Noriju.. :)Bet labi ja vienreiz nedēļā tā izdaru... ;)
Atceros ka iepriekšējam draugam spermas garša bija vnk drausmīga,tad to attiecos darīt.Ar tagadējo laikam viss savādāk - jūtas..tad arī visi procesi kaut kā šķiet tādi īpašāki.. :)
Nez varbūt tas ir perversi vai stulbi, bet mums ir vienošanās.. Tad,kad viņam tik ļoooooti gribās beigt mutē, tad es viņam dodu buču - atpakaļ viņa mutē, lai pats izdomā kur likt :D
Kapēc tikai man tas "prieks"? :D
mila :-O vot tas skan pretīgi! man jau liekas, ka pēc tādas norunas viņš vairs negrib beigt tev mutē :D vai nu norīt, vai izšpļaut, bet turēt mutē un līst bučoties, vueee!
Zinu ka lielākai daļai vīriešu tas ļoti patīk un zinu ka manam ar! kādreiz gribētu saņemties bet vēl nevaru!gan jau saņemšos vismaz jāizmēģina toč!Un vīriešu sperma ir veselīga :-D
Gaidu diskusiju, kad tiks apspriesta izkārnījumu un puņķu ēšana un urīna un siekalu dzeršana, sviedru laizīšana- jo no mīļotā taču tas nav pretīgi :D :D :D
ka jau iepriekšējas diskusijas rakstīju, es parasti spermu noriju :-) man ja godīgi labāk patīk norit, neka kad man beidz uz vēdera un tad jāslauka, jāiet duša...un vel kad man beidz mute un es spermu noriju, nejutu, to smaku, kura gan man liekas reti pretīga :-) :-D :-D garšai gan nav ne vainas 8-)