attiecību atzīšana

Reitings 93
Reģ: 25.06.2010

kā ir pēc jūsu pieredzes -

cik ilgs laiks, cik tikšanās parasti paiet, kad sanāk nonākt pie kopīga slēdziena - jā, esam kopā? vai tas notiek tik pašsaprotami, ka tādas robežas nemaz nav? neiet nemaz runa par nopietnu attiecību uzsākšanu, vien kopābūšanas atzīšanu.

šobrīd it kā tiekos ar vienu vīrieti, šodien, pēc pāris tikšanās reizēm, vienojāmies, ka abi labprāt turpinātu tikties. nu jau kādu stundu nevaru aizmigt un domāju, vai būs vēl kāds posms līdz tām 'attiecībām' vai arī šo jau par tādu var uzskatīt :-D lai vai kā - man šobrīd ir labi, kā ir, tikai gribētos jūsu viedokli dzirdēt, kāda pieredze bijusi :-)

10.01.2011 03:51 |

Reitings 688
Reģ: 29.01.2009
man bija tā,ka viņš man jautāja vai vēlos būt viņa meitene uun es teicu,ka padomāšu, kaut gan jau sen zināju,ka gribu to! tad pēc 2 dienām viņš mani aicināja uz satikšanos un pirms tās es pateicu, ka jā! (l)
10.01.2011 13:14 |

Reitings 712
es domāju,ka tas ir katram individuāli. :)
Personīgi mēs, savu īpašo datumu atzīmējam, tad kad iepazināmies,nevis,kad viņš man pajautāja vai gribu ko vairāk :-)
10.01.2011 13:19 |

10 gadi
Reitings 1207
Patiesībā kād īsti mēs kļuvām pa pāri,mēs neatceramies īsti.Zinu,ka mēs iepazināmies 18.maijā un tajā pašā vakarā viņš uzcepa diskusiju par pasākumu,kur bijām,lai atrastu mani.Tad sākām sarakstīties draugos un jau pēc pāris dienām aizgājām uz kino.Godīgi domāju,ka tāda tik viena reize būs.Pēc kino turpinājām tikties,un tad jau 1.jūniju jau izlēmām būt kaut kas vairāk.Tur nekas nebija romantisks,vienkārši viņš pajautāja,vai vēlos to visu turpināt,un pie tam pa skype.es teicu jā,un tā mēs visu vasaru baudījām šo sākumu,kurš vilkās jau 5to gadu. :D Godīgi,kad sākās attiecības domāju,ka būs tikai vasaras aizraušanās.Bet nu tagad jau esam padzīvojis pāris,neko nenožēloju.Mums ir bijis skaists attiecību sākumus un visam tas piešķir,tas,ka es domāju,ka mums nekā nebūs,bet viņš gribēja papriecāties sākumā,jo es veselus 3 mēnešus nedevu viņam seksu.biju nevainīga!Bet viņš saprata,ka papriecāšanās var atmest un,ka kaut ko vēlas vairāk.Es vel šodien domāju,kur mums bija prāts.Varējām papriecāties vel pa dzīvi! :)
Bet neko nenožēloju,ir ļoti labi. :)
10.01.2011 13:59 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man tā stulbi diezgan gadījās saprast, ka esam kopā. Bijām aizgajuši uz bāru ar viņu un viņa draugiem, bet tur ar saviem draugiem bija viņa ex, ar kuru viņs pat īsti nebija kopā, un šī man, kad izgāju ārā uzpīpēt, sāka stāstīt, ka viņi ir joprojām kopā un ka viņš man salauzīs sirdi, ka lai es neesmu ar viņu kopā un tā. puisim pēc tam paprasīju, kas tā par meiteni, un vai tiešām viņi ir kopā un vai viņš ir tāds pakaļa, kā tā meitene stāstīja. Viņs man teica, ka viņi nav kopā un ka es taču esmu viņa meitene (jēēj). vēlāk izradījās, ka tiešām viņi bija bijuši tikai uz pāris randiņiem, viss jau starp viņiem beidzies, bet šī bija samīlējusies un iedomajusies ka nu viņi tagad ir kopā. Tagad preicājos, ka izvēlējos ticēt draugam, jo jau vairāk nekā pusgadu esam kopā, un viņš nav tāds, kā tā trakā stāstīja :D
10.01.2011 18:41 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
mana piereze-
kopš sākām kopā visur salipuši staigāt, sazvanījāmies bieži un seksojām uz nebēd-esam kopā.
10.01.2011 18:43 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
mums ir datums, kad pirmo reizi aizgaajaam uz randinju :D bet ja godiigi iistas attieciibas un absoluuti nopietnas mums saakaas tikai gadu atpakalj! jo pirms tam bija daudz kas noticis un likaas, ka nu vairs nebuusim kopaa, bet meeginaajaam veelreiz un tagad viss ir pilniigi savaadak, abi esam pieaugushi cilveeki un jutamies nobridushi attieciibaam un iespeejams pat arii gimenei....tikai finanses pashlaik truukst.
10.01.2011 18:44 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Nu mums arī nav konkrēts datums. Mēs bijām draugi, tad mīļākie un tad es aizbraucu uz pusgadu projām, bet viņš pēc pāris mēnešiem atbrauca pie manis ciemos. Un tad es jau nodomāju - gan jau panesīsies arī nopietnāk. Atbraucu atpakaļ un visur gājām kopā un tā, bet nebijām vienojušies - no šodienas esam kopā. Nesen viņam pajautāju kā tad lai saprot no kura brīža var pateikt, ka tā nopietni esam kopā un viņš drausmīgi stostījās un nevarēja man neko sakarīgu atbildēt. Tad teica - no tās dienas kad dzīvojam kopā, kas gan man bija biš vilšanās, bet viņš laikam saprata un teica, ka nevarot tā atbildēt :D

Tā kā mums ir pilnīgs sviests šajā jautājumā, bet nav jau svarīgi, galvenais ka tagad zinām, ka esam kopā. (l)
10.01.2011 19:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits