Cilvēk mīļais, tev ir 23 gadi un tu dzīvo vecākiem uz kakla? Es saprastu, ja tu nevarētu kādu laliku darbu atrast, bet izskatās, ka tu pat neesi meklējusi! Ja nevari apvienot ar mācībām, var taču atrast sīkus darbiņus, kā piemēram promoteri veikalos, anketētāji, auklīte kādam bērnam.
Es savā vecumā arī nedzīvoju kruti, bet ļoti labi apzinos to, ka neesmu tik daudz izdarījusi, lai tā dzīvotu, bet vēl visu var paspēt, tā kā lieki nesatraucos un nenodarbojos ar skaudības kultivēšanu sevī. Man visas draudzenes ir biezākas par mani, bet viņas ļoti labprāt nāk ciemos uz manu nekruto, bet mājīgo dzīvokli papļāpāt un iedzert tēju vai vīnu. Tā kā dzīvs piemērs tam, ka naudas daudzumam nav nozīmes, nozīme ir cilvēciskajām vērtībām ;-) . Skaudība īstenībā nodara ļaunumu tev pašai, jo tā atņem enerģiju darīt derīgas lietas, lai tev pašai būtu labāk. Tiešām, novērtē visu kas tev ir, mēģini sameklēt kādu darbiņu vai arī iesaisties kādās savas skolas aktivitātēs un jauniešu organizācijās, lai paplašinātu savu redzesloku, kontaktu loku un iegūtu jaunas iespējas izsisties. No gremšanās un skaušanas nekas nemainīsies. Kā draugos viens bija ierakstījis - labs nenāk ar gaidīšanu, labs nāk ar darīšanu!