Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jūtos nožēlojami

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010

Es starp jums jūtos nožēlojami. liekas, ka visas tik labi dzīvo, visām ir nauda.

kad lasiju diskisijas, ka daudzas te pērk K.Millen kleitas, iet uz solārijiem,vaksācijām, brauc uz ārzemēm. Mani tiešām pārņme skaudība, jo nekad neesmu bijusi tālāk par Poliju. Neeeju uz saloniem, drēbes pērku reti, ja vajag ziemas zābakus tad valkāju 3 gadus. nekad neemu bijusi restorānā.

09.01.2011 16:02 |

Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
mademoiselle-es neesmu apsēsta ar to kleitu,vienkārši sacepos, tikko palika kauns (s)

jā,esmu atgriezusies pie mammas.. tas ir garš stāsts.. :%27-(
09.01.2011 19:15 |

Reitings 82
Reģ: 22.02.2009
rita rasa
esmu ari pamanījusi, ka šeit ir turīgas meitenes. man arī gribētos labas smaržas, bet varu aprobežoties pa 1 ls.
bet tas nenozīmē, ka man skauž un te tas tā jāraksta :-/
esmu arī domājusi kā pelnīties, bet nekā, dzīvoju laukos, kas ir patālu pat no mazas pilsētiņas netālu , kur nu vēl lielpilsēta, tā jau man ir ekstra. polijā neesmu bijusi, bet Igaunijā un lietuvā 5 klasē- ekskursijā. dzīvoju pie mammasw, kura strādā viena, remonts mājā nav veikts pat senāk kā tev, drēbes ar'nav pirktas no skolas laika. kas palikušas arī tgd valkāju. darbs nav , jo ziemā no mājas ārā netieku, sniegi, nešķūrē. un pat ielas tīrīt neņem jo tur jau paziņas katram galā. nav tik traki tev. atrodi draugu un domāsi citādi ... lai veicas.
09.01.2011 19:15 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Kurš puisis tādu čīkstuli ņemtu sev par draudzeni??? 8-)
09.01.2011 19:17 |

10 gadi
Reitings 4364
Reģ: 03.08.2009
Man, piemēram, ir jāstrādā darbs, kurš man nepatīk un vēl nepadodas, bet nav izvēles. Tāpēc es eju un darbu nevis sēžu forumā un saku, ka man skauž ka citām meitenēm viņu darbs patīk vai labāk padodas. Ne vienmer visu var dabūt (t)
09.01.2011 19:18 |

Reitings 82
Reģ: 22.02.2009
var būt arī īpašā. :-(

bet restorānā arī neesmu bijusi un budžeta vietā arī nemācos. pametu neklātienes studjas, jo vairāk nebija naudas ko maksāt priec;ajies, ka tiki budžetā, varēji cīnīties, tev nav bērna un drauga, esi brīva --- cīnies
09.01.2011 19:21 |

Reitings 2224
choco Tu izšķīries ar savu draugu?
Vai tad Jums tur beigās nebij viss ok? atceros, ka Tu teici, ka palaidi viņu uz kkādām mācībām :)
09.01.2011 19:23 |

Reitings 161
Reģ: 23.06.2010
Es vispār nesaprotu kāpēc jūs tā cepaties par tādu debīlu cilvēku un ņemat galvā ko viņa saka. ;-) Esmu laikam ļauna, man tiešām par tādu čīkstuli ir pilnīgi vienalga un lai tik dzīvo savā nožēlojamā pasaulē un domā, ka mums te pārējām viss ir ideāli! Lai jau, ja jau viņai tā ir labāk. Nav jēgas te autorei stāstīt, ka tā nav, ja skaidri redzams, ka galviņā nekā nav viņai, līdz ar to nespēj uztvert jūsu sacīto. ;-)

10 gadi
Reitings 1207
ak dievs,bet šī negrib tomēr pastrādāt,iekrāt naudiņu,jo redz studē budžetā.es saprastu mācītos vidusskolā,arodvidusskolā..Bet tu jau studē!Allo,tad nebrīnies,ka tev iet slikti,jo pati neko negribi darīt.
Es pati mācos,man iet grūti,bet es gribu strādāt,gribu lai man ir vismaz tie 100 ls.Lai varu sev to kleitu nopirkt,kur aizbraukt.Un protams,nestrādāju baigi kruto darbu,bet vismaz saņemu naudu un pat varu iekrāt.
Un šķiet,ka esi tik izlutināta un be zsmadzenēm ja uzskati,ka narvesena,terranova slikti maksā.nu un ka tas ir lats stundā,labāk lats makā nekā tukšums.Es būtu laimīga,ja mani pieņemtu terranova,pat ja latu maksātu h.

Reitings 2925
Jollya-es jau pieraudāju vienu diskusiju :-D

vairs negribas..

es centos no sirds,bet viņam tas nebija vajadzīgs..ļoti gribēju gaidīt kā varoni mājās, bet ja viņš to nevēlas,neko nevaru padarīt..

nerunājam šito,negribu raudāt..
09.01.2011 19:26 |

Reitings 1020
jopcik!!!
ja tu tik daudz gribi sasniegt dzīvē, lai citiem padižotos ar to, ka vari braukt ar jaunāko bumeru vai ģērbties padauzīgos d&g topos, lai sakoļītu džekus klubos, tad vajadzēja sākt kaut ko darīt jau agrāk! domāt, kā izsisties, mācīties cītīgāk un tik budžetā uz normālu profesiju, jo, manuprāt, mācīties par bibliotekāri nav īpaši gudri, ja grib normāli pelnīt. tie paši papildus darbiņi - viss sākas no mazumiņa, krājas pieredze un papildinās pasaules redzējums.
ir taču jāsāk kko darīt, nevis jāīd un jāčīkst! ej strādā kaut tajā teranovā, būs vismaz 150ls mēnesī un redzēsi, ka ar to jau kaut ko vismaz var pasākt. mācības tev 100% nav no rīta līdz vakaram, tā ka kaut kādās vakara maiņās easy var strādāt!
neviens uz zelta paplātītes tev neatnesīs naudas žūksnīti un karjeru!
Get a life, meitenīt!
09.01.2011 19:33 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Es labprāt arī tagad strādātu, kā to darīju 9. klasē un vēl mazakās, bet stulbo skolu esmu ielaidusi, un jāiet visādos kursos + konsultācijās, lai to sūdu var pabeigt (e) Tiklīdz gada atzīmes būs nokārtotas uzreiz meklēšu dabru, lai vasarā var normāli strādāt un domāt, kā labāk iekārtoties studijās un visu apvienot!
09.01.2011 19:36 |

Reitings 173
Autore, tu saproti, kā tās algas veidojās? Neviens nesaka, ka 300 lati ir adekvāti, bet katra valsts tev par piedāvāt algu atbilstoši valsts līmenim. Gribēt un zināt, kas ir adekvāti, ir viens. Bet jāskatās taču arī, kur tu dzīvo un jāvadās arī pēc tā. Iesaku nolaisties uz zemes un saprast situāciju Latvijā un paskatīties vidējās algas dažādās nozarēs. Tad sapratīsi, ka daudzi visu mūžu pa tiem 300 norukā, bet citi nemaz tādu summu nesasniedz visa mūža laikā.
09.01.2011 19:44 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
nepietiks jau? |-)
09.01.2011 19:50 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Cilvēk mīļais, tev ir 23 gadi un tu dzīvo vecākiem uz kakla? Es saprastu, ja tu nevarētu kādu laliku darbu atrast, bet izskatās, ka tu pat neesi meklējusi! Ja nevari apvienot ar mācībām, var taču atrast sīkus darbiņus, kā piemēram promoteri veikalos, anketētāji, auklīte kādam bērnam.
Es savā vecumā arī nedzīvoju kruti, bet ļoti labi apzinos to, ka neesmu tik daudz izdarījusi, lai tā dzīvotu, bet vēl visu var paspēt, tā kā lieki nesatraucos un nenodarbojos ar skaudības kultivēšanu sevī. Man visas draudzenes ir biezākas par mani, bet viņas ļoti labprāt nāk ciemos uz manu nekruto, bet mājīgo dzīvokli papļāpāt un iedzert tēju vai vīnu. Tā kā dzīvs piemērs tam, ka naudas daudzumam nav nozīmes, nozīme ir cilvēciskajām vērtībām ;-) . Skaudība īstenībā nodara ļaunumu tev pašai, jo tā atņem enerģiju darīt derīgas lietas, lai tev pašai būtu labāk. Tiešām, novērtē visu kas tev ir, mēģini sameklēt kādu darbiņu vai arī iesaisties kādās savas skolas aktivitātēs un jauniešu organizācijās, lai paplašinātu savu redzesloku, kontaktu loku un iegūtu jaunas iespējas izsisties. No gremšanās un skaušanas nekas nemainīsies. Kā draugos viens bija ierakstījis - labs nenāk ar gaidīšanu, labs nāk ar darīšanu!
09.01.2011 19:51 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
:D Smiekligi. It kā tās KM kleitas katrai būtu vairumā :D Viena kleita skapī stāv un viss.Cik tad mums te forumā biezo? uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas.80% vispār dzīvo uz citu rēķina (drauga vai vecāku,nav nozīmes), mani ieskaitot.
Pārējās kaut ko ziedo,lai nopirktu to kleitu.Atsakās no tusēšanas mēnesi utml. Teksta pasniegšanas veids ir svarīgs.Tāds wanna be tāpat daudzām ir.Starp citu,ja valkā ziemas zābakus trīs gadus,apsveicu- Tu esi labi iepirkusies!
09.01.2011 19:59 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Vai, cik žēl, es nepatiktu Viesulim... :(
Man riebjas Ugg'i, bet mans sapnis ir visai notetovēties un man patīk legingi. Ja es būšu pietiekami drosmīga, staigāšu legingos kā tādās biksēs un pāri kreklu, kurš knapi nosegs dibenu un būšu laimīga! :D
Man laikam ar Heartkiller saskan. un kerziņi.. (l)

Un, Rīta Rasa, get ya' ass of the computer and go do something!
09.01.2011 23:05 |

10 gadi
Reitings 3122
Tev veel visa dziive prieksaa. Pabeigsi maaciibas un vareesi sasniegt visu, ko sirds kaaros. Galvenais tikai, lai ir apnjeemiiba!
10.01.2011 00:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits