Pasakiet ludzu,kura no aptiekam ir iespeja nopirkt sis firmas tonalos kremus? :-) Sodien biju sesas aptiekas un neviena no tam nebija tiesi tonalie kremi! :-/
Pirmo reizi dzirdu, ka Biodermai ir arī tonālie krēmi. Nekad arī neesmu redzējusi..
Vai vari atrast internetā saiti ar to, kā izsktās, un šeit ievietot?
Man ari par ko tadu ir pirma dzirdesana-tapec jau jautaju vai kada no Jums nav redzejusi,kur tadus pardod! :-) Itka viena aptieka teica,ka esot saules aizsargajosi kremi ar tonala efektu,tacu ziema tadi aptiekas uz vietas neesot...
Nu tad es Tev varu izstastīt, ka tādu nav :)
un tie tonējošie ir gan, no pret saules iedarbību sērijas, tiem efekts ir kā paštonējošiem, minimāls tonītis
Nu paldies Tev par atbildi(neizniekosu savu laiku liekos meklejumos) ;)
Varbut zini vai kadai no Lieraic,Vichy vai Eucerin firmam ir tonalie kremi kas adai lauj elpot un dziede to!? :)
Esmu vairākus gadus atpakaļ, lietojusi Eucerin tonālo krēmu. Ļoti neforšs, lai arī skaitās ārtstniecisks.
Bet tagad varbūt izstrādes tehnoloģisjas gājušas uz priekšu un kkas mainījies..
Bet par tonālajiem - mana kosmetoloģe teica, lai arī aptieku produkcijas tonālais krēms, tomēr kko nosprosto ādā tik un tā. Un tas, protams, neesot labi.
Esmu lietojusi acnecolor - to, kas tonālais un tumšs. Nopērkams aptiekās, maksā ap 4Ls.
Ar krēmpastu neesmu saskārusies, bet laikam esmu redzējusi vitrīnā tādā plakanākā kastītē, nekā tonālā tulbiņa ir.