attiecības ar kursabiedru

Reitings 11
Reģ: 11.10.2009

čau!

man ir ļoti iepaticies kursa biedrs un es viņam arī, bet es nevaru pārkāpt pāri tam, ka mēs mācāmies kopā. Zinu, tas ir bērnišķīgi, bet, kad esmu skolā, totāli viņu ignorēju, vienreiz gan sanāca, ka viņš zem galda saņēma manu roku, bet es biju sastingusi kā stabs :D

visu laiku liekas, ka nu tik apkārtējie sāks par mums runāt un būsim uzmanības centrā... nu kā lai par to nedomā? negribu palaist garām savas kautrības dēļ. Meitenes, kurām bijis līdzīgi - kā jums gāja?

09.01.2011 17:30 |

10 gadi
Reitings 80
Reģ: 29.01.2009
Tiesa, neizslēdzu arī pozitīvus iznākumus! :-)
10.01.2011 02:24 |

Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Vienīgi, ja izšķiras, tad gan tā... Ja paliek draugi, tad ok, bet savādāk... Negribētu viņu redzēt gandrīz katru dienu...
10.01.2011 03:09 |

10 gadi
Reitings 1207
man jau patīk tie skolas pārīši.tik vajag visu ar mēru.nevajag ļoti publiskot savas attiecības. :)
10.01.2011 13:43 |

Reitings 2494
tieši tā.. kur ir problēma... tas taču ir skaisti, ka divi kursa biedri ir iemīlējušies.. jums būs daudz par ko runāt... varēsiet viens otram palīdzēt.. :) ... šo izdevību noteikti nevar aist garām.. ņem viņu ciet.. un ja nu izrādās, ka viņš ir īstais un vienīgais... :-O (l)
10.01.2011 13:51 |

Reitings 2943
Bāc, es tik labi zinu kā tas ir! :-D Tas čalis bija manī baigi saķēries un pēc vienas skolas ballītes mēs gājām kopā pastaigāties, viņš mani noskūpstija. Pēctam skolā tādas neitrālas bet koķetas attiecības. Brīvdienās aizgājām kopā pusdienās un nolēmām ka būsim kopā. Pēc nedēļas es sapratu ka tas nav reāli, priekšā 4 gadi un viss kas var notikt. Tas taču bija tik riskanti, ja nu nekas nesanāk un kopā jāturpina mācīties? Un es pateicu nē, diemžēl nekas nesanāks, kamēr esam vienā kursā. Beeeet pēctam es tāpat nevarēju turēties pretī kārdinājumam un vēl pēc nedēļas nospļāvos un pateicu štrunts ar visu, mēģināsim! (l) Un viss sanāca un bija forši, visi saprata ka kopā esam laimīgi un kursa biedri neko neteica, to uztvērā kā pašsaprotamu! :-)

Es saku mēģini! Varbūt tomēr ir tā vērts un nerausties tāpat kā es no sākuma. :-P
10.01.2011 13:58 |

10 gadi
Reitings 1207
Bet nedomājiet meitenes par to,ka jāmācās tik ilgi,un ka var viss gadīties. :)
Nevajag par to daudz domāt.Jūs tak esat lielas un gudras!To visu var mācēt apiet! :)
10.01.2011 14:01 |

Reitings 2943
Tasmānijas velns. Nav atšķirības vai kopā mācās vai kopēji draugi tikai. Ja džeks ir klača par tevi zinās visi, ja nav tad nezinās ne kursa biedri ne draugi ar kuriem vienkārši ejat kopā. Manējais par mani neko nestāstija, kaut daudzi gribēja viskautko zināt.
Mēs arī skolā nemaigojāmies, nu bučiņa un viss, jo mūsu kursā vēl bija viens čalis kurš man simpatizēja un es negribēju viņa priekšā izrādīties. :-D
10.01.2011 14:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)