Jūsu jaunatklātie ņammīgie produkti, un pretējie

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009

Es tā iedomājos, ka pēdējā laikā sanāk nopirkt kaut ko jaunu, gribēju padalīties ar saviem favorītiem.

1. Dabīgā melleņu sula no rimika, biju baigi skeptiska, kad man nopirka, bet baigi ņammīga, tāda īstā, un vēl acīm veselīga, tikai cena "kož" - pāri diviem latiem pa 0.33 :(

2. Mīkstais siers feta un Dor blue, ta, ka garšo "citie varianti", tad šitie baigi gāja pie sirds, īpaši mīkstais zilais siers, žēl, ka tomēr treknie, un bundžiņas tik mazas :(

3. Rimika piena baltmaize, man parasti baltmaize negaršo, bet šitā tiešām tāda gaisīga un foršā :)

Tagad antipātijas

1. Nopirktās tajā pašā Rimika līčas (tipa augļi - tādi mazie rozīgie ezīši :)) baigi negaršoja, man mammai atkal garšoja, kaut kāda caurspīdīga susla līdzīga aloja ar cukuru :)

2. Un arī ziemas kvass bija produkts, kuru atstāju pie miskastes bomžiem tikko iesākto, mēģinājam kā teikts karstajā veidā, fuj

3. Aldara ziemas alus, ciešams bijis tikai pirmais malks :( Varbūt, ja kādai garšo stiprais porteris, derēs, bet kam vairāk gaišie - nju nē. Jau tā alu dzeru reti, pēc šitā, šķiet, ka vairs nekad :)

Kādas ir Jūs jaunatrastās gastronomiskās simpatījas un antipātijas ?? Saprotu jau, ka par garšām un gaumēm nestrīdās, bet tieši no Jūsu pieredzes?

12.01.2011 12:31 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
ņam ņam,ja godīgi...nezinu.:D Man šķiet,ka nē.No tās sērijas esmu pirms laika ņēmusi ar ceptiem āboliem.Un tad vēl vienu kkādu,man šķiet,ka tas bija ar meža zemenēm un vaniļu,bet to gardo siera kūkas arī es jau kādu laiciņu neesmu veikalos redzējusi.Vispār,man žēl,jo man garšoja. :D
10.07.2011 01:44 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
njā, es tā arī ne reizi nepamēģināju, visu nokavēju (t) :-D
10.07.2011 01:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits