Neuzticība?

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010

Sveikas, mīļās meitenes :-)

Vajadzīgs jūsu viedoklis...

Ko tu domātu, ja tavs draugs, tevi nelaistu pie datora[sava] un visa interneta vēsturi būtu izdzēsis... Vakar piegāju pie viņa datora - viņš tā sapsihojās un teica - es pa tavu datoru ložņāju?!

Bet es neložņāju, tikai uzmetu aci vēsturei un viss :-/ [tā bija labi , ja viena minūte].

Man nav ne mazākais pamats neuzticēties viņam. Bet tagad nezinu, ko domāt.

No vienas puses- jā, tas ir viņa privātais dators , bet no otras puses - kas tas ir pa iemeslu, dēļ, kura es pat datoram pieskarties nevaru?

Telefons arī - tukšs, visas sms izdzēstas,zvani arī, bet viņš skaidro ar to, ka tur telefons nočakarējās, un tāpēc viss izdzēsās..

Varbūt tas ir šausmīgi muļķīgi, ka es uztraucos, bet nu...kāda būtu jūsu reakcija? (t)

10.01.2011 16:45 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Es arī nesaprotu, kāpēc tā vēsture jāskatās. Es to daru tikai, ja jāatgriežas lapā, kurā nesen biju iegājusi.
10.01.2011 20:22 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Ziņkāre nomocīja.
Es to nedaru vislaik, šī bija pirmā reize, kopš viņš iegadājās datoru[gads jau apritējis] es apskatīju vēsturi.
10.01.2011 20:40 |

Reitings 131
Reģ: 29.01.2009
Ir 2 varianti.
1) Tu esi ļoti greizsirdīgi un tāpēc, lai Tu nesaceltu traci par sīkumiem tāpēc dzēš visu laukā;
2) ja neesi greizsirdīga, tad viņam vienkārši IR kaut kas slēpjams.
Saku to no pieredzes.
Lai gan visādi jau var būt.
10.01.2011 22:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)