http://www.receptes.lv/receptes/vistas-klimpu-zupa/
bet es neliku zirņus un burkānus, no buljona kaulus izmakšķerē, klimpas taisīju savādāk un vārīju citā katlā, lai zupa būtu dzidra, nezinu vai no šīs klimpu mīklas buljons būs duļķains..
katrā gadījumā garša no tā nemainīsies, ja klimpas laidīsi uzreiz buljona katliņā :)
tātad..
samet kaulus katlā, aplej ar ūdeni.. pievieno sāli, piparus, buljona kubiņu vai ko tādu, lai garša buljonam spēcīgāka..
vāra kādu laiku, lai buljons būtu labs.
kad buljons gatavs, tad var laist klimpas iekšā(paņem mīklu uz karotītes un ieliek karstā ūdenī, klimpa noies no karotītes..)
piegriež pētersīļus un citus zalumus pēc izvēles un zupa gatava :)