Labrīt!
Kaut gan nav nemaz tik labs, ņemot vērā to, ka vakar gandrīz sāku krāmēt koferus! Vēl joprojām neesmu pārliecināta... Kā zināt, vai var ticēt???
Madam, es turos. Ir grūti nenoliedzu, bet es saprotu, ka kopā ar viņu nevaru būt, bet bez viņa es arī nevaru. Viņš ir tiiik foršs. (l) Vot, kurš džeks varētu uzzvanīt, pateikt, ka pēc 1h būs man pakaļ, lai paņemu pasi u.c. lietas, ka man būs pārsteigums. Un tad, kad esmu mašīnā viņš pasaka, ka mēs braucam uz Tallinu. Es dievinu viņā šo īpašību. (l)
nu mums brāļa sīkā atnesa no bērnudārza, tagad visa famīlija nolikusies :-/ es varētu paciest visu, tikai tā sliktā dūša (e) galvenais, ka vakar pēdējo reizi ēdu kādos 16os, līdz ar to nav ko vemt :'-( šausmīgi jūtos :-(
katte tu arii vem??? :-O traki :-( man ir taa ka velk uz vemshanu,tada sajuuta bet nevemju!
atceros kad visa gjimene kopaa dziivojam,ja viens noliekas slims,pec tam parejie pec kaartas slimo...
Karstvīns
Nē, tuvojas sarkanā armija, tāpēc tā, bet tik liela un milzīgas ilgi nav bijušas, vēe, draugs jau arī sācis pēc manām pumpām orientēties un tad jautā vai drīz nebūšost :-D
LAbrit!
Guleju salidzinosi normali, pirms miega sadzeros nomierinosas tabletes.
Tetis vakar vakara nopirka bileti uz UK, un jau ir nolaidies un noirejis tur maiinu. Opim pedejas dienas ;( :( :( neviena kjimijterapija vairs neliidz. VISS!!
Vakar izmazgaju matus ar drauga mammas ziemassvetku davanu, no dzintara ANTIOKSIDANTS, nu ieliku to ellju matos, sampunu un masku. sodien mati ka ar sviestu iesmereti :D :(
nez...braukt uz koledzu nebraukt?
ņam ņam es jau te biju rakstījusi ka gribu pārmaiņas izskata ziņā un 31.decembrī nokrāsoju :-D man apnikās blondais periods :-D agrāk jau ir bijuši tumšie un tagad atkal nonācu pie tumšajiem jo tumšām acīm labāk piestāv ;-)
UmpaLumpa(Chrissy)
es zinu kā tu jūties, tētim arī bija tā pat, dakteri brīnījās kā viņš vēl ir dzīvs, jo visas analīzes bija tādas, ka tā cilvēka vairs nav , ļoti stipra sird bija.. :(
Kad man bija rota vīruss , tā mocījos vemšana nebija, bet caureja, oij ,mammīt, visu nakti negulēju, draugs pat atsevišķā gultā gulēja, jo vinam esot bijis manis žēl un negribējis mani traucēt , bet tāpat visu nakti negulēja kopā ar mani :D
Vins gandriiz 2 gadus UK slimniiica pavadija, ar starplaikiem kad palaida uz kaadu dienu majas, bet tad ari vinam visu slimnicas aparaturu neema liidzi..
Viss bija super,ka pirms paris menesiem pazinoja,ka vezha sunas ir prom, viss kartiba, vinam pat saka ataugt mati un uzbaroties, bet tagad atkal viss :( :( :( un nu pa visam ;( vairs nekas neliidz.
man tikai viens iemesls kadelj pumpas metas un tas ir gaazeets dzeeriens (e) tadelj pat atturos no parastaa gaazeetaa uudens,nerunajot par alko dzeerieniem :-/ :-D