Pilnigi skaidri atceros ,ka pirms 5gadiem iepazinos ar cilveku,kurs vel tagad man prata-kolosals dakteris!!!Reizem man pat zel,ka esmu precejusies!!!Godigi!!!! :-P
2006. gada sākums... mmm. Man bija 24, biju tikko ieguvusi jaunu darbu ar krietni lielāku algu (pa šiem 5 gadiem mana alga ir kļuvusi 4 reizes lielāka), biju kopā ar savu bijušo (2007.gada vidū izšķirāmies), biju ceļā uz bakalaura grāda iegūšanu. Kopumā biju ļoti nikna kundzīte - ārkārti ambicioza, asa un ar lielu potenciālu. Pa šiem pieciem gadiem savu potenciālu esmu realizējusi un turpinu to darīt, bet raksturā kļuvusi daudz maigāka un zemes dzīvei piemērotāka :D
uztraucos par pamatskolas eksāmeniem un nemācēju lēmumus pieņemt. un nemāku joprojām. bet sasniegumi.. pieredze lielāka un vērtības citas. pamazām rodas arī sajēga, kā sasniegt kāroto saviem spēkiem.
Pirms 5 gadiem man bija 17gadi.
O jā, tas bija tusiņu laiks. Mācījos tehnikumā un tusējos, daudz tusējos. :-D Tad man arī bija viens no pirmajiem draugiem uz 2,5 mēnešiem, kas man likās nežēlīgi daudz. :-D
pirms 5 gadiem man bija 16 :-D
mācījos vidusskolā, šad un tad satikos ar draudzenēm uzsist klaču. drauga nebija, ķircināja skolas puiši :-D
kopumā, pirms 5 gadiem nekas interesants nenotika. varētu pat teikt, ka bija vienmuļa dzīve :-D
es pirms 5 gadiem, konkreeti shajaa laikaa gatavojos diplomdarba realizeeshanai :D un kaartoju vecos paraadus universitaatee :D tas bija smags periods celjaa uz bakalauru. Mainiijies diezgan daudz kas, stradaju labu darbu, protams, taa nav mana pirmss darba vietaa, esmu apmierinaata, bet daljeeji, jo veelos veel pilnveidoties, jo ir kur ;) un izskataas, ka ir arii iespeeja :)