Man ir paātrināta vairogdziedzera darbība, protams, pie endokrinologa eju regulāri, tāpat uz analīzēm un ārstēšanās ir uzsākta (operācija, par laimi, nebūs vajadzīga), un šķiet, ka pavisam drīz varētu pārtraukt lietot medikamentus (nē, tā noteikti nav OK), taču "sekas", t.i, vērā ņemams svara pieaugums apmēram gada laikā (gan tad, kad vēl ignorēju slimību un negāju pie ārsta, gan tad, kad zāles jau lietoju) paliek. Kā lai to normālā ceļā aptur TAGAD? Es nesagaidīšu nākamo vizīti ... Dzīvesveids, uzturs un fiziskās aktivitātes, nav īpaši mainījies, domāju, ka pietiekami veselīgs, ok, šobrīd ir ziema ar visām no tā izrietošām sekām, taču tāpat neredzu iemeslu, lai tik strauji apveltos. Vai tas ir no zālēm? Vai tas rimsies, kad pārtraukšu tās lietot?
Tām, kurām ir aizdomas, bet nav vēl aizgājušas pie ārsta - ticiet man, nav to vērts! Es arī negribēju pieņemt, ka esmu saslimusi (lielākoties esmu pret medikamentu lietošanu (tas mani apturēja galvenokārt), daudz ko cenšos ārstēt ar dabiskiem līdzekļiem), līdz vienu dienu mani piemeklēja tāda sirdslēkme, ka domāju, ka tūlīt apstāsies ... Man šķērmi kļuva, kad palasīju internetā informāciju par citām šīs kaites "sekām", tā ka no visas sirds iesaku nespēlēties ar veselību. Un viedoklim, ka vairogdziedzeris pats no sevis var normalizēties, es negribētu piekrist, tas nepāriet tāpat vien, var tikai pasliktināties, kas notika arī manā gadījumā :-/