Murgs, ne attiecības

Reitings 34
Reģ: 19.10.2009

Sveikas, meitenes! :-)

Nezinu pat ar ko, lai sāk...Attiecībās ar savu vīrieti esmu nonākusi neapskaužamā situācijā. Tas ir murgs, ko es šobrīd izdzīvoju. Liekās, ka dzīve ir apstājusies un es spēju eksistēt tikai no nervu un miega zālēm. Ģimene man ir svarīgākais pasaulē. Ja nav tās, tad neko man arī nevajag. Mums ir mazais, dzīvoju mājās, vīrs pelna naudu ar melnu darbu, viņš nodarbojās ar metālapstrādi. Telpu daudz, putekļu arī un vienam visu paveikt ir grūti, es to saprotu. Vasarā, kādu darbiņu pie viņa prasīt atnāca kāda 14-gadīga meitene. Vīrs viņu pieņēma- saka, lai jau piepelnās bērns pa vasaru, ja grib. Viņa tur slauka, tīra, nu vienvārdssakot- piepalīdz tajos saimnieciskajos darbos. Viss tas bija pieņemams līdz dienai, kad šī palīdzība pārvērtās manuprāt, vājpprātā. Ģimene tika aizmirsta. Tagad visur līdzi braukā šī mazā meitene (nu jau viņai ir 15) Vīram bieži jābraukā uz Rīgu darīšanās un visur viņa tiek ņemta līdzi...Viss viņai tiek nopirkts. Viņa tiek vesta izklaidēs uz kalniem, uz izklaides centriem, pa veikaliem, pa...visur, kur brauc viņš pats. Kad es prasu, kāpēc Tu mūs nekur neņem un ar mums negribi laiku pavadīt- viņš saka, nezinu- Tu man masīnā mūziku neļauj skaļi klausīties! Kā mani tracina tie saldie meli, tie pliekanie iemesli, tas nav vārdos izsakāms! Meitene šobrīd mācās 9.klasē. Skolu basto, lai atkal iesēstos mašīnā un ieņemtu manu vietu. Katru nedēļās nogali un darbdienas vakarus viņa pavada pie viņa, darbnīcā. Brīvdienās tur paliek pa nakti, bet nekas jau starp viņiem neesot, tā viņš man saka!!! Meitenes mātei arī nav iebildumu, jo naudu māte pelna viena pati, bez vīra. Ģimene ir nabadzīga, daudzbērnu, un meitenes mātei tā ir savā ziņā atslodze, ka meita i naudiņu saņem, i viss viņai tiek nopirkts, tikai nez, kā viņa uztver savas 15 gadīgās meitas un 43 gadīgā vīrieša attiecības?! Tā, kā normu? Viss ok., ka meita naktīs dzīvo pie precētiem večiem, basto skolu un ej nu sazin, ko vēl tur dara? Kad es vīram prasu, jautāju, kāpēc tā, kas un kā, atbilde ir viena- es negribu par to runāt, man negribas taisnoties un beigās vēl sāk bļaut un ārdīties, ka es pārāk daudz jautājumus uzdodu un gribu zināt, kas viņam var būt kopīgs ar šo bērnu, ka viņa spēj aizstāt ģimeni? Atbildi jau es pusgadu gaidu. Cik var klusēt, melot, neatbildēt, izlikties un galu galā sēdēt uz diviem soliem vienlaicīgi? Nesaprotu, ja mīl, vai tā rīkotos? Laikam nē. Esmu jau vairākas reizes lūgusi pārtraukt jebkādas attiecības ar šo meiteni, bet pretī esmu saņēmusi vai nu uzbļāvienu, ka esmu apnikusi, vai vienkārši dusmu pilnu klusumu...kā pret sienu! Jaunajā gadā nosolījās, ka turpmāk visu būšu es, bet tie bija tikai solījumi, atkal viss ir pa vecam. Nav vairs spēka. Nav kur iet, nav, kur aizbraukt un aizmirsties. Esmu es ar sagrautu, saskārpētu dvēseli un satrauktais mans mazais, jo visu redz un jūt. Arī viņam tēva pietrūkst, jo viņšs dzīvo tik pa darbu. Bailes pat domāt par viņa seksuālām attiecībām ar mazgadīgu meiteni...es nojūgtos, ja manas domas un apkārtējo aizdomas apstiprinātos!

Ko Jūs, meitenes, domājat par šo? (t)

14.01.2011 12:23 |

Reitings 165
Reģ: 12.08.2010
Nu nē, variantu noteikti ir vēl daudz vairāk, tikai mēs nezinām kurš no tiem realizēsies!
14.01.2011 14:36 |

Reitings 39
Reģ: 05.01.2011
Kads tur sakars ar krutaka, gudraka? Tas ir pilnigi beztema. Katra situacija ir citadaka, cilveki ir dazadi. Manuprat, mes dzivojam parak moderna pasaule, lai butu apmierinati ar kaut ko vienu. Kamer katra puse neparkapj robezas parak talu un visi principa ir vairak vai mazak apmierinati, tikmer kada vaina. Pielauju, ka labak lai otrs cilveks apmierina savas garigas un fiziskas velmes un vajadzibas kuras nespej gut no sava partnera citas "attiecibas" un paliek ar partneri kopa, neka vienarsi pamet.
14.01.2011 14:41 |

Reitings 34
Sugar, es nekad negribētu būt trešā, nekad. Labāk tad, lai pamet, lai vienkārši aiziet, nekā sēdēt un gaidīt to, kurš nāk un iet, kad grib un dara to, ko grib. Es nevarētu samierināties, ka man vīrietis pieder citai, bet es kā pamuļķīte ar katliem un pannām gaidu viņu no tās citas mājās...nu nēēēēēēēē.
14.01.2011 14:47 |

Reitings 39
Reģ: 05.01.2011
Manas labakas draudzenes tevs ta visu muzu dzivo, kamer majas nak tad, kad vinam janak, kamer veiksmigi darbojas biznesa, ciena savu sievu un dara vinu laimigu, vinas mammai iebildumu nebija. Toties mana draudzene gaja uz manikiru pie vienas no vina milakajam, friziere bija otra, darba sakariem ar treso sazinnajas. Visi laimigi. Divaini, kadam pienemami, kadam ne...bet :)
14.01.2011 14:59 |

Reitings 34
Tad acīmredzot, tā sieviete nemīl to vīrieti pietiekami stipri, ja tik viegli to pieļauj, jeb arī viņai, tas ir izdevīgi, kaut kādā mērā. Man tas neliekās pieņemami. Vairs nē. Kādreiz es to uztvēru savādāk, jo domāju un rīkojos savādāk, bet tagad, ar vecumu prātiņā pieņēmusies esmu :-D
14.01.2011 15:05 |

Reitings 165
Reģ: 12.08.2010
Es arī par šo tēmu esmu domājusi. No vienas puses, es, protams, negribētu atrasties šādā attiecību modelī. No otras puses - tur ir trīs cilvēki, kuriem tas kaut kādā mērā ir izdevīgi.
1) Vīrs, jo viņam ir divas apburošas dāmas (kuras vēl pie visa savā starpā sacenšas, jo nevar taču atpalikt), viena audzina bērnus, kopj māju, otra piedāvā kaut ko kas mājās pietrūkst - viņam ir viss.
2) sieva, jo viņai ir vīrs, kurš rūpējas, uztur...un mājās nāk apmierināts, jo viņam viss ir
3) mīļākā, kurai ir citas vīrietis, kurš rūpējas, atbalsta un piedāvā lielisku atpūtu.

Izskatās, ka mīļākajai tik un tā ir vismazāk prieka. Nu nezinu. Dzīve ir pilna negaidītiem trikiem.
Laikam šajā situācijā visu izšķir attieksme, jo gan sieva, gan mīļākā, gan vīrs varētu principiāli uzstāt uz situācijas "risināšanu" un tad trīs apmierinātu cilvēku vietā paliktu vien divi (un arī tad tikai varbūt).
14.01.2011 16:23 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
zini....kaa manejais vakardien pateica "Visu pamataa ir dialogs!", ja taa nav, tad nav veerts teereet speeku un skriet ar galvu pret sienu. Es peec savas buutiibas esmu ljoti stiprs cilveeks un shajaa situaacija, es ietu prom, es noteikti kaut ko izdomaatu....jo tikai aizejot tu liksi vinjam attapties!
14.01.2011 16:27 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
bitiit,briinos,ka tik ilgi esi to iztureejusi.es Tavaa vietaa,man liekas,buutu sagaajusi "sviestaa".neapskauzhama situaacija.izlasiiju visus komentaarus,par to iekraashanu un doshanos prom,tiesham pareizaakais variants-lai cik saapiigi nebuutu.Varbuut tad kad buusi prom,vinjsh atjeegsies no taa visa,ko dara.
Kaa Tu pati domaa,vinju starpaa ir seksuaalas attieciibas?
neviens nejautaaja vai jums ar viiru ir regulaars sekss?varbuut peec taa vareetu spriest par to,vai vinju abu starpaa ir kas vairaak.
14.01.2011 16:48 |

Reitings 4
Reģ: 29.01.2009
bitit-es tev iesaku noorganizēt kādu spa izklaidi vai atpūtu kādā ūdens atrakciju parkā vai ko tamlīdzīgu bet divatā bērniem sarunāt aukliti un pazust uz vienu nedēļas nogali.tici vai ne bet tadredzēsi vai vīram ir kas slēpjams vai ne(dīvaini telefona zvani sms vai atrunas kādas kapēc doties mājā) un varbūt tad arī varēsit izrunāties.
14.01.2011 16:52 |

Reitings 34
SJP, es jau eju sviestā. Dzeru nervu un miega zāles, savādāk es aizmigt nespēju. Par seksu runājot- njā, tur nav ko noliegt, viņa mums nav. Ne tāpēc, ka es to negribu, vai viņš to varbūt negrib, bet tāpēc, ka viņš nedzīvo mājās. Viņa mājas ir arī viņa darbs. Viņš viņu sargā, kā acuraugu. Ir bijuši gadījumi, ka ir mēģināts naktī ielauzties telpās, tāpēc, viņš pats tur arī pa nakti uzturās. Viņš tur dzīvo. Sekss mums šogad ir bijis 2x gadā, nopietni- ik pa pus gadam vienu reizi. Laikam tāpēc es domāju tā, kā domāju. Kur, lai vīrietis spēka gados to rod, ja mājās viņa nav? Cik ilgi sevi apmierināsi? Saka jau, ka tā arī darot pa retam, jo biežāk, viņam vienkārši neesot laika par to domāt. Neticu, neuzticos un viss. Bija man tāda doma aizbraukt pie draudzenes uz pāris dienām, lai pamokās neziņā, kur es esmu, bet es vēl joprojām neesmu saņēmusies uz to. Negribās jau draudzeni arī "iejūgt" tajā visā. Viņai arī maziņš bērniņš mājās un pašai ir savas problēmas, bet nevaru iedomāties savādāku veidu, kā likt viņam kaut nedaudz pastresot.
14.01.2011 17:05 |

Reitings 34
Tīģerīt, tajās retajās reizēs, kad mēs esam kopā ir bijuši gan zvani, gan sms no viņas puses. Tās nav ne mīlas sms, ne kādas savādākas jūtu izpausmes, tajās ir vienmēr- vai tu esi darbā, vai nevajag ko palīdzēt un tādā garā. Nav nekā lieka un tāda, kas liktu man saprast, vai tur ir kas vairāk.
14.01.2011 17:08 |

Reitings 1383
es, protams, atvainojos par jautaajumu, bet tev pashai nav gribeejies seksu vairaak par taam 2x gadaa? :-O
mani tas patiesi izbriina, tad jau nav briinums, ko vinsh tagad dara.....kaut ko tu nestaasti liidz galam.
14.01.2011 17:09 |

Reitings 34
Liikā, ir gribējies, protams un ne tikai seksu- ari attiecības un visu, kas no tā izriet. Man nav vairs ko stāstīt, ir tieši tā, kā es uzrakstīju. Kamēr darbā viņam neesot ielikta signalizācija, tikmēr ir jāsargā, lai nepaliktu bez darba un iztikas līdzekļiem. Tagad būšot biežāk mājās, jo nu ir uzradies palīgs, kurš arī tur varētu pa naktīm uzturēties viņa vietā.
Tāpēc, jau tas un viss kopā mani nomoka un grauž.
14.01.2011 17:17 |

Reitings 1383
baaac...nu tas izklausaas nedaudz neticami, es buutu skreejusi kaut vai pie viira uz darbu, lai dabuutu seksu, ja tik liela nepiecieshamiiba tur palikt. nekaa neiespeejama nav. tu esi kaut ko vispaar ierosinaajusi? vai tu tikai visu laiku gaidi kaut ko? nezinu, liekas, ka tu neesi itin neko speejiiga izdariit, lai mainiitu situaaciju. ja man buutu 2x gadaa seks, man nebuutu vajadziigs taads viirietis. Un ko vinsh pats saka par to, ka jums nav seksa ? vinju tas pilniigi apmierina ?
14.01.2011 17:21 |

Reitings 2279
Cik reizes jūs vispār pēdējā pus gada laikā esat bijuši divatā? Izņemot to vienu reizi, kad Jums bija sekss???
14.01.2011 17:25 |

Reitings 544
lika004 - seksu jau bitītei gan jau gribas, bet nedomāju, ka viņai gribas ņemties ar vīru, kuram par sievu bezmaz vai nospļauties.
14.01.2011 17:28 |

Reitings 2817
Es neticu,ka viirietim pietiek ar videeji 2x gadaa. Man nav ne mazaakaas nojausmas,ko es dariitu.Manupraat,juusu seksa biezhums visu izsaka.Viens variants ir,tieshaam aizbraukt pie draudzenes,es domaaju,ka izrunaajoties un sanjemot atbalstu ,tev paliktu vieglaak,un Tu vareetu izlemt ,kaa riikoties taalaak,vai arii pazvani vecaakiem,lai vinji atbrauc jums ar mazo pakalj,padziivo pie vecaakiem,ja jums ir labas attieciibas.Katraa gjimenee jau citaadaak.
14.01.2011 17:30 |

Reitings 34
Liikā, nu Tev no malas jā, tas šķiet dīvaini, bet situācija ir tāda, kāda viņa ir. Ierosinājusi kaut ko, jā, bet... Vīrietim, kurš neko negrib dzirdēt ir grūti to sadzirdēt. Ar viņu par attiecībām, par to problēmām, par risinājumiem nav vērts runāt, jo visas sarunas, visas norunas, visi solījumi ir tikai vārdi. Cik reizes vēl, vēl 10, 100, cik var runāt un dzisināt muti par vienu un to pašu, ja cilvēkam ir tikai viens vārds- nu tu zini, ka man ir jābūt darbā, es nevaru tur atstāt to bez uzraudzības. Nu, bezjēga. Es pat viņam jautājusi esmu, a ko man darīt, ja man gribās maigumu, glāstus, un galugalā arī seksu? Vai man meklēt to ārpus mājas? Viņš man saka, davai, davai, pamēģini. Nu smags viņam ir raksturs un ari sarunāties ar viņu nav iespējams. Vai nu viņš sāk ārdīties, bļaustīties, vai klusē un aiziet.
14.01.2011 17:30 |

Reitings 2817
man rodas jautaajums,njemot veeraa ko Tu uzrakstiiji.Kaadas jums attieciibas bija saakumaa? Varbuut viss mainiijies ,kopsh piedzima mazulis? Nezinu,ir kaut kaa noveerots ,ka tad daudz kas mainaas.
14.01.2011 17:33 |

Reitings 1383
skiadrs man tikai viens, tu vinjam neesi vajadziiga! un punkts! padomaa vai tev jaateeree sava jauniiba Taadam viirietim. Silti iesaku atrast kadu variantu kurp doties un ej prom. Tu saproti, ka vinsh grauj tavu sievietes buutiibu, tavu pashveerteejumu? arii visskaistaakaa sieviete peec taada, var justies kaa monstrs un krople! pasaudzee labaak sevi un beernu, kaa jau saka, beerni juut, ka vecaaki starpaa kaut kas notiek.
14.01.2011 17:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits