Sveikas meitenes!
Neesmu īpaši aktīva cosmo.lv apmeklētāja, vēl jo vairāk - pārsvarā vispār neko nerakstu un nekomentēju, bet visam pienāk pirmā reize.
Uz diskusijas izveidošanu mani pamudināja nesen iepazītais vīrietis, kurš ir 9 gadus vecāks par mani. Pļāpājām par dažādām lietām, tajā skaitā par vecuma starpībām, un uzzināju, ka viņa uzskats ir tāds, ka ar jaunākām meitenēm/sievietēm ir grūti pieredzes trūkuma dēļ (jo īpaši izceļot seksuālo pieredzi). Šajā ziņā viņš esot ciniķis, jo patiešām nav ieinteresēts mācīt kādu, tā esot laika tērēšana. Pati esmu no tām, kas savu pirmo seksuālo pieredzi ieguva pēc 18 gadu vecuma, jo gluži vienkārši līdz tam nebiju nedz gatava, nedz bija puisis blakus, kuru mīlētu un uzticētos. Bet svarīgi ir ne tas, bet gan tas, ka aizdomājos - vai mūsdienās vispār ir vīrieši, kuri pieredzes trūkumu uzskata par ko pozitīvu un piešķir meitenei vai sievietei + zīmi tajā ziņā, ka viņa vismaz neguļ ar visiem pēc kārtas, nemaz nešķirojot? Vai arī tās visas ir tukšas muļķības un vīrietim 30 gados ir svarīgākas problēmas kuras risināt un viņam blakus jau ir vajadzīga nobriedusi, pieaugusi sieviete ar pieredzi itin visās jomās?