Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šokolādes beztēma. :D

Reitings 94
Reģ: 16.12.2010

Sveikas, jaukās!

Lai jums labi veicas šajā slapjajā trešdienā! :-P

Es esmu iegādājusies Laimas Serenādes, Rītus un Sarkanās magones. Tagad atturos, jo nakts, bet no rīta ēdīšu. (l) :-D

Kas jums šodien plānos? Man vaļoties pa māju un skatīties seriālus un ēst končas. 8-) :-D

12.01.2011 06:01 |

Reitings 115
Reģ: 29.01.2009
AgritaR, tiešām malacis. Es arī tagad esmu sākusi staigāt uz zāli, bet tā jau tās 3 reizes nedēļā slinkums iet. Kādas Tev ir attiecības ar treneri? man tīri ziņķārība, kā meitenēm ir kad ar treneri tik bieži kopā, vai esat kā draugi vai kā? Vienkārši man kādreiz arī bija savs treneris, bet viņa klātbūtnē nejutos labi un drīz vajadzēja pārtraukt.

Man draugs tikko pastāstīja... Tās sievietes, kas tos vīriešu hormonus lieto, viņām izaug milzīgs klitors (ar roku viņš rādījā apm. 5 cm).
Tas ir tik pretīgi.
13.01.2011 01:27 |

Reitings 1202
Ja man būtu daudz brīvā laika un naudas, arī uz sporta zāli tik daudz ietu. Bāc, pirms gada man gandrīz vai arī sanāca tās piecas reizes nedēļā pa 1,5 - 2 stundām fitnesā, es biju tik laimīga! :D Bet nekādus tādus trakos muskuļus neaudzēju, es paliku tieva un smuka, un viegla, un man bija četri kubiki uz presītes. Nauda beidzās, laiks beidzās, nu i tagad varu pa māju riņķi griezt, cerot, ka tā tas speķis noies no mana skaistā auguma nost:D
13.01.2011 08:34 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
Tikko ar draugu atnacam no veikaliem.
Biju solarija un aizgajam uz sporta klubu uzzinat visu kas un ka..
ar ritdienu saku apmeklet :) nevaru sagaidit, man tikai bus kauns,kad trenneris liks kapt uz svariem un meriis mani-NOMIERINIET!!!
Shausmas...mazliet uztraukusies esmu... ceru,ka mana apnemiiba nezudiis!
13.01.2011 23:14 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Apšokējos diskusijas iespaidā. (palasot šo to).
Ko dod nauda, ja psihiski ir problēmas.. :-/
13.01.2011 23:18 |

Reitings 5395
es nemācos un laikam arī rītdienas eksāmenam nemācīšos, baigais slinkums, nu totāls slinkums, pat nezinu ko iesākt... un man drausmīgi salst, nenormāli...
13.01.2011 23:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits