēpjās tajā, ka par spīti visam, es viņu vēl mīlu. Daudz ir kopā piedzīvots, izdzīvots un pārdzīvots. Ir grūti visu izmest no galvas un aizmirsties. Es neesmu tik stipra, cik ārēji tāda izskatos...tā vien mēle niez viņam likt izvēlēties, tik nezinu, vai es būšu ieguvēja. Zinu viņa atbildi- tā, visdrīzāk skanēs- tu apjēdz, ko saki? Tu apjēdz pati ko runā? galvu lieku ķīlā, ka tā būtu, bet pat zinot to, ka šajā mutiskā duelī uzvarētu es, pat tad, es nezinu, vai man to vajag, jo esmu pilnīgi pārliecināta, ka tālāk par vārdiem mēs nekur netiktu. Viss būtu uz īsu mirkli, kamēr solījumi aizmirstos un pagaistu vējā, kā pieneņpūkas. Varbūt arī man vajadzētu ar to meiteni parunāties, varbūt...vienīgi, pēc vecas, greizsirdīgas sievas, kura vaktē vīra mīļākās, gan negribētos izskatīties. Domāju, ka viņa mani tāpat nesaprastu, jo diezvai savā bērna prāta vēl saprot, kas ir attiecības, vīrs, ģimene un šķiršanās.
Galvā man ir tāda putra- mūžam tā nav bijis. Neko nesaprotu- kā būtu pareizāk, kā labāk un kā un kā...
15.01.2011 18:34 |

Reitings 2677
bitīt_matos , tu izskatītos pēc normālas sievietes, kas neļauj sevi vazāt aiz deguna..
15.01.2011 18:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits